Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1571 din 2948

  • Uncertainty (2008)

    Incertitudine

    Filmul spune povestea unui cuplu care se confrunta cu luarea unei decizii majore. O zi de vara in care o intrebare vine cu doua variante de raspuns, in fapt doua scenarii despre posibilitatile infinite si consecintele alegerilor pe care le facem.

    Regia: Scott McGehee, David Siegel
    2 0
    5.7
  • The Fifth Commandment (2008)

    A 5-a poruncă

    Chance este un ucigas care refuza sa omoare o cantareata, Angel (Dania Ramirez) si atunci devine tinta multora dintre asasinii din Bangkok.

    Regia: Jesse V. Johnson
    6 1
    4.5
  • Franklyn (2008)

    Într-o societate a viitorului, în care clasa politică este formată din preoți, Preest este un justițiar mascat obsedat să se confrunte cu puternicul lider al Meanwhile City

    Regia: Gerald McMorrow
    7 0
    6.0
  • Jeff Dunham's Very Special Christmas Special (2008)

    Jeff Dunham: Spectacol special pentru un Crăciun foarte special

    Premiat cu multiple discuri de platina, Jeff Dunham realizeaza cu acest film primul sau program special pentru sarbatori impreuna cu prietenii lui.

    Regia: Michael Simon
    3 0
    7.4
  • Stop-Loss (2008)

    Pierderea libertății

    O poveste despre familie, prieteni, loialitate și camaraderie. După ce își termină serviciul militar, Brandon King (Phillippe) se confruntă cu o nouă provocare, neașteptată, care îl va pune într-o relație dificilă cu foști soldați șivechi prieteni.

    Regia: Kimberly Peirce
    5 0
    6.4
  • Angus, Thongs and Perfect Snogging (2008)

    Angus și sărutul perfect

    Regizorul Gurinder Chadha (Bend it Like Backham) continuă să exploreze lumea tinerelor precoce cu o poveste a unei adolescente ciudate care e obsedată de maturizare

    Regia: Gurinder Chadha
    4 0
    6.3
  • Che: Part Two (2008)

    Che: Part Two prezintă senzaționala sosire a lui Che Guevara la New York în 1964 pentru a vorbi în fața Națiunilor Unite și continuă, conform descrierii, până la asasinarea sa în jungla boliviană.

    Regia: Steven Soderbergh
    16 0
    6.8
  • Frost/Nixon (2008)

    În vara anului 1977, seria de interviuri David Frost / Richard Nixon a atras cea mai mare audientă a unui program de stiri din istoria televiziunii americane. Peste 45 de milioane de spectatori asteptau cu nerăbdare raspunsurile fostului presedinte.

    Regia: Ron Howard
    7 0
    7.7
  • Management (2008)

    Mike, fiul proprietarilor unui motel, e dat peste cap când la recepție apare Sue. O sticlă de vin și un dialog spumos între cei doi tineri se va solda cu o adevărată urmărire de-a lungul și de-a latul țării pentru reîntâlnire.

    Regia: Stephen Belber
    4 0
    5.8
  • 100 Million BC (2008)

    100 de milioane i. Hr.

    Un om de stiinta, al esuatului experiment Philadelphia, conduce inapoi in timp o echipa de soldati SEAL pana in perioada Cretacica...

    Regia: Griff Furst
    2 0
    2.3
  • The Flight Before Christmas (2008)

    Niko: Zborul de dinainte de Crăciun

    Un tanar ren suferind de vertij invata sa-si controleze teama, ia lectii de zbor de la o veverita zburatoare neindemanatica si, in final, porneste catre Polul Nord pentru a-i salva pe Mos Craciun si flota lui de reni zburatori...

    Regia: Michael Hegner, Kari Juusonen
    4 0
    6.1
  • Animal 2 (2008)

    Au trecut multi ani de cand James “Animal” Allen si-a asumat vina pentru crimele pe care le-a comis si a decis sa iasa din lumea interlopa. Acum fostul gangster inca isi savarseste pedeapsa la inchisoarea Folsom. Cand izbucneste un conflict intre...

    Regia: Ryan Combs
    0 1
    5.0
  • Pistol Whipped (2008)

    Lovitură de pistol

    Matt, un fost politist de elita, care are o problema cu jocurile de noroc si un munte de datorii. Un tip misterios se ofera sa îi acopere toate datoriile daca îl asasineaza pe cel mai celebru gangster din oras...

    Regia: Roel Reiné
    6 0
    5.1
  • Kung Fu Killer (2008)

    Luptatorii Kung-Fu

    Pentru a a razbuna moartea mentorului sau, Wudang Grandmaster, White Crane, un calugar caucazian se infiltreaza incepand a avea o legatura cu o cantareata dintr-un bar si cu gangserul care detine acel local.

    Regia: Philip Spink
    14 0
    4.8
  • Dr. Dolittle: Tail to the Chief (2008)

    Dr. Dolittle 4

    Maya Dolittle (Kyla Pratt) si credinciosul ei caine Lucky se întorc pentru o noua aventura cuceritoare, de proportii prezidentiale!

    Regia: Craig Shapiro
    3 0
    3.9