Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1576 din 2939

  • Journey to the Center of the Earth (2008)

    Călătorie spre centrul Pământului

    Vulcanologul Trevor descopera note lasate de fratele sau, disparut intr-o expeditie. Trevor urmeaza instructiunile si pleaca in Islanda, alaturi de Sean, nepotul sau, si Hannah, o cercetatoare. Cei trei cad intr-o groapa ce spre centrul Pamantului

    Regia: Eric Brevig
    43 2
    5.8
  • Made of Honor (2008)

    Mireasa e iubita mea!

    Chipesul Tom are tot ce vrea: bani, femei, succes. Si stie ca se poate baza oricand pe cea mai buna prietena a lui, Hannah. Dar cand Hannah pleaca in Scotia pentru sase saptamani, Tom isi da seama ca nu poate trai fara ea...

    Regia: Paul Weiland
    14 1
    5.8
  • The Happening (2008)

    Întâmplarea

    Thriller despre o familie care încearcă să fugă din calea unei calamități naturale în stare să pună întreaga omenire în pericol, ultimul film al lui M. Night Shyamalan îi are în distribuție pe Mark Wahlberg, Zooey Deschanel și John Leguizamo.

    Regia: M. Night Shyamalan
    32 4
    5.0
  • Mamma Mia! (2008)

    Mamma mia! - Filmul

    Sophie are 20 de ani și locuiește cu mama sa, fostă membră a trupei Donna and the Dynamos, pe o mică insulă din Grecia. E pe cale să se căsătorească și are o singură dorință, ca tatăl ei să o conducă la altar. Problema e că nu știe cine este.

    Regia: Phyllida Lloyd
    58 9
    6.5
  • Changeling (2008)

    Schimbul

    O mamă află cu disperare că fiul ei a dispărut. Autoritățile dau de urma copilului. Ziua când acesta se întoarce acasă ar trebui să fie cea mai fericită din viața mamei, numai că ea își dă seama că s-a produs o greșeală: copilul nu este fiul ei.

    Regia: Clint Eastwood
    36 0
    7.8
  • The Reader (2008)

    Cititorul

    Filmul are la bază povestea unei aventuri dintre un adolescent și o femeie mai în vârstă. Cei doi încep o relație amoroasă, pasională și intensă, care se termină brusc în momentul în care Hanna dispare fără nicio explicație din viața tânărului.

    Regia: Stephen Daldry
    Oscar-uri:
    31 6
    7.6
  • Street Kings (2008)

    Regii străzii

    Ludlow e un polițist cu experiență care își reface cu greu viața după moartea soției sale. Când dovezile sugerează că a luat parte la execuția unui coleg polițist, el este silit să înfrunte tradițiile polițienești.

    Regia: David Ayer
    41 3
    6.8
  • The Tale of Despereaux (2008)

    Povestea lui Despereaux

    Un șoarece, Despereaux, născut cu o inimă curajoasă, spirit romantic și dorința de a citi cărți, nu de a le ronțăi, se îndrăgostește nebunește de o prințesă, Pea. Destinul îi aduce o mulțime de peripeții.

    Regia: Sam Fell, Robert Stevenhagen
    7 0
    6.1
  • Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008)

    Harold și Kumar evadează din golful Guantanamo

    În drum spre Amsterdam, Harold și Kumar sunt luatți drept teroriști și sunt trimiși la Guantanamo Bay. Reușesc să scape și pornesc într-o călătorie de-a lungul țării pentru a-și dovedi nevinovăția și pentru a cuceri cat mai multe fete!

    Regia: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
    22 1
    6.5
  • Outlander (2008)

    Străinul

    Un bărbat din altă galaxie ajunge pe Pământ. Dezvăluie localnicilor că a ajuns împreună cu un dragon pe care urma să îl vâneze. Nu poate decât să se alieze cu vikingii, sperând că, cu tehnologia avansată și armele vikingilor va putea ucide dragonul.

    Regia: Howard McCain
    81 3
    6.2
  • Hellboy II: The Golden Army (2008)

    Băiatul Iadului și Armata de Aur

    Hellboy II: The Golden Army aduce mai mulți mușchi, arme și mai sofisticate, o grămadă de monștri, dar și ceva scandaluri domestice pentru eroul nostru roșu. Iar de data aceasta, Hellboy va snopi în bătaie și va tăbăci pieile mai multor ticăloși.

    Regia: Guillermo del Toro
    70 0
    7.0
  • Righteous Kill (2008)

    Crime justificate

    Doi detectivi din New York, Rooster si Turk, incearca sa identifice posibila legatura dintre doua crime petrecute la multi ani distanta. Au de-a face cu un criminal in serie? Omul pe care l-au bagat dupa gratii pentru prima crima este nevinovat?

    Regia: Jon Avnet
    28 1
    6.0
  • Quantum of Solace (2008)

    007: Partea lui de consolare

    Distrus de pierderea lui Vesper Lind, James Bond este obsedat să dea de urma organizației care o șantaja. Agentul dă peste frumoasa Camille, care i-l prezintă pe Dominic Green, un nemilos om de afaceri. Bond, desigur, trebuie să-i dejoace planurile.

    Regia: Marc Forster
    103 3
    6.6
  • Bolt (2008)

    Înarmat doar cu convingerea că toate faptele sale nemaipomenite sunt în același timp și reale și însoțit de doi improbabil companioni (o pisică de casă și un hamster), Bolt va descoperi că nu are nevoie de super-puteri pentru a fi erou.

    Regia: Byron Howard, Chris Williams
    10 1
    6.8
  • Tropic Thunder (2008)

    Tunet tropical

    Ben Stiller, Jack Black si Robert Downey Jr conduc un casting simpatic intr-o comedie despre un grup de actori mobilizati de dorinta de a face cel mai mare film de razboi realizat vreodata in lume.

    Regia: Ben Stiller
    38 3
    7.1