Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1580 din 2939

  • College Road Trip (2008)

    Călătorie cu peripeții

    Melanie are de gând să plece împreună cu prietenele ei într-o călătorie spre a se înscrie la colegiu, dar este profund dezamagită în momentul în care tatăl ei, şef de poliţie, insistă să o însoţească pe parcursul drumului

    Regia: Roger Kumble
    9 1
    4.3
  • Jumper (2008)

    Săritorul

    Davey, un adolescent care tocmai a renuntat la parintii sai abuzivi, descopera ca se poate teleporta cu puterea gandului. Davey habar n-are cum de este in stare sa se teleporteze, dar afla in curand ca sufera de-o anomalie genetica

    Regia: Doug Liman
    68 2
    6.1
  • Sex Drive (2008)

    În sexcursie

    Timidului absolvent de liceu Ian nu prea i-a plăcut sportul și asta se vede. Fizicul de tocilar nu-l împiedică pe Ian să-și lipească fața pe corpul unui bodybuilder și să agațe pe net o superbă care se dă drept "Dra. Delicioasă".

    Regia: Sean Anders
    19 2
    6.5
  • The Forbidden Kingdom (2008)

    Regatul interzis

    Un adolescent fascinat de filme kung-fu ajunge ca prin minune în trecut după ce găseşte băţul de luptă al regelui. Tânărul Jason îl întâlneşte pe Lu Yan, cel ce-i va fi aproape în periculoasa aventură, aceea de a-l readuce la viaţă pe Regele Maimuţă.

    Regia: Rob Minkoff
    35 1
    6.5
  • Taken (2008)

    Teroare în Paris

    Ce poate fi mai rău pentru un tată decât să asiste neputincios la răpirea fiicei sale? Acesta este coşmarul trăit de Bryan, fost agent secret, care are la dispoziţie doar câteva ore pentru a o salva

    Regia: Pierre Morel
    120 1
    7.7
  • The Dark Knight (2008)

    Cavalerul negru

    Cu ajutorul locotenentului Gordon și al procurorului Dent, Batman vrea să curețe orașul de criminali. Eroul trebuie să lupte cu Joker, care aruncă orașul în anarhie. Speranțele locuitorilor se află doar în Batman, dar va reuși acesta să izbândeasca?

    Regia: Christopher Nolan
    Oscar-uri:
    144 4
    9.0
  • Meet the Spartans (2008)

    Întâlnire cu spartanii

    Regele Leonidas, care are o atractie neobisnuita pentru fizicul barbatesc, trebuie sa se reuneasca cu cel mai atragator si cu cel mai respingator dintre barbatii spartani pentru a opri invazia Persanilor.

    Regia: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
    23 3
    2.8
  • Kung Fu Panda (2008)

    În Kung Fu Panda Jack Black este Po the Panda, un sărman ospătar într-un restaurant de tăieței, care este înnebunit după kung fu, dar al cărui fizic nu-i permite să practice acest sport.

    Regia: Mark Osborne, John Stevenson
    35 0
    7.6
  • 27 Dresses (2008)

    27 de rochii

    Cea mai mare bucurie a unei tinere cu ghinion in dragoste este sa fie domnisoara de onoare la nuntile prietenelor ei. Dupa 27 de astfel de evenimente (si de rochii), ea trebuie sa-i fie domnisoara de onoare chiar surorii ei.

    Regia: Anne Fletcher
    17 1
    6.1
  • Slumdog Millionaire (2008)

    Vagabondul milionar

    Jamal, un puști crescut pe străzile Bombay-ului, participă la varianta indiană a concursului de cultură generală „Vrei să fii milionar?". Fără educație, „vagabondul" răspunde corect la întrebare după întrebare.

    Regia: Danny Boyle, Loveleen Tandan
    Oscar-uri: x 8
    39 4
    8.0
  • The House Bunny (2008)

    Iepurașul casei

    Simpatica Anna Faris o întruchipează pe Shelley, un iepuraș Playboy care le învață pe câteva studente cum să cucerească băieții pentru ca în final să-și dea seama ea însăși că ceea ce apreciază băieții cel mai mult sunt calitățile sufletești.

    Regia: Fred Wolf
    12 1
    5.5
  • You Don't Mess with the Zohan (2008)

    Nu te pune cu Zohan

    Filmul se concentreaza pe aventurile unui agent al Mossadului, al carui vis este sa devina hair-stylist. Este atat de obsedat de aceasta cariera, incat isi insceneaza moartea si pleaca la New York pentru a se pierde printre tuburi de fixativ

    Regia: Dennis Dugan
    31 1
    5.6
  • Saw V (2008)

    Puzzle mortal V

    Hoffman e singurul care poate continua moștenirea lăsata de Jigsaw. Când secretul îi e amenințat, Hoffman trebuie să îi elimine pe toți cei care îi stau în cale. Două lucruri sunt sigure: chiar dacă Jigsaw a murit, spiritul său este înca viu.

    Regia: David Hackl
    19 0
    5.8
  • Iron Man (2008)

    Omul de Fier

    Tony Stark, mostenitor al trustului Stark Enterprises, este un genial inventator care duce o viata dubla. Noaptea devine puternicul Iron Man, intruchiparea a decenii de investitii in tehnologia de aparare.

    Regia: Jon Favreau
    140 4
    7.9
  • What Happens in Vegas (2008)

    Ce se întâmplă în Vegas

    Joy si Jack se trezesc, dupa o noapte de dezmat, mahmuri si casatoriti. Dupa ce se dezmeticesc, cei doi isi dau seama ca au castigat o imensa suma de bani intr-un cazino si ca trebuie sa o imparta cumva inainte de a-si vedea fiecare de viata lui.

    Regia: Tom Vaughan
    35 1
    6.1