Subtitrări pentru toate filmele - pagina 1571 din 2536

  • Who's Your Daddy? (2002)

    Cine e tăticul tău?

    Regia: Andy Fickman
    0 0
    4.5
  • John Q (2002)

    Un tată ia ostatici pe toți membrii camerei de garda a spitalului. Si asta pentru ca polita de asigurare a lui nu acopera costurile operatiei de transplant de inima pentru fiul său. El ii va obliga astfel pe doctori sa efectueze transplantul.

    Regia: Nick Cassavetes
    28 0
    7.1
  • Dupa ce sunt indreptati de catre Federatie catre planeta Romulus, echipajul de pe Enterprise descopera ca de fapt Romulanii nu vor sa negocieze un tratat de pace, ci vor sa atace Pamantul.

    Regia: Stuart Baird
    46 0
    6.4
  • Irreversible (2002)

    Ireversibil

    Ireversibil. Timpul distruge totul. Săgeata arată o singură direcție, de la naștere până la moarte. Fiecare secundă aduce cu ea o multitudine de bifurcații. Fiecare este ireversibilă. Noi nu suntem predestinați, dar destinul se scrie singur....

    Regia: Gaspar Noé
    42 13
    7.3
  • Adaptation. (2002)

    Hoțul de orhidee

    Adaptation este o comedie care sfidează orice conventie, având drept erou un scriitor cam disperat, care se hotaraste sa intre in lumea imaginara din scenariul pe care se chinuie sa-l adapteze.

    Regia: Spike Jonze
    Oscar-uri:
    18 2
    7.7
  • 25th Hour (2002)

    A 25-a oră

    Pentru Monty Brogan a început numărătoarea inversă. I-au mai rămas exact 24 de ore de libertate, după care va ajunge la pușcărie pentru cel puțin șapte ani. În ultima zi de libertate, Monty încearcă să reia legătura cu câteva persoane apropiate.

    Regia: Spike Lee
    27 1
    7.6
  • Unfaithful (2002)

    Infidela

    Edward si Connie formeazã un cuplu fericit, de vârstã medie, care trãieste "visul american". Împreunã cu fiul lor de opt ani, un câine si o menajerã, ei au o viatã de invidiat în suburbiile orasului New York. Dar orice trai întâmpinã si greutãti.

    Regia: Adrian Lyne
    28 3
    6.7
  • Phone Booth (2002)

    Cabina telefonică

    Un telefon poate schimba viata unui om. Uneori, îi poate chiar pune capăt. Agentul de publicitate Stu Sheppard este sechestrat într-o cabină telefonică de un necunoscut care îl amenintă că îl va împusca dacă închide telefonul.

    Regia: Joel Schumacher
    22 0
    7.1
  • Chicago (2002)

    Un film cu o distribuție de excepție: Catherine Zeta-Jones, Renee Zellwegger și Richard Gere, realizat după music-hall-ul omonim, care timp de mai bine de jumătate de secol a făcut săli arhipline la spectacolele de pe Broadway

    Regia: Rob Marshall
    Oscar-uri: x 6
    22 10
    7.2
  • The New Guy (2002)

    Tipul nou

    Cel mai fraier tip al scolii se satură să tot fie batjocura colegilor și astfel face în așa fel încât să fie exmatriculat. El va lua cursuri de "pregătire" de la un pușcăriaș și va apărea la o nouă școală într-o nouă postură de "alt om".

    Regia: Ed Decter
    8 1
    5.8
  • Jackass: The Movie (2002)

    Jackass: Filmul

    Versiunea pentru marele ecran a serialului de succes "Jackass", in ciuda situatiilor grotesti si a momentelor gretoase prezentate "fara perdea". Toti nebunii din seria MTV vor realiza cascadorii pe care nimeni nu le-ar prezenta la televiziune.

    Regia: Jeff Tremaine
    5 1
    6.6
  • Hart's War (2002)

    Războiul lui Hart

    Decembrie 1944. Intr-un lagar al prizonierilor de razboi, un tanar va ajunge avocatul unui negru acuzat de crima. Multe necunoscute si semne de intrebare apar.

    Regia: Gregory Hoblit
    29 1
    6.3
  • Sex Is Zero (2002)

    Patru băieți, Sangok, Chansu, Songguk și amicul lor roșcat locuiesc în aceeași cameră. Chansu o adoră pe frumoasa Youngzoonk. El este cel mai prostănac dintre cei patru. El se sperie de fum și sare pe geam din cămin, mănâncă pâine care avea...

    Regia: JK Youn
    4 2
    6.5
  • Cube²: Hypercube (2002)

    Cubul 2: Hipercubul

    Filmul e un festin pentru ochi, ceea ce nu e deloc putin, are scenografie uluitoare si miscari de camera ingenioase. Dar Cube 2 nu se reduce la imagini interesante. E un thriller teribil de captivant, cu intoarceri de situatie imprevizibile.

    Regia: Andrzej Sekula
    26 0
    5.5
  • Mr. Deeds (2002)

    Dl. Deeds

    Longfellow Deeds mosteneste 40 miliarde de dolari de la bunicul sau, unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Aventurile incep in momentul cand in scena apare o reportera care nu este ceea ce pare.

    Regia: Steven Brill
    14 3
    5.8