Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2006 - pagina 57 din 73

  • Warriors of Terra (2006)

    Razboinicii planetei

    Regia: Robert Wilson
    0 1
    3.1
  • Pe străzile din Detroit, pericolul crește cu fiecare zi. Membrii casei Chthon sunt pe cale să obțină supremația asupra omenirii, numai Blade îi poate opri. Jumătate om, jumătate vampir, el este singurul care poate înfrunta răul. Singurii lui...

    Scenariul: David S. Goyer
    5 1
    6.3
  • 10.5: Apocalypse (2006)

    10.5 Apocalipsa

    Oraşul Seattle este distrus de un cutremur urmat de o serie de replici tot mai puternice. În acest moment există o singură cale de a împiedica Pământul să se rupă în două - "repararea" faliilor cu ajutorul unei explozii nucleare controlate.

    6 6
    4.4
  • Breaking and Entering (2006)

    Idilă prin efracție

    Dragostea nu-i o crimă ca oricare alta. Un hoț de buzunare este legătura dintre un tânăr om de afaceri de succes și o mamă care își creste singură copilul și care încearcă să facă față dramei emoționale prin care trece.

    Regia: Anthony Minghella
    7 1
    6.5
  • Hard Luck (2006)

    Fără șansă

    Lucky, condamnat pentru trafic de droguri, vrea să se reabiliteze. Se întâlnește cu câțiva prieteni care îl atrag într-o afacere... tot cu droguri. Se dovedește a fi un flagrant, iar Lucky fuge cu o dansatoare și o servietă cu 500.000$.

    Regia: Mario Van Peebles
    6 0
    5.1
  • Curious George (2006)

    Curiosul George

    George, micutul bagaret cu o nesfarsita dorinta de aventura, intalneste Omul cu palarie galbena si sfarseste prin a-l insoti pe acesta in marele oras. Curiozitatea ii conduce intr-o serie de necazuri, dar si lucruri amuzante.

    Regia: Matthew O'Callaghan
    1 0
    6.5
  • Amazing Grace (2006)

    Bunăvoință uimitoare

    William Wilberforce, pionierul luptei împotriva sclaviei, încearcă să ajungă în parlamentul Angliei. Filmul prezintă cariera politică a celui care a reușit să stârnească dispute legate de problema sclaviei nu doar în cercurile politice, ci și...

    Regia: Michael Apted
    16 0
    7.4
  • Friends with Money (2006)

    Prieteni cu bani

    Povestea a patru bune prietene ale căror vieţi sunt date peste cap de realităţile vârstei de mijloc, care tocmai se instalează. Filmul pictează un portret dureros de hilar al vieţii moderne în vestul Los Angeles-ului, sensibilă la ideea de clasă.

    Regia: Nicole Holofcener
    8 0
    5.8
  • Something New (2006)

    Ceva nou

    Kenya McQueen, o respectata avocata, gaseste dragostea acolo unde nici nu s-ar fi gandit dupa ce accepta sa iasa cu Brian Kelly, un sexi si nonconformist decorator...

    Regia: Sanaa Hamri
    10 3
    6.6
  • Catch and Release (2006)

    Drumul spre regăsire

    O tânără este fericită că și-a găsit jumătatea, însă bărbatul moare cu puțin timp înainte de căsătorie. După această întâmplare, ea va afla adevărul despre cel pe care credea că îl cunoaște și lângă care ar fi dorit să își petreacă toată viața.

    Regia: Susannah Grant
    9 0
    5.9
  • We Are Marshall (2006)

    Noi suntem Marshall

    Dupa ce un accident de avion rapeste vietile membrilor echipei de fotbal a Universitatii Marshall si a catorva suporteri, noul antrenor al echipei (McConaughey) si jucatorii supravietuitori incearca sa continue programul sportiv.

    Regia: McG
    7 1
    7.0
  • Last Holiday (2006)

    Ultima vacanță

    E timpul sa-si traiasca viata la maxim, asa ca Georgia pleaca in vacanta si traieste ca si cum maine ar fi ultima zi din viata. Savurati acesta comedie si radeti de aventurile petrecute de Georgia in Europa.

    Regia: Wayne Wang
    14 1
    6.6
  • Behind Enemy Lines II: Axis of Evil (2006)

    În spatele liniilor inamice 2

    Cand o echipa de soldati americani primeste sarcina de a distruge o baza militara nord-coreeana, esecul nu se numara printre optiuni. Dar misiunea este anulata in ultima secunda, iar patru soldati raman in teritoriul inamic.

    Regia: James Dodson
    17 1
    4.5
  • The Good German (2006)

    Misterele Berlinului

    Corespondentul Jake tocmai a ajuns la Conferința de Pace de la Potsdam. Liderii Aliați se vor întâlni pentru a hotărî soarta Germaniei și a Europei proaspăt eliberate, sperând de asemenea să găsească ceea ce a mai rămas de valoare pentru ei.

    Regia: Steven Soderbergh
    4 1
    6.0
  • The Woods (2006)

    Pădurea

    Heather, o adolescentă rebelă, e trimisă la Academia Falburn, o prestigioasă școală pentru fete, aflată în mijlocul pădurii. Supravegherea amenințătoare a Drei Traverse și a echipei sale stranii, tânăra realizează rapid că nimic nu este ceea ce pare

    Regia: Lucky McKee
    6 0
    5.6