Filmele și serialele cu Michael Caine

 • The Statement (2003)

  Declarația

  Este povestea varstnicului francez, Pierre Brossard (Caine), care ca si simpatizant al nazistilor in timpul celui de-al doilea razboi mondial, a fost responsabil pentru moartea a sapte evrei, si acum traieste o viata linistita si anonima in sudul...

  Regia: Norman Jewison
  5 0
  6.2
 • Secondhand Lions (2003)

  Ultima aventură

  O comedie pentru toata familia. Walter (Haley Joel Osment) e un baiat timid si tocilar care se apropie de adolescenta si a carui mama impulsiva decide sa-l lase pe timpul verii cu unchii sai excentrici, Hub (Robert Duvall) si Garth (Michael Caine).

  Regia: Tim McCanlies
  10 0
  7.5
 • The Quiet American (2002)

  Un american linistit

  Saigon, Vietnam 1952. In timp ce vietnamezii încearcã sa-si dobândeascã independenta luptând împotriva francezilor in nord, locuitorii acestui oras colonial se agata de modul lor de viata exotic, senzual si otrãvitor.

  Regia: Phillip Noyce
  12 1
  7.0
 • Acțiunea ne duce pentru început în 1950, când Austin Powers și Dr. Evil erau colegi de clasă și, bineînțeles, rivali... Revenind în zilele noastre, aflăm mai multe despre familia lui Austin Powers și încercările lui de a-l înfrânge pe Dr. Evil.

  Regia: Jay Roach
  14 1
  6.2
 • Last Orders (2001)

  Ultima dorință

  Jack Dodd, un macelar londonez, care si-a trait viata boem, inconjurat de prieteni, moare asa cum a si trait, cu un zambet larg pe fata si cu ochii la o cursa de cai unde a pariat... cu bani imprumutati.

  Regia: Fred Schepisi
  4 1
  7.0
 • Quills (2000)

  Marchizul de Sade

  Un film despre marchizul de Sade ar trebui să stârnească interesul cinefililor din două motive evidente: 1. foarte puțini știu câte ceva despre acest controversat personaj, iar ceea ce știu este deformat; 2. din punct de vedere cinematografic se...

  Regia: Philip Kaufman
  17 4
  7.3
 • Get Carter (2000)

  Recuperatorul

  Jack, un agent de pariuri de succes, al cărui frate a murit, într-un accident de masină… Jack încearcă să afle adevărul. Politia din L.A. crede că e o răfuială între bande rivale. Lumea în care pătrunde Jack e a jocurilor si pornografiei.

  Regia: Stephen T. Kay
  23 3
  5.2
 • Miss Congeniality (2000)

  Miss agent secret

  Concursul Miss Statele Unite, gazda frumusetii americane în ultimii cincizeci de ani, a primit o amenintare de la criminalul poreclit “Citizen”. F.B.I.-ul are acum sansa de a-l aresta. Planul este sa aducă în concurs una din agentele lor.

  Regia: Donald Petrie
  37 2
  6.3
 • The Cider House Rules (1999)

  Legea pământului

  Deși este orfan, Homer nu a dus lipsă de afecțiune. În orfelinatul în care a crescut, nonconformistul Wilbur l-a iubit ca pe propriul fiu. L-a învățat tot ceea ce știe și l-a luat ca ajutor în dificila misiune de a conduce un orfelinat sărac.

  Regia: Lasse Hallström
  Oscar-uri:
  26 0
  7.4
 • Little Voice (1998)

  Vânătorul de vedete

  Laura e timida si retrasa. Ea prezinta și mutism, un tip extrem de rar de anxietate, similar fobiei sociale. In ciuda acestui fapt, Laura are un talent neobisnuit: poate imita orice voce, chiar si pe a celor mai cunoscute actrite si cantarete.

  Regia: Mark Herman
  2 0
  7.0
 • Midnight in Saint Petersburg (1998)

  Miezul nopții la Sankt Petersburg

  Regia: Douglas Jackson
  0 1
  5.0
 • Regia: George Mihalka
  0 0
  5.6
 • 20,000 Leagues Under the Sea (1997)

  20.000 de leghe sub mări

  Anul 1860. Pierre Arronax vrea să demonstreze că un monstru marin face ravagii în mări şi oceane. Tatăl său, precum şi alţi cercetători faimoşi, nu sunt de acord cu teoriile lui, dar Pierre e pregătit să rişte totul pentru a demonstra că are dreptate

  2 0
  5.7
 • Blood and Wine (1997)

  Sânge și vin

  Comerciantul de vinuri Alex Gates are mari probleme, atat in viata particulara, cat si in profesiune, caci afacerea lui e in pragul falimentului. El are un fiu care il uraste, o nevasta alcoolica si o amanta cubaneza, Gabriella, care e menajera.

  Regia: Bob Rafelson
  23 1
  6.0
 • On Deadly Ground (1994)

  Teren minat

  Forrest Taft lucreaza ca pompier la compania petroliera prezidata cu agresivitate de controversatul Michael Jennings. El isi risca viata ca sa stinga incendiile izbucnite la diverse sonde sau platforme petroliere si nimeni nu e mai bun ca el.

  Regia: Steven Seagal
  30 2
  4.6