Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1579 din 2939

  • Never Back Down (2008)

    Nu da înapoi

    Jake Tyler s-a mutat de curand in Orlando cu familia lui. Starul echipei de fotbal a liceului din orasul natal este acum doar un "outsider" cu o reputatie de scandalagiu. La invitatia colegei sale Baja, Jake se hotaraste sa mearga la o petrecere...

    Regia: Jeff Wadlow
    31 3
    6.5
  • The Eye (2008)

    Ochii

    Sidney Wells (Jessica Alba) este o recunoscută violonistă, remarcabilă prin frumuseţea, inteligenţa şi independenţa sa. Toate calităţile sunt accentuate de faptul că Sydney este oarbă.

    Regia: David Moreau, Xavier Palud
    11 2
    5.4
  • Step Up 2: The Streets (2008)

    Dansul dragostei 2: Străzile

    Pornește casetofonul, iar Andie îți va arăta că e cea mai tare dansatoare din Baltimore. Trecutul zbuciumat al fetei n-o lasă, însă, să meargă mai departe și o îndepărtează de cel mai mare vis: câștigarea concursului de dans underground The Streets.

    Regia: Jon M. Chu
    15 1
    6.2
  • Eagle Eye (2008)

    Ochi de vultur

    Cand fratele sau moare misterios, Jerry isi da seama ca el si Rachel, o mama singura, sunt considerati teroristi de catre autoritati. Ghidati de o "voce" care-i contacteaza si "ajuta", cei doi incep o goana pe viata si pe moarte pentru a supravietui.

    Regia: D. J. Caruso
    52 3
    6.6
  • Punisher: War Zone (2008)

    Justițiarul: Zona de război

    Purtand de unul singur razboiul impotriva crimei organizate, intransigentul justitiar Frank Castle il ia in vizor pe ticalosul cap al mafiei, Billy Russoti.

    Regia: Lexi Alexander
    33 3
    5.9
  • Yes Man (2008)

    Omul Da

    Jim Carrey este Kevin, un barbat rigid care isi da seama intr-o zi ca zice prea des "NU!". Ca sa-si condimenteze viata si ca sa fie mai deschis in fata oportunitatilor, Kevin se hotaraste sa zica numai "DA!".

    Regia: Peyton Reed
    23 1
    6.8
  • The Bank Job (2008)

    Jaful de pe strada Baker

    Un vânzător de mașini cu un trecut dubios, Terry, a evitat întotdeauna loviturile mari. Dar cand Martine, o cunoștință din copilărie, îi spune cum să prade inexpugnabila bancă din Baker Street, Terry nu ratează ocazia.

    Regia: Roger Donaldson
    52 2
    7.2
  • Rambo (2008)

    Rambo IV

    Când Sarah și Michael îi explică lui Rambo că forțele militare burmane au minat drumurile de acces, făcându-le prea periculoase pentru a fi parcurse și-l roagă să-i călăuzească pentru a furniza ajutoare medicale, Rambo acceptă în pofida riscului

    Regia: Sylvester Stallone
    115 4
    7.0
  • The Day the Earth Stood Still (2008)

    Ziua în care Pământul se opri

    O farfurie zburatoare aterizeaza pe Terra. Deloc ostil, extraterestrul care il ocupa este purtatorul unui mesaj de pace. Misiunea sa? Daca societatea umana nu este in stare sa respecte planeta, ea va fi distrusa intru protejarea galaxiei.

    Regia: Scott Derrickson
    45 0
    5.5
  • The Incredible Hulk (2008)

    Incredibilul Hulk

    Omul de știință Bruce Banner străbate lumea în lung și-n lat, disperat să afle un leac pentru boala care-l face să se transforme într-un uriaș monstru verde. Pe urmele lui pornesc trupe militare, hotărâte să-l prindă și să-l studieze.

    Regia: Louis Leterrier
    70 4
    6.6
  • Max Payne (2008)

    Un agent DEA, a cărui familie a fost omorâtă în urma unei conspirații, și un asasin al cărui scop este acela de a razbuna moartea surorii sale, sosesc împreună în New York pentru a rezolva o serie de crime.

    Regia: John Moore
    48 4
    5.3
  • Seven Pounds (2008)

    Șapte suflete

    Un agent al Fiscului, Ben Thomas (Will Smith), încearcă să-și ispășească o greșeală din trecut ajutând șapte persoane. Dându-se drept fratele său, Ben schimbă viețile celor șapte, dar planul său este dat peste cap când se îndrăgostește de Emily.

    Regia: Gabriele Muccino
    25 0
    7.6
  • Australia (2008)

    In Australia dinaintea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, aristocrata Sarah mosteneste o ferma de vite. Cand localnicii comploteaza pentru a-i lua pamantul, mostenitoarea se aliaza cu un fermier scapatat pentru a-si duce imensa cireada la loc sigur.

    Regia: Baz Luhrmann
    43 1
    6.6
  • Bangkok Dangerous (2008)

    Asasinul din Bangkok

    Joe, un asasin profesionist, aterizeaza la Bangkok pentru a ucide patru oameni, la cererea unui mafiot. Joe il angajeaza pe Kong, un hot de buzunare, drept interpret si, desi a operat toata viata singur, incepe sa aiba incredere in pusti.

    Regia: Danny Pang, Oxide Pang Chun
    24 0
    5.3
  • Leul Alex, zebra Marty, hipopotamita Gloria, girafa Melman si prietenii lor lemurii reusesc sa evadeze de pe insula pe care esuasera si, in loc sa se indrepte spre Statele Unite, ajung in Africa. Aici fac cunostinta cu familia lui Alex...

    Regia: Tom McGrath, Eric Darnell
    15 0
    6.6