Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1572 din 2948

  • War of the Worlds 2: The Next Wave (2008)

    Razboiul lumilor: A doua invazie

    La doi ani dupa invazia martiana, cea mai mare dintre temerile lui George Herbert a luat forma: extraterestrii au revenit. Pe masura ce al doilea val de cotropitori martieni aduc dezastrul pe un Pamant inca in ruine, o puternica alianta militara...

    Regia: C. Thomas Howell
    7 5
    2.1
  • The Sisterhood of the Traveling Pants 2 (2008)

    Patru prietene și încă o pereche de blugi

    Descoperindu-și puterile, temerile, talentele și capacitatea de a iubi indiferent de deciziile pe care le iau, patru tinere încep să prețuiască mai mult ca niciodată legătura pe care o împărtășesc și puterea nemăsurată a prieteniei lor.

    Regia: Sanaa Hamri
    5 0
    6.2
  • Vacancy 2: The First Cut (2008)

    Motelul Groazei 2: Prima tăietură

    Trei tineri se cazeaza la hanul Meadow View, pentru o noapte de odihna, fara sa aiba habar ca angajatii sunt niste descreierati cu intentii dubioase...

    Regia: Eric Bross
    5 0
    4.9
  • The Alphabet Killer (2008)

    În ordine alfabetică

    Când polițista Megan descoperă trupul oribil mutilat al Carlei Costillo, este convinsă că New York-ul are de-a face cu un nou criminal în serie. Viziuni bizare incep sa o bântuie pe Megan. Va reuși ea să descopere criminalul înainte de a înnebuni?

    Regia: Rob Schmidt
    3 0
    5.2
  • Choke (2008)

    Sufocare

    Victor, a cărui dependenţă de sex uimeşte orice psihiatru, are dificultăţi în a-şi mai ţine mama într-o clinică foarte costisitoare. Pentru a face rost de bani, Victor adoptă o metoda cel puţin neobişnuită: se îneacă în restaurante şi se lasă salvat.

    Regia: Clark Gregg
    1 0
    6.4
  • Solstice (2008)

    Solstițiu

    O tanara scoate la iveala un infiorator secret despre sora ei geamana care a comis suicid cu cateva luni inainte...

    Regia: Daniel Myrick
    3 0
    5.3
  • Senior Skip Day (2008)

    Petrecere la liceu

    Regia: Nick Weiss
    5 1
    4.7
  • The Oxford Murders (2008)

    Crimele din Oxford

    Crimele din Oxford este un film britanic-hispanic regizat de regizorul spaniol Alex de la Iglesia,  bazat pe romanul scriitorului argentinian Guillermo Martinez.

    Regia: Álex de la Iglesia
    11 0
    6.1
  • Grizzly Park (2008)

    Opt tineri adulti sunt trimisi sa munceasca in folosul comunitatii in parcul Grizzly. Acolo insa, ei vor fi vanati de un criminal in serie, dar si de animalele padurii.

    Regia: Tom Skull
    3 0
    4.0
  • Che: Part One (2008)

    Che

    Prima parte din povestea lui Soderbergh (prezentă la Cannes în 2008 cu numele Che - The Argentine) începe cu evenimentele în care Che Guevara răstoarnă împreună cu Fidel Castro, în Cuba, regimul lui Batista.

    Regia: Steven Soderbergh
    18 2
    7.2
  • Hush (2008)

    Capcana pe autostradă

    Convins ca un sofer de TIR i-a rapit prietena, Zack porneste in urmarirea acestuia pe autostrada, unde incepe un joc de-a soarecele si pisica...

    Regia: Mark Tonderai
    2 0
    6.0
  • Elegy (2008)

    Elegie

    Bazat pe nuvela „The Dying Animal” a câștigătorului premiului Pulitzer Philip Roth, „Elegy” este o dramă ce explorează relația amoroasă dintre un sexagenar, critic și profesor la o universitate din New York și o timidă studentă de origine cubaneză.

    Regia: Isabel Coixet
    9 0
    6.7
  • Columbus Day (2008)

    Ziua fatală

    E cea mai mare zi din viata unui hot (Val Kilmer)! El da marea lovitura si, acum ca e bogat, se imprietenste cu un pusti si vrea sa ajunga prin intermediul lui la fosta sotie si la copil.

    Regia: Charles Burmeister
    3 1
    5.2
  • Zombie Strippers! (2008)

    Dansatoarele zombie

    O agentie guvernamentala secreta elibereaza un virus chimic mortal, care readuce mortii la viata. Primul loc atacat de virus este "Rhino's", un club de striptease de mare succes.

    Regia: Jay Lee
    5 2
    4.1
  • The Little Mermaid: Ariel's Beginning (2008)

    Mica sirenă: Începutul lui Ariel

    În regatul Atlantica, unde muzica a fost interzisă cu multă vreme în urmă, Ariel, fiică a regelui Triton, descoperă pasiunea pentru muzică într-un club underground. Tânăra pornește într-o aventură îndrăzneață

    Regia: Peggy Holmes
    8 0
    6.1