Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1065 din 1552

  • In a Class of His Own (1999)

    Povestea lui Rich Donato

    Ingrijitor la un liceu, Rich este in pericol sa-si piarda locul de munca ca urmare a hotararii unei comisii conform careia toti angajatii scolii trebuie sa aiba bacalaureatul. Profesorii si elevii se ofera sa-l ajute pe Rich, dar diploma de...

    Regia: Robert Munic
    1 0
    5.9
  • Grey Owl (1999)

    Bufnita cenusie

    Film de aventuri, inspirat dintr-un caz real. La aceasta intrebare incearca sa raspunda Archie, cunoscut si sub numele de Bufnita cenusie, un om straniu, care din anii ‘30 traieste in mijlocul naturii, in padurile canadiene.

    Regia: Richard Attenborough
    9 0
    6.0
  • Forever Mine (1999)

    Fidelitate

    New York... Doua povesti... 14 ani distanta intre ele... Manuel Esquema, un bancher cunoscut in toata lumea, pleaca la Miami sa ajute un politician sa negocieze cu Departamentul de Justitie. Cu cativa ani inainte, Manuel, cabanier la un hotel de...

    Regia: Paul Schrader
    0 0
    5.3
  • Esther (1999)

    Regia: Raffaele Mertes
    11 0
    6.6
  • Lies (1999)

    O explorare lucida a fanteziilor carnale...

    Regia: Jang Sun-woo
    5 3
    5.5
  • Cleopatra (1999)

    Cleopatra își folosește senzualitatea pentru a-i seduce pe doi dintre cei mai mari conducători ai Imperiului Roman, Cezar și Marc Antoniu. Ea încearcă să-și salveze regatul și să-și protejeze copilul, dar pasiunea ei mistuitoare o duce la pierzanie.

    9 0
    6.4
  • The Limey (1999)

    Englezul

    Un englez proaspat eliberat din inchisoare se duce in Los Angeles hotarat sa se razbune pe cei care se faceau vinovati de moartea fiicei lui si care mascasera crima intr-un accident de masina.

    Regia: Steven Soderbergh
    15 5
    6.9
  • The Last Don (1999)

    Ultimul Don

    Puterea nu inseamna Orice, ci Totul!

    4 0
    7.1
  • Notting Hill (1999)

    Dealul Notting

    William Thacker locuiește în Notting Hill, un binecunoscut cartier din vestul Londrei. Divorțat, crede că trece printr-o perioadă ciudată a vieții lui. Într-o zi, o vede pe Anna Scott, celebra vedetă de cinema.

    Regia: Roger Michell
    33 5
    7.2
  • Pirates of Silicon Valley (1999)

    Pirații Văii Siliciului

    Filmul este un semidocumentar despre oamenii care au pus bazele tehnologiei PC, anii lor de colegiu, primii pasi in fondarea companiilor si actiunilor lor, care au dus la formarea celor doua mari imperii: Apple Computer Corporation si Microsoft Inc..

    Regia: Martyn Burke
    3 0
    7.2
  • Pushing Tin (1999)

    Turnul de contol

    Comedie despre doi controlori de trafic aerian, a caror rivalitate intensa pentru pozitia de lider declanseaza un haos comic în carierele si casniciile lor - dar si printre avioanele din spatiul aerian pe care îl monitorizeaza!

    Regia: Mike Newell
    15 1
    6.0
  • Shakespeare in Love (1999)

    Shakespeare îndrăgostit

    Există două lucruri pe care Will Shakespeare (Joseph Fiennes) trebuie să le afle despre aleasa inimii lui: nu numai că ea trebuie să se mărite cu altul, dar și că se dă drept bărbat pentru a obține rolul principal în cea mai recentă piesă a lui Will.

    Regia: John Madden
    Oscar-uri: x 7
    28 0
    7.1
  • Varsity Blues (1999)

    Învingătorii

    Intr-un orasel din Texas, echipa de fotbal a liceului este in competitie. Antrenorul si liceenii de 17 ani se lupta si spera ca vineri seara sa-i poata bucura cu o victorie pe toti suporterii.

    Regia: Brian Robbins
    4 3
    6.5
  • The Story of Us (1999)

    Regăsirea

    In cel de-al cinsprezecelea an de casnicie, Ben (Bruce Willis) si Katie (Michelle Pfeiffer) isi trimit copiii in tabara si isi pun la punct planul de separare. De aici incepe o poveste care induioseaza prin verosimilitatea ei, pentru ca ceea ce...

    Regia: Rob Reiner
    14 0
    6.0
  • All About My Mother (1999)

    Totul despre mama mea

    Grecii spun că doar o femeie care și-a spălat ochii cu lacrimi poate să vadă limpede. Dar pentru Manuela, acest adevăr nu mai este valabil. În noaptea în care o mașină i-a ucis fiul, Esteban, și-a plâns toate lacrimile, până la capăt.

    Regia: Pedro Almodóvar
    Oscar-uri:
    11 1
    7.8