Subtitrări pentru toate filmele - pagina 1570 din 2536

  • Bad Company (2002)

    Compania rea

    Cand un agent CIA aflat in misiune este asasinat chiar inainte de a termina o ancheta legata de trafic de arme nucleare, CIA-ul se vede nevoit sa-i gaseasca un inlocuitor. Singura speranta ar fi fratele geaman al agentului asasinat.

    Regia: Joel Schumacher
    47 4
    5.6
  • About a Boy (2002)

    Despre un băiat

    In Totul despre baieti locul central il ocupa un barbat chipes, bogat, superficial, solitar, irezistibil si legatura neasteptata care se stabileste intre el si un pusti pe care il intalneste intr-o tentativa de a se cupla cu mama altui baiat.

    Regia: Chris Weitz, Paul Weitz
    13 3
    7.1
  • Collateral Damage (2002)

    Daune colaterale

    Gordon Brewer (Schwarzenegger), isi pierde sotia si copilul intr-un atentat terorist pus la cale de Claudio Perrini (Cliff Curtis). El devine astfel implicat in lupta contra terorismului mondial, incercand sa razbune moartea sotiei si fiicei lui.

    Regia: Andrew Davis
    39 3
    5.5
  • Reign of Fire (2002)

    Domnia focului

    În Londra zilelor noastre, un băiat de 12 ani, Quinn, trezeste dintr-un somn secular un dragon. Douăzeci de ani mai târziu, consecințele unei descoperiri nechibzuite de copil se dovedesc a fi dezastruoase pentru civilizația planetei.

    Regia: Rob Bowman
    50 5
    6.2
  • The Sum of All Fears (2002)

    Pericol absolut

    Ben Affleck trebuie să găsească teroriştii responsabili pentru un atac nuclear asupra SUA, înainte de a se declanşa un eventual al III-lea Război Mondial.

    Regia: Phil Alden Robinson
    52 3
    6.4
  • Undisputed (2002)

    Necontestatul

    În urmă cu zece ani, Monroe era un boxer în ascensiune. Într-o noapte, într-un acces de furie, comite o crimă care-i aduce închisoarea pe viață. Bărbatul continuă să boxeze în închisori, cu un record de 67 de victorii și nicio înfrângere.

    Regia: Walter Hill
    38 2
    6.1
  • Shottas (2002)

    Viata de gangster

    In traditia unor filme precum "Scarface" sau "The Harder They Come", "Shottas" este o drama urbana dura despre doi prieteni care cresc pe strazile periculoase din Kingston, Jamaica. Biggs (Kymani Marley) si Wayne (Spragga Benz) aleg sa devina...

    Regia: Cess Silvera
    1 2
    6.1
  • Devdas (2002)

    O poveste unde dragostea e mai presus de toate. Chiar si de viata. Istoria unui barbat pe nume Devdas care a iubit nemărginit. Dar, din pacate, o clipa fatala de slabiciune din partea lui Devdas a ridicat un zid permanent intre el si iubita lui Paro.

    Regia: Sanjay Leela Bhansali
    7 2
    7.5
  • Windtalkers (2002)

    Mesaje secrete

    In timpul celui de-al doilea razboi mondial, doi puscasi marini trebuie sa protejeze limbajul codificat navajo, pentru a nu cadea in mainile japonezilor.

    Regia: John Woo
    37 3
    6.1
  • The Time Machine (2002)

    Mașina timpului

    Un inventator creeaza o masina a timpului care ii va permite sa se deplaseze 800.000 de ani in viitor.

    Regia: Simon Wells
    51 1
    6.0
  • Signs (2002)

    Semnele

    Tot ceea ce îsi închipuia fermierul Graham Hess (Mel Gibson) că stie despre lume, se schimbă dintr-o dată, cînd descoperă un mesaj ciudat - niste cercuri stranii, niste linii întortocheate desenate de o mînă nevăzută în lanurile cu porumb.

    Regia: M. Night Shyamalan
    33 2
    6.8
  • Insomnia (2002)

    Regia: Christopher Nolan
    34 2
    7.2
  • The Tuxedo (2002)

    Fracul magic

    Soferul Jimmy Tong devine peste noapte un mare spion, atunci cand incearca intr-o seara smochingul sefului sau, un vestit miliardar. El este confundat cu un spion si intra in lumea agentilor secreti...

    Regia: Kevin Donovan
    36 1
    5.4
  • Men in Black II (2002)

    Bărbații în negru II

    Agentul J. (Will Smith) are mare nevoie de ajutor şi este trimis să-l găsească pe Agentul K. (Tommy Lee Jones) şi să-i refacă acestuia memoria.

    Regia: Barry Sonnenfeld
    57 0
    6.2
  • The Sweetest Thing (2002)

    Cel mai dulce lucru

    Christina Walters are o regulă de aur: să evite căutarea Domnului Perfect. Asta până când, într-o seară petrecută la un club, se întâlnește pe neașteptate cu Peter, numai pentru a-l vedea cum dispare dintr-o dată a două zi.

    Regia: Roger Kumble
    11 2
    5.2