Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1064 din 1550

  • Varsity Blues (1999)

    Învingătorii

    Intr-un orasel din Texas, echipa de fotbal a liceului este in competitie. Antrenorul si liceenii de 17 ani se lupta si spera ca vineri seara sa-i poata bucura cu o victorie pe toti suporterii.

    Regia: Brian Robbins
    4 3
    6.5
  • The Story of Us (1999)

    Regăsirea

    In cel de-al cinsprezecelea an de casnicie, Ben (Bruce Willis) si Katie (Michelle Pfeiffer) isi trimit copiii in tabara si isi pun la punct planul de separare. De aici incepe o poveste care induioseaza prin verosimilitatea ei, pentru ca ceea ce...

    Regia: Rob Reiner
    14 0
    6.0
  • All About My Mother (1999)

    Totul despre mama mea

    Grecii spun că doar o femeie care și-a spălat ochii cu lacrimi poate să vadă limpede. Dar pentru Manuela, acest adevăr nu mai este valabil. În noaptea în care o mașină i-a ucis fiul, Esteban, și-a plâns toate lacrimile, până la capăt.

    Regia: Pedro Almodóvar
    Oscar-uri:
    11 1
    7.8
  • Sibirskiy tsiryulnik (1999)

    Bărbierul din Siberia

    Un antreprenor soseste in Rusia cu gandul de a vinde, pentru teritoriile salbatice din Siberia, noua inventie – o masina de taiat pomi. Asistenta sa, americanca Jane Callahan, se indragosteste de un tanar ofiter rus, cu o voce de aur, Andre Tolstoi.

    Regia: Nikita Mikhalkov
    6 1
    7.7
  • The Talented Mr. Ripley (1999)

    Talentatul domn Ripley

    Tom, un tânăr sărac, împrumută o jachetă cu emblema Princeton pentru a cânta la o petrecere. Spune că îl ştie pe unul dintre bogaţii de la Princeton, un ins aflat în Italia care refuză să revină acasă. Tatăl lui îi cere lui Tom să-i aducă fiul acasă.

    Regia: Anthony Minghella
    21 8
    7.4
  • True Crime (1999)

    Crima perfectă

    Steve Everett (Clint Eastwood), jurnalist la Oakland Tribune, mare pasionat de femei si alcool, se ocupa de acoperirea journalistica a viitoarei executii a criminalului Frank Beachum. Colega lui, frumoasa Michelle, moare suspect intr-un accident...

    Regia: Clint Eastwood
    16 1
    6.6
  • The Virgin Suicides (1999)

    Sinuciderea fecioarelor

    Un orăsel american din Michigan, anii 70. Toti băietii din oras nu au ochi decât pentru surorile Lisbon, fiicele unui profesor de matematică ciudat si a unei puritane în exces. Cinci fete de o frumusete perfectă, cinci zeite blonde aparent...

    Regia: Sofia Coppola
    24 2
    7.2
  • Wo de fu qin mu qin (1999)

    Drumul spre casă

    Facem cunoştinţă cu un bărbat al cărui tată a murit. Trupul lui trebuie purtat pe jos pentru ca, în viaţa de apoi, să-şi amintească drumul înapoi. Filmul trece la flashback-uri în care ni se arată felul în care răposatul şi soţia sa s-au cunoscut.

    Regia: Zhang Yimou
    2 0
    7.8
  • Farscape (1999)

    Razboi intergalactic

    Azvarlit intr-o zona indepartata a universului, un astronaut pamantean se trezeste facand parte din echipajul unor extraterestri fugitivi...

    Scenariul: Rockne S. O'Bannon
    31 0
    8.3
  • Blast from the Past (1999)

    Explozia din trecut

    Filmul prezinta idila intre doua personaje care provin din doua lumi diferite si care nu stiu pe ce taram isi vor trai dragostea.

    Regia: Hugh Wilson
    19 1
    6.7
  • 8 ½ Women (1999)

    8 femei și 1/2

    Dupa moartea sotiei, un vaduv batran, Philip Emmenthal, si fiul sau Storey, reunesc un grup de femei. Acestea reprezinta un adevarat catalog al fanteziilor masculine, a caror varietate aminteste de femeile din filmele lui Fellini, in special de...

    Regia: Peter Greenaway
    2 0
    5.6
  • Hum Dil De Chuke Sanam (1999)

    Din toată inima

    In aceasta lume, in care dorinta dicteaza inimii, dragostea este flacara care lumineaza sufletul. Jumatate indian, jumatate italian, Sameer soseste in India, pentru a invata muzica de la Darbar, un indian provenind dintr-o familie cu traditie.

    Regia: Sanjay Leela Bhansali
    4 0
    7.4
  • Hum Saath-Saath Hain (1999)

    Uniți pentru totdeauna

    Filmul prezintă problemele ivite în sânul unei familii indiene atunci când se pune problema împărțirii averii între copiii deveniți adulți.

    Regia: Sooraj Barjatya
    1 0
    6.3
  • Legionnaire (1999)

    Legionarul

    Doi oameni sunt ucisi iar vina este aruncata asupra lui Alain Lefevre. Cu o clipa inainte ca politia si acolitii mafiotului sa-l prinda, Lefevre evadeaza intr-o identitate absolut noua - aceea de soldat, mercenar in Legiunea Straina Franceza.

    Regia: Peter MacDonald
    29 1
    5.5
  • A Christmas Carol (1999)

    O colindă de Crăciun

    Patrick Stewart interpreteaza unul dintre cele mai fascinante personaje create de Charles Dickens, meschinul Ebenezer Scrooge, in cea mai recenta ecranizare a romanului clasic Colinda de Craciun. Dupa ce fantoma fostului sau asociat il avertizeaza...

    Regia: David Hugh Jones
    15 2
    7.4