Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2013 - pagina 68 din 85

  • Tom and Jerry's Giant Adventure (2013)

    Tom și Jerry: O aventură gigantică

    Tom și Jerry trăiesc cu Jack într-un parc inspirat din basme. Jack vrea cu disperare să salveze parcul din mâinile unui miliardar lacom. Cu ajutorul unor boabe, ei ajung pe un tărâm magic condus de un uriaș malefic și înfometat.

    Regia: Spike Brandt, Tony Cervone
    6 0
    5.9
  • Battle Ground (2013)

    Pământ interzis

    Regia: Johan Earl, Adrian Powers
    6 0
    4.9
  • Grown Ups 2 (2013)

    Oameni mari și fără minte

    Trei ani au trecut de la aventurile din primul film, iar acum îl descoperim pe Lenny (Adam Sandler) revenit, alături de familie, în orașul unde a crescut. Adulții învață de la copiii lor ce înseamnă să provoci dezastru în jur.

    Regia: Dennis Dugan
    27 3
    5.4
  • Elysium (2013)

    Suntem în 2154, iar acum omenirea este împărțită în două clase sociale: cei extrem de bogați, care trăiesc lipsiți de griji pe stația spațială Elysium, și restul lumii, prizonier pe un Pământ supra-populat, cu resursele naturale epuizate.

    Regia: Neill Blomkamp
    82 5
    6.6
  • Lovelace (2013)

    Dragostea dantelei

    Lovelace spune povestea actriței porno Linda Lovelace (Amanda Seyfried), într-un moment al revoluției sexuale și al nașterii mișcării feministe văzută prin ochii Lindei

    Regia: Rob Epstein, Jeffrey Friedman
    9 2
    6.2
  • Battle of the Damned (2013)

    Bătălia celor blestemați

    În urma unei epidemii virale mortale, Gatling Max conduce un grup de supraviețuitori și o bandă de roboți împotriva unei armate de infectați.

    Regia: Christopher Hatton
    13 2
    4.4
  • Chennai Express este un film despre aventura călătoriei unui om catre Rameshwaram și ceea ce se întâmplă de-a lungul drumului, după ce se și îndrăgostește de o frumoasă fată…

    Regia: Rohit Shetty
    12 1
    6.1
  • Ek Thi Daayan (2013)

    Regia: Kannan Iyer
    0 0
    5.7
  • Summoned (2013)

    Citația

    În urmă cu 5 ani, Laura Price şi alţi 11 juraţi au găsit vinovat un notoriu criminal în serie, Evan Lucas, care a fost condamnat la moarte. Dar acum lucruri misterioase au început să se întâmple cu membrii juriului, iar tragediile apar una după alta.

    Regia: Peter Sullivan
    4 1
    4.3
  • Scenic Route (2013)

    Drumul spre infern

    Tensiunile cresc intre doi prieteni ce se cunosc de-o viata, dupa ce masina lor se defecteaza pe un drum in mijlocul pustietatii. Acestia incep sa se certe in privinta deciziilor luate de celalalt pe parcursul vietii.

    Regia: Kevin Goetz, Michael Goetz
    0 1
    6.4
  • Scenariul: Chris Mundy
    4 0
    7.0
  • R.I.P.D. (2013)

    Copoi pentru strigoi

    Comedie de acțiune supranaturală despre doi polițiști morți și... nu prea... care sunt înrolați pentru a prinde și a duce înapoi la locul lor sufletele care au fugit din fața Judecății de Apoi și care nu vor să părăsească Pământul în liniște și pace.

    Regia: Robert Schwentke
    67 0
    5.6
  • Ip Man: The Final Fight (2013)

    Ip Man: Ultima luptă

    În Hong Kong-ul postbelic, Ip Man, marele maestru al artelor marțiale Wing Chun, este obligat să se întoarcă la luptă când ceea ce inițial a fost doar un răspuns la stilurile rivale Kung Fu îl introduce în întunecata lume interlopă a Triadelor.

    Regia: Herman Yau
    25 3
    6.1
  • RED 2 (2013)

    Greu de pensionat 2

    Frank e salvat din ghearele unui asasin plătit de fostul său coleg, Marvin (John Malkovich). Cei 2 bărbați vor să descopere secretul din spatele proiectului Nightshade, dorit de toate guvernele.

    Regia: Dean Parisot
    85 3
    6.6
  • The Smurfs 2 (2013)

    Ștrumpfii 2

    Gargamel nu se lasă: ura lui pentru ștrumpfi îl împinge să găsească noi și noi metode pentru a le veni de hac! Vrăjitorul conjură forțele întunericului și îi creează pe.

    Regia: Raja Gosnell
    16 1
    5.3