Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2013 - pagina 69 din 85

  • White House Down (2013)

    Alertă de gradul zero

    Cale (Channing Tatum) a primit răspuns negativ la cererea de a intra în echipa de protecție a președintelui american. El o invită pe fiica lui  într-o vizită la Casa Albă, care este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinți.

    Regia: Roland Emmerich
    39 1
    6.3
  • O femeie maritata cedeaza tentatiei unui chipes milionar, o tradare ca ii va schimba pentru totdeauna viata.

    Regia: Tyler Perry
    7 1
    4.9
  • The Conjuring (2013)

    Trăind printre demoni

    Înainte de Amityville, a fost Harrisville. Bazat pe fapte reale, filmul Trăind printre demoni spune terifianta poveste a renumiților specialiști în paranormal Ed (Patrick Wilson) și Lorraine (Vera Farmiga) Warren.

    Regia: James Wan
    53 6
    7.5
  • Badges of Fury (2013)

    Hong Kong, oraș al crimei

    Atunci când un val de crime ciudate se abate asupra Hong-Kong-ului, doi politiști trebuie să rezolve problema: tânărul rebel Wang și partenerul său veteran, Huang, care este sătul de încurcăturile în care ajung mereu din cauza colegului său mai tânăr

    Regia: Tsz Ming Wong
    10 0
    4.5
  • Welcome Mr. President (2013)

    Bun venit, dle președinte!

    Când politicieni frustrați numesc o figură istorică drept următorul președinte, un om sincer și umil care poartă același nume devine liderul Italiei.

    Regia: Riccardo Milani
    2 1
    6.2
  • Savannah (2013)

    Regia: Annette Haywood-Carter
    8 0
    5.8
  • The Lifeguard (2013)

    Salvamara

    O fostă șefă de promoție demisionează ca reporter la New York și se întoarce acolo unde a fost ultima oară fericită: casa ei unde a copilărit, în Connecticut. Acolo începe să lucreze ca salvamar, începând o relație periculoasă cu un adolescent cu...

    Regia: Liz W. Garcia
    11 1
    5.6
  • Drinking Buddies (2013)

    Prieteni de pahar

    Luke și Kate sunt colegi de muncă la o fabrică de bere unde își petrec zilele degustând și flirtând, doar că amândoi au relații cu alți oameni. Însă știți ce face linia dintre "prieteni" și "mai mult decât prieteni" să devină greu de observat? Berea.

    Regia: Joe Swanberg
    5 1
    6.1
  • The Big Wedding (2013)

    Nuntă cu peripeții

    Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Don și Ellie (De Niro si Diane Keaton) sunt forțați să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această șaradă a fost pusă la cale când la nunta fiului lor adoptiv vine, din senin, mama biologică a tânărului.

    Regia: Justin Zackham
    17 0
    5.6
  • The Wolverine (2013)

    Wolverine: Omul Lup

    Bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont și Frank Miller, filmul îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut și iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre.

    Regia: James Mangold
    81 1
    6.7
  • Regia: Richard Raaphorst
    7 1
    5.4
  • The Last Days (2013)

    Ultimele zile

    O epidemie misterioasă se răspândește rapid, iar oamenii dezvoltă o teamă irațională pentru spațiile deschise. Curând omenirea este izolata în interiorul clădirilor. Cum Barcelona intra în haos, Marc pornește pentru a o găsi pe prietena lui, Julia.

    Regia: David Pastor, Àlex Pastor
    9 0
    6.1
  • Commando (2013)

    Dupa ce avionul sau se prabuseste, Karanvir Dogra, membru al trupelor de commando ajunge in China. Dar guvernul indian il trateaza ca pe un terorist...

    Regia: Dilip Ghosh
    8 2
    6.3
  • Compulsion (2013)

    Fascinatie

    Viețile celor doua vecine, Amy si Safron, se intersectează atunci când obsesiile lor încep să iasa la iveala. Cand Saffron dispare subit, se porneste o investigatie care dezvaluie relația dintre dintre cele doua.

    Regia: Egidio Coccimiglio
    5 0
    4.4
  • In the Dark (2013)

    Regia: Richard Gabai
    0 0
    4.8