Filmele cu Denzel Washington

 • Denzel Washington

  Denzel Washington

  68 de ani
  Data nașterii: 28.12.1954
  Locul nașterii: Mount Vernon, New York, USA
  Oscaruri:
 • Regia: Joel Coen
  28 10
  7.1
 • The Little Things (2021)

  Lucrurile mărunte

  Joe Deacon, ajutor de șerif din Kern County, este trimis la Los Angeles pentru ceea ce trebuia să fie o simplă misiune de colectare de probe. În schimb, devine implicat în căutarea unui criminal în serie care terorizează orașul.

  Regia: John Lee Hancock
  128 14
  6.3
 • McCall îi salvează pe cei agresați, exploatați și oprimați, pedepsindu-i pe cei vinovați, fără drept de apel. Însă, de data aceasta, el se va afla față în față cu asasini profesioniști, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l distruge.

  Regia: Antoine Fuqua
  555 34
  6.7
 • Roman J Israel, Esq. (2017) urmărește povestea unui avocat idealist care, printr-o serie de evenimente tumultuoase, începe încet să piardă legătura cu etica si morala atunci când ajunge să lucreze pentru un avocat bogat și nemilos din Los Angeles.

  Regia: Dan Gilroy
  99 6
  6.5
 • Chasing Trane: The John Coltrane Documentary (2017)

  Chasing Trane: John Coltrane Feature Documentary

  Regia: John Scheinfeld
  2 0
  7.3
 • Fences (2016)

  Garduri

  SUA, anii '50. Un tată afro-american se confruntă cu problemele obișnuite pe care le au oamenii de culoare generate de rasism. Acesta încearcă să-și întrețină familia și să le dea copiilor săi o educație cât se poate de bună.

  Regia: Denzel Washington
  Oscar-uri:
  73 10
  7.2
 • The Magnificent Seven (2016)

  Cei șapte magnifici

  Filmul spune povestea locuitorilor unui sat mexican, ce apelează la ajutorul a șapte pistolari pentru a scăpa de bandiții ce îi exploatează și îi terorizează.

  Regia: Antoine Fuqua
  109 6
  6.8
 • The Equalizer (2014)

  Equalizer

  McCall e un bărbat care crede că a scăpat de negura trecutului şi că va putea duce de-acum o viaţă liniştită. Dar când McCall o întâlneşte pe Teri, o tânără aflată sub controlul unor violenţi gangsteri ruşi, nu poate sta deoparte.

  Regia: Antoine Fuqua
  192 6
  7.2
 • 2 Guns (2013)

  2 pistoale

  Un film de acțiune în care doi agenți, provenind din servicii secrete concurente, trebuie să-și scape pielea fugind împreună. Parteneriatul lor inopinat are o problemă: niciunul dintre cei doi nu știe că celălalt este agent acoperit.

  Regia: Baltasar Kormákur
  55 3
  6.7
 • Flight (2012)

  Zborul

  Pilotul Whip Whitaker este favoritul întregii Americi dupa ce realizeaza o aterizare aproape imposibila. Dar in urma anchetei reiese ca Whitaker este vinovat de producerea accidentului si risca sa isi petreaca restul vietii dupa gratii.

  Regia: Robert Zemeckis
  44 1
  7.3
 • Safe House (2012)

  Casa conspirativă

  Cand un grup de raufacatori distruge una dintre "locatiile sigure" ale CIA-ului, membrii organizatiei trebuie sa faca tot posibilul pentru a-l muta pe unul dintre periculosii prizonieri in alta "locatie sigura".

  Regia: Daniel Espinosa
  79 2
  6.7
 • The Great Debaters (2011)

  La început a fost cuvântul

  Intr-o America a anilor 30 plina de ura impotriva celor de culoare, un colegiu din sud (Wiley College Texas) lupta impotriva rasismului prin singurele arme pe care le are la dispozitie: cuvintele.

  Regia: Denzel Washington
  12 0
  7.5
 • Unstoppable (2010)

  De neoprit

  Inspirată dintr-o poveste reală, drama "Unstoppable" relatează modul în care o companie de cale ferată se străduieşte să evite o catastrofă feroviară ce ar putea afecta un oraş extrem de populat din Statele Unite ale Americii.

  Regia: Tony Scott
  42 3
  6.8
 • The Book of Eli (2010)

  Cartea lui Eli

  Printre firavele aşezări omeneşti rămase după un cataclism nimicitor, un războinic singuratic, Eli (Denzel Washington), poartă o carte care ar putea reprezenta unica şansă de salvare a omenirii.

  Regia: Albert Hughes, Allen Hughes
  74 1
  6.8
 • The Taking of Pelham 123 (2009)

  S-a furat un tren 123

  O garnitură de metrou din New York e deturnată de un grup de bandiți care amenință să omoare toți pasagerii dacă în interval de o oră nu primesc 5 milioane de dolari. Tensiunea sporește pe măsură ce autoritățile se dovedesc incapabile să reacționeze.

  Regia: Tony Scott
  29 0
  6.4