Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2006 - pagina 58 din 73

  • The Reef (2006)

    Reciful

    După ce a pierdut totul, un peștișor, Pi, merge să trăiască cu familia sa pe Recif. Acolo o întâlnește pe iubirea vieții sale, dar își dă seama că ea are deja parte de atenția unui rechin amenințător. Pi trebuie să-și urmeze destinul salvând-o.

    Regia: Howard E. Baker, John Fox, Kyung Ho Lee
    1 0
    4.1
  • Bottoms Up (2006)

    Fițe de Hollywood

    Owen Peadman este un barman din Minnesota.  Pentru a-l ajuta pe tatal sau sa stranga bani pentru micul sau restaurant, Owen se duce in Los Angeles sa concureze in competitia "King of the Bar". Dupa ce pierde in fata unui barman din LA, Owen il...

    Regia: Erik MacArthur
    2 0
    2.3
  • Man of the Year (2006)

    Din greșeală, președinte

    Un celebru realizator de talk show se inscrie la prezidentiale si dintr-o eroare de computer... devine predintele tarii. Va accepta el oare aceasta provocare extraordinara, sau se va intoarce la show-ul lui zilnic?

    Regia: Barry Levinson
    10 0
    6.2
  • I'll Always Know What You Did Last Summer (2006)

    Voi ști mereu ce ai făcut astă-vară

    Când o farsă de 4 iulie bazată pe o legendă înfricoşătoare se încheie cu accidentul mortal al unui prieten de-al lor, tinerii jură să păstreze secretul şi să nu spună absolut nimănui despre implicarea lor.

    Regia: Sylvain White
    1 2
    3.4
  • Lonely Hearts (2006)

    Inimi singuratice

    În anii '40, Raymond, un Latino Lover periculos pe măsura capacității sale de seducție, se implică în relații amoroase cu femei singure, pe care ulterior le jefuiește. Întâlnirea lui Fernandez cu Martha e mâna destinului: cei doi se îndrăgostesc

    Regia: Todd Robinson
    16 1
    6.4
  • Alien Autopsy (2006)

    Autopsia extraterestrilor

    Ecranizarea in cheie comica a scandalului din 1995 cand doi tineri englezi au fost acuzati ca au falsificat un documentar despre incidentul Roswell din 1947.

    Regia: Jonny Campbell
    6 1
    5.9
  • Goya's Ghosts (2006)

    Fantomele lui Goya

    Pictorul Francisco Jose de Goya, barbat respectat si influent, intra in legatura cu Inchizitia spaniola dupa ce muza lui, Ines, este arestata de biserica sub acuzatia de erezie.

    Regia: Miloš Forman
    20 0
    6.9
  • The Lost Room (2006)

    Camera pierdută

    7 0
    8.1
  • Air Buddies (2006)

    Eroi de rasă

    Buddy si iubita sa, Molly, împreuna cu stapanii lor, Noah si Henry, au labele si mainile ocupate cu 5 catelusi neastamparati care vorbesc. De la Budderball care este obsedat de mancare, la meditatorul Bud-Dha si iubitorul de noroi Mudbud, fiecare...

    Regia: Robert Vince
    2 0
    4.7
  • The Host (2006)

    Monstrul

    La Seul, Park Hee-bong are o tarabă pe malul raului Han, unde trăiește alături de familia sa: imaturul fiu mai mare, Gang-du, fiica Nam-joo, o campioană la tir cu arcul, Nam-il, fiul mai mic, veșnic în șomaj, și puștoaica Hyun-seo, pe care o...

    Regia: Bong Joon-ho
    14 2
    7.1
  • 10 Items or Less (2006)

    10 produse sau mai puțin

    Un actor de culoare (Freeman) aflat in perioada de pregatire a unui rol, cunoaste o tanara si vioaie vanzatoare de bacanie. Cei doi decid sa plece impreuna intr-o calatorie care-i va ajuta pe fiecare sa descopere lumea in care traieste celalalt.

    Regia: Brad Silberling
    4 0
    6.5
  • Mercenary for Justice (2006)

    Răzbunarea mercenarului

    Steven Seagal interpreteaza, in premiera pe micile ecrane, rolul lui John Seeger, un mercenar fortat sa accepte o misiune extrem de riscanta, dupa ce persoanele care l-au racolat ameninta siguranta familiei lui.

    Regia: Don E. FauntLeRoy
    14 0
    4.0
  • Unknown (2006)

    Necunoscuți

    Lupta pentru supravietuire! Cinci barbati se trezesc incuiati intr-un depozit chimic fara sa cunoasca propria identitate sau modul in care au ajuns acolo. Singura certitudine pe care se pot baza este faptul ca toti sunt raniti si ca trebuie sa...

    Regia: Simón Brand
    11 2
    6.4
  • Farce of the Penguins (2006)

    Amor de pinguin

    Regia: Bob Saget
    0 0
    4.0
  • Slither (2006)

    Târâtoarea

    Un orășel este afectat de un virus de origine extraterestră care îi tranformă pe locuitori în tot soiul de monștri mutanți.

    Regia: James Gunn
    5 1
    6.5