Subtitrări pentru toate filmele - pagina 1568 din 2536

  • Kung Pow: Enter the Fist (2002)

    Kung Pow!: Puterea pumnului

    Oedekerk este Alesul, copilul minune al artelor martiale chiar din pantecul mamei, care vrea sa se razbune pe legendarul si maleficul Master Pain, ucigasul parintilor sai.

    Regia: Steve Oedekerk
    17 0
    6.2
  • Buying the Cow (2002)

    Fără complicații

    David si iubita sa, Sarah, sunt impreuna de 5 ani si acum ea il forteaza sa aleaga: ori o ia de nevasta, ori o pierde...

    Regia: Walt Becker
    6 2
    5.8
  • Showtime (2002)

    Poliția în direct

    O parodie la adresa filmelor de acţiune, în care doi poliţişti trebuie să facă echipă pentru a apărea într-o nouă emisiune la T.V. care ar urma să ridice cotele de audienţă ale postului, dar şi moralul colegilor poliţişti.

    Regia: Tom Dey
    21 0
    5.5
  • Slackers (2002)

    Complicii

    Dave, Sam si Jeff sunt la un pas de absolvirea facultatii, desi sunt experti doar in minciuni, falsuri si eschive. Numai ca, acum, la examenele finale, cei trei smecherasi isi vor gasi nasul in persoana tocilarului facultatii.

    Regia: Dewey Nicks
    1 0
    5.3
  • Barbie as Rapunzel (2002)

    Barbie în Rapunzel

    Demult, tare demult, pe vremea când încã existau dragoni şi magie, trãia o fatã pe nume Rapunzel. Avea cel mai minunat pãr din lume, dar nu şi o viaţã la fel de minunatã. Ea era servitoarea unei vrãjitoare rele şi invidioase, Gothel, care o...

    Regia: Owen Hurley
    0 0
    6.5
  • Dragonfly (2002)

    Misterul libelulei

    Un doctor este contactat de sotia lui moarta prin intermediul pacientilor muribunzi. Un film dramatic in genul lui "Al Saselea Simt", despre puterea dragostei si lumea celor morti.

    Regia: Tom Shadyac
    17 0
    6.1
  • Bowling for Columbine (2002)

    Cântec pentru un masacru

    "Americanii: nebuni dupa arme sau doar nebuni?" Michael Moore Statele Unite ale Americii sunt faimoase pentru numarul astronomic de oameni care au fost ucisi prin focuri de arma. Asta considerand ca este o natie fara un razboi civil la activ....

    Regia: Michael Moore
    Oscar-uri:
    5 0
    8.0
  • People I Know (2002)

    Oameni pe care îi știu

    Wurman își dă seama că viața lui începe să se destrame. Este un reprezentant al presei ale cărui zile de glorie au apus. Se pierde în ceața mijloacelor de informare, a celebrității și a politicii, fenomene la care a fost martor timp de trei decenii.

    Regia: Daniel Algrant
    6 0
    5.4
  • Trimis la psihiatrul Marinei, pentru comportamentul sau rebel, tanarul marinar Antwone Fisher este la inceput inchis in sine si nu vrea sa discute cu psihiatrul nimic despre viata sa. Incetul cu incetul, insa el incepe sa povesteasca un trecut...

    Regia: Denzel Washington
    15 0
    7.3
  • Halloween: Resurrection (2002)

    Halloween: Noaptea groazei

    Câțiva adolescenți câștigă șansa petrecerii unei nopți în casa lui Michael Myers și transmiterea pe internet a imaginilor de acolo. Lucrurile o iau însă razna. Tinerii trebuie să găsească o modalitate de a ieși din casă înainte de a fi prea târziu.

    Regia: Rick Rosenthal
    11 2
    3.9
  • Frida (2002)

    Incepand cu dificila si complexa ei relatie cu Diego Rivera, sotul, dar si mentorul sau, si terminand cu ilicita si controversata aventura cu Leon Trotsky, Frida Kahlo a trait o viata indrazneata, revolutionand arta, politica si viata sexuala.

    Regia: Julie Taymor
    Oscar-uri:
    12 0
    7.3
  • Killing Me Softly (2002)

    Ucide-mă cu tandrețe

    Este un thriller erotic despre o experientă de dragoste trăită de o tînără care întîlneste pe străzile Londrei un străin ce o fascinează. Fără să poată uita întîlnirea care i-a provocat un fior electrizant, ea riscă totul pentru a fi cu el.

    Regia: Chen Kaige
    12 1
    5.4
  • Panic Room (2002)

    Camera de panică

    Meg (Jodie Foster) și fiica ei Sarah (Kristen Stewart) se mută într-o casă mare, veche, dotată cu o cameră de refugiu, neștiind cât de repede vor avea nevoie de ea. 3 bărbați pun la cale o pătrundere prin efracție în toiul nopții.

    Regia: David Fincher
    24 0
    6.8
  • Acțiunea ne duce pentru început în 1950, când Austin Powers și Dr. Evil erau colegi de clasă și, bineînțeles, rivali... Revenind în zilele noastre, aflăm mai multe despre familia lui Austin Powers și încercările lui de a-l înfrânge pe Dr. Evil.

    Regia: Jay Roach
    17 1
    6.2
  • Scooby-Doo (2002)

    Scooby Doo

    Preocupat de faptul că stațiunea lui înfricoșătoare ar putea fi într-adevăr bântuită de stafii, Emile Mondavarious încearcă să-i reunească pe Scobby si gasca sa pentru a rezolva misterul înainte ca tineretul de pe insulă sa afle.

    Regia: Raja Gosnell
    9 0
    5.3