Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1578 din 2939

  • 10,000 BC (2008)

    10 000 Î. Chr.

    Cu zece mii de ani înaintea erei noastre, un tânăr de 21 de ani și tribul său luptă pentru supraviețuire vânând mamuți. Când vânătorii clanului său și prințesa de care este îndrăgostit sunt luați prizonieri, el alearga în ajutorul lor.

    Regia: Roland Emmerich
    57 4
    5.1
  • Doomsday (2008)

    Ziua osândei

    Un virus letal se răspândește în Anglia și ucide sute de mii de oameni. Pentru a-i limita efectele, autoritățile decid să bage în carantină orașe întregi, ceea ce cufundă țara în haos. Măsurile au efect timp de trei decenii, dar virusul reizbucnește.

    Regia: Neil Marshall
    45 3
    5.9
  • The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)

    Cronicile din Narnia: Prințul Caspian

    Fraţii Pevensie ajung iarăşi în Narnia şi trebuie să dea încă o dată dovadă de credinţă şi curaj, pentru că-i aşteaptă o nouă încercare. 1300 de ani au trecut de la prima lor aventură în regatul fermecat.

    Regia: Andrew Adamson
    62 0
    6.5
  • Get Smart (2008)

    Scăpați de Smart

    Balbaitul agent Maxwell Smart, alias agentul 86, si partenera sa, agentul 99, lucreaza pentru CONTROL, o agentie guvernamentala al carei scop este sa dejoace planurile unei agentii rivale, KAOS.

    Regia: Peter Segal
    46 2
    6.5
  • Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

    Indiana Jones si Regatul craniului de cristal

    Indiana Jones porneste in cautarea unui misterios craniu de cristal, pe care il vor si conducatorii armatei sovietice. Acestia o rapesc pe fosta iubita a lui Jones, Marion. Pentru a o salva, acesta porneste intr-o calatorie pe mai multe continente.

    Regia: Steven Spielberg
    115 0
    6.2
  • Wall-E (2008)

    E anul 2700, iar Pământul e acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesăbuit. Oamenii au plecat de pe Terra lăsând aici mici roboți a căror sarcină este să facă planeta iarăși locuibilă. Micul Wall-E a rămas singurul robot activ.

    Regia: Andrew Stanton
    Oscar-uri:
    53 2
    8.4
  • College (2008)

    Distracție la colegiu

    Kevin, un licean, dupa ce e parasit de prietena sa, pe motiv ca este prea plictisitor si nu se distreaza mai deloc atunci cand sunt impreuna, pleaca impreuna cu prietenii sai pentru a se distra la petrecerile care aveau loc acolo in fiecare week-end.

    Regia: Deb Hagan
    3 0
    4.5
  • The Accidental Husband (2008)

    Soțul accidental

    Dr. Emma Lloyd (Uma Thurman) și editorul Michael (Colin Firth) credeau că la New York e mai ușor să te căsătorești decât să iei permisul auto. Ei bine, nu e, pentru că... Emma e deja măritată! Cum e posibil ca respectata doctoriță să uite asta?!

    Regia: Griffin Dunne
    18 1
    5.5
  • Definitely, Maybe (2008)

    Cu siguranță, poate

    Will, un tânăr ucenic într-ale politicii, se mută în 1992 din Wisconsin în New York pentru a se implica în campania prezidențială. Pentru Maya, fiica lui, Will reînvie un trecut văzut de un tânăr idealist implicat în trei relații sentimentale.

    Regia: Adam Brooks
    35 2
    7.1
  • The Duchess (2008)

    Ducesa

    Georgiana, ducesă de Devonshire, una dintre cele mai cunoscute, admirate, dar și hulite femei din înalta aristocrație britanică a secolului XVIII, a dus o viață scandaloasă, mult deasupra timpului ei.

    Regia: Saul Dibb
    Oscar-uri:
    17 1
    6.9
  • Superhero Movie (2008)

    Comedie cu supereroi

    Dupa ce este muscat de o libelula mutant, liceanul coate goale Rick Riker incepe sa dezvolte super-puteri. Forta musculara creste pana la un nivel incredibil, iar tegumentele devin o adevarata armura imposibil de penetrat.

    Regia: Craig Mazin
    32 4
    4.7
  • Asterix at the Olympic Games (2008)

    Asterix la jocurile olimpice

    Asterix și Obelix trebuie să ajungă la Jocurile Olimpice, unde vor participa (în modul lor caracteristic, desigur) la diverse probe. Eroii noștri încearcă să-l împiedice pe Brutus să comploteze împotriva tatălui său, puternicul Iulius Cezar.

    Regia: Thomas Langmann, Frédéric Forestier
    23 1
    5.2
  • The Curious Case of Benjamin Button (2008)

    Strania poveste a lui Benjamin Button

    „M-am nascut in conditii neobisnuite”. Așa începe „Strania poveste a lui Benjamin Button”, o adaptare după nuvela lui F. Scott Fitzgerald, despre un om care s-a născut și care în loc să îmbătrânească, întinerește.

    Regia: David Fincher
    Oscar-uri:
    39 0
    7.8
  • The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)

    Mumia: Mormântul împăratului Dragon

    Primul imparat chinez, Qin Shi Huang, este cel cu care trebuie sa lupte Rick si fiul sau Alex in acest al doilea sequel al aventurilor arheologului. Dupa Al Doilea Razboi Mondial, cei doi sunt atrasi de mormintele interzise din China.

    Regia: Rob Cohen
    74 3
    5.2
  • Disaster Movie (2008)

    Dezastre si alte catastrofe

    Bun venit în lumea dementă și amuzantă a lui Disaster Movie - cea mai recentă parodie a echipei care a parodiat horror-ul pentru adolescenți în Scary Movie, clișeele în comedia romantică Date Movie, blockbusterele în Epic Movie, și...

    Regia: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
    14 0
    1.9