Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1574 din 2939

  • The Scorpion King 2: Rise of a Warrior (2008)

    Regele Scorpion: Războinicul

    Cum a inceput legenda Regelui Scorpion! Dupa ce tanarul Mathayus isi vede tatal ucis de mana regelui (Randy Couture, castigatorul Campionatului de Lupte Supreme), eforturile de a se razbuna il trasforma in cel mai temut razboinic al lumii antice.

    Regia: Russell Mulcahy
    21 0
    3.8
  • Drillbit Taylor (2008)

    Garda de corp

    Ryan, Wade si Emmit sunt incantati de prima lor zi de liceu. Pana cand dau de Filkins, un derbedeu a carui placere este sa chinuie elevii mai mici. Ingroziti de perspectiva de a-l intalni zi de zi, pustii angajeaza un bodyguard: Drillbit Taylor.

    Regia: Steven Brill
    3 0
    5.7
  • How to Lose Friends & Alienate People (2008)

    Cum să rămâi fără prieteni

    Cum sa ramai fara prieteni vorbeste despre decaderea lui Sidney Young din pozitia de jurnalist promitator la esecul groaznic inregistrat la una dintre cele mai prestigioase reviste din New York, "Sharps". Rupe legatura cu Manhattanul din motive...

    Regia: Robert B. Weide
    16 0
    6.4
  • Semi-Pro (2008)

    Semiprofesionist

    Jackie Moon este proprietarul, promotorul, antrenorul, dar si vedeta echipei de basket Flint Michigan Tropics, membra a Asociatiei Americane de Basket. In 1976, NBA planuia sa se uneasca cu cele mai bune echipe din ABA la finalul sezonului.

    Regia: Kent Alterman
    6 0
    5.8
  • Mutant Chronicles (2008)

    Războiul mutanților

    Vremurile rele sunt aproape. Aveti credinta! Soldatul secolului XXIII, maiorul Mitch Hunter (Jane) conduce o lupta deosebit de grea impotriva unei armate de Necro Mutanti. De acum totul sta in puterile acestei armate. Va reusi ea oare sa invinga?

    Regia: Simon Hunter
    20 1
    5.2
  • Speed Racer (2008)

    Măiestria lui Speed Racer la volanul mașinilor de curse îl face pe băiat să viseze la câștigarea faimosului raliu The Crucible, unde, cu ani în urmă, fratele său și-a pierdut viața.

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    6 1
    6.1
  • Prom Night (2008)

    Balul absolvenților

    Noaptea la care viseaza fiecare absolventa de liceu se transforma din magie in cosmar pentru Donna Keppel (Brittany Snow), atunci cand psihopatul care-i omorase toata familia scapa din inchisoare si urmareste s-o ucida.

    Regia: Nelson McCormick
    7 1
    3.9
  • Merlin (2008)

    Aventurile lui Merlin

    Merlin este un personaj legendar al povestirilor arturiene, simbolul unei lumi anacronice, care mai târziu avea să se stingă pentru a face loc unei lumi moderne. Dar înainte ca știința să evolueze, a existat un tânăr vrăjitor pe nume Merlin

    Scenariul: Johnny Capps, Julian Jones, Jake Michie
    36 0
    7.9
  • Revolutionary Road (2008)

    Nonconformiștii

    Sub aparenta unei vieti implinite, April si Frank ascund frustrari periculoase. Ei viseaza sa plece in Franta pentru a-si implini aspiratiile artistice. Relatia lor este subminata, insa, de gelozii si egoism, iar planurile de viitor se naruie.

    Regia: Sam Mendes
    21 1
    7.3
  • My Mom's New Boyfriend (2008)

    Mama are un nou iubit

    Cand noul prieten al mamei sale este banuit ca face parte dintr-un banda internationala de hoti, Henry, un tanar agent federal, trebuie sa-si spioneze mama si sa raporteze totul superiorilor.

    Regia: George Gallo
    22 1
    5.2
  • First Sunday (2008)

    O duminică de pomină

    Doi infractori nu foarte inteligenti au geniala idee de a lua ostatici un grup de credinciosi, aflat in biserica pe care cei doi vor sa o jefuiasca.

    Regia: David E. Talbert
    3 0
    4.6
  • Hero Wanted (2008)

    Erou dorit

    Filmul reprezintă o poveste despre supraviețuire, despre putere și determinare și despre cât ai de luptat ca, după ce, din erou ai ajuns pe lista de "most-wanted" a poliției, să reușești să te reabilitezi.

    Regia: Brian Smrz
    4 0
    5.6
  • Pride and Glory (2008)

    Mândrie și glorie

    O poveste despre o familie glorioasa, ai carei membrii au facut cariera de-a lungul timpului ca ofiteri ai N.Y.P.D.

    Regia: Gavin O'Connor
    20 2
    6.6
  • RocknRolla (2008)

    RocknRolla: o poveste despre sex, băieți răi și rock and roll

    Lenny Cole, un cap mafiot londonez, este tot mai interesat de tranzacțiile de pe piața imobiliară. Pentru onorarii generoase, el îl ajută pe Uri Omovich, un investitor rus, care-i împrumută mafiotului, în semn de încredere, o neprețuită pictură.

    Regia: Guy Ritchie
    44 2
    7.2
  • Step Brothers (2008)

    Frații vitregi

    Doi barbati rasfatati si de o deplina imaturitate intra in conflict cand devin frati vitregi: parintii lor se casatoresc, ceea ce le da celor doi lumea peste cap, aruncandu-i intr-o amuzanta batalie pentru primul loc in atentia parintilor.

    Regia: Adam McKay
    8 2
    6.9