Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1575 din 2939

  • Wild Child (2008)

    Copilul sălbatic

    O tânără rebelă e trimisă de tatal ei la o școală-internat cu reguli severe. Ajunsă acolo, fata se străduiește să plece cât mai repede și face tot felul de nebunii. Se îndrăgostește, însă, de fiul directoarei și asta îi da toate planurile peste cap

    Regia: Nick Moore
    15 2
    6.1
  • Defiance (2008)

    Sfidarea

    Inspirat din fapte reale. Anul 1941. Evreii din Europa de est sunt masacrati de nazisti. Reusind sa evadeze dintr-un lagar, trei frati evrei se refugiaza in padurie. Acolo reusesc sa transforme o lupta de supravietuire in ceva mult mai important.

    Regia: Edward Zwick
    35 0
    7.1
  • Beverly Hills Chihuahua (2008)

    Chihuahua de Beverly Hills

    Chloe, o femelă chihuahua alintată, își petrece timpul în poșeta stăpânei sale. Când Chloe se pierde de stăpână, ea este forțată să se bazeze pe abilitățile și simțurile pervertite de viața de huzur, precum și pe sprijinul unor prieteni noi.

    Regia: Raja Gosnell
    5 0
    3.9
  • The Ruins (2008)

    Ruinele

    Patru turişti americani doritori de senzaţii tari se aventurează în afara traseelor turistice în timpul vacanţei lor în Cancun, Mexic. Curând ei dau peste un turist german care-i imploră să pornească în căutarea fratelui său rătăcit în junglă....

    Regia: Carter Smith
    19 2
    5.9
  • Vantage Point (2008)

    Fiecare vede altceva

    Doi agenţi secreţi a căror sarcină este să-l protejeze pe Preşedintele Ashton la un summit. Când Preşedintele este împuşcat, haosul produs aruncă în aer vieţile a 5 persoane. Filmul prezintă evenimentele din perspectiva fiecăreia dintre ele.

    Regia: Pete Travis
    26 1
    6.6
  • Horton Hears a Who! (2008)

    Horton aude un Cine!

    Elefantul Horton aude un strigat de ajutor venind dintr-un fir de praf ce pluteste prin vazduh. Convins ca exista viata pe acel fir de praf si ca "o persoana este o persoana, oricat de mica ar fi ea", Horton este hotarat sa ajute.

    Regia: Jimmy Hayward, Steve Martino
    12 0
    6.8
  • High School Musical 3: Senior Year (2008)

    Liceul muzical: Anul absolvirii

    Acum elevi în ultimul an de liceu, Troy (Zac Efron) și Gabriella (Vanessa Hudgens) se confruntă cu o mare problemă: în curând vor merge la facultate și sunt toate șansele ca drumurile lor să se despartă definitiv. Alături de prietenii lor la fel...

    Regia: Kenny Ortega
    7 1
    4.9
  • Burn After Reading (2008)

    Citește și arde

    Avem un agent CIA, niste secrete tare bine pazite si-o idee proasta: o carte in care agentul vrea sa deconspire toate misiunile. Numai ca agentul rataceste unicul manuscris al cartii, "ars" pe un CD.

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    28 7
    7.0
  • Cloverfield (2008)

    Monstruos

    Cloverfield este povestea unui grup de tineri care trebuie sa reziste intr-un New York atacat de o misterioasa creatura uriasa. Prapadul pe care il produce creatura, natura si originea fiarei aprind imaginatia fanilor lui Abrams din lumea intreaga.

    Regia: Matt Reeves
    45 7
    7.0
  • My Sassy Girl (2008)

    Fata mea insolentă

    Povestea primei si ultimei dati cand Charlie Bello se indragosteste cu adevarat. Inca de la prima intalnire cu frumoasa Jordan, buclucul este principala "regula" a jocului. Imagineaza-ti o masa amorfa de dezastre la fiecare intalnire si iti poti...

    Regia: Yann Samuell
    13 0
    6.2
  • Ong Bak 2 (2008)

    Războinicul Muay Tai 2

    Un baiat, apartinand casei regale, reuseste sa scape din atentatul asupra familiei sale, ajutat de o grupare de luptatori pirati. Acestia il vor pregati de lupta si viata, conform principiilor lor.

    Regia: Panna Rittikrai, Tony Jaa
    53 1
    6.2
  • The X Files: I Want to Believe (2008)

    Dosarele X: Vreau să cred

    Mulder și Scully sunt chemați să rezolve dispariția unei agente. Un sequel realist care coboară cu picioarele pe pământ și se confruntă cu prezentul înfricoșător al oamenilor care își arogă puterea de a hotări cine are dreptul de a trăi și cine nu.

    Regia: Chris Carter
    35 0
    5.9
  • Untraceable (2008)

    Crime online

    Agenta FBI Jennifer Marsh se confruntă cu un criminal deosebit: acesta își prezintă crimele atroce pe propriul său site, iar soarta fiecărei victime este hotărâtă de utilizatori. Cu cât mai multe click-uri pe site, cu atât victima moare mai repede.

    Regia: Gregory Hoblit
    33 2
    6.2
  • Pineapple Express (2008)

    O afacere riscantă

    Doi prieteni la cataramă, Dale și Saul, mari amatori de marijuana, dau de belea atunci când sunt implicați fără să vrea într-un conflict cu niște traficanți de droguri.

    Regia: David Gordon Green
    15 1
    6.9
  • Forgetting Sarah Marshall (2008)

    Înșelat de Sarah Marshall

    Peter tocmai s-a despartit de prietena lui, Sarah, o actrita foarte populara. Ca sa-si vindece ranile, barbatul nu gaseste alta solutie decat un sejur intr-o statiune de lux din Hawaii. Dar iata ca aici ajunge si Sarah, insotita de noul ei iubit.

    Regia: Nicholas Stoller
    28 4
    7.1