Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1710 din 2939

  • Regia: Kon Ichikawa, Yoshitaka Amano, Akio Jissoji
    3 0
    6.3
  • Natale a New York (2006)

    Crăciunul în Noul York

    Regia: Neri Parenti
    0 0
    4.3
  • Stepa ucraineană, spre sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial. Trupele germane şi române se retrag din faţa unei Armate Roşii de neoprit. O unitate militară a românilor îşi stabileşte cartierul general într-o şcoală părăsită. În faţa hărţilor...

    Regia: Lucian Pintilie
    1 0
    7.6
  • Un regizor tine cateva castinguri extrem de solicitante din punct de vedere fizic pentru a realiza un proiect depspre placerea feminina 

    Regia: Jean-Claude Brisseau
    3 1
    5.4
  • Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon (2006)

    În spatele măștii: Ascensiunea lui Leslie Vernon

    Regia: Scott Glosserman
    3 1
    6.7
  • Man About Town (2006)

    Bărbatul modern

    Povestea celui mai bun agent de la Hollywood, Jack Giamoro (Affleck). Jack pare să le aibă pe toate, dar asta până când lumea lui perfectă începe să se destrame.

    Regia: Mike Binder
    1 0
    5.5
  • The Visitation (2006)

    Alesul diavolului

    Fostul preot din orasul Antioch isi pierde credinta in Dumnezeu, acum trei ani cand sotia sa e ucisa, iar criminalii nu au fost descoperiti. Dintr-o data se intampla un miracol in acest orasel: fiul noului venit in oras, doctorul veterinar Morgan...

    Regia: Robby Henson
    2 0
    5.1
  • All the Boys Love Mandy Lane (2006)

    Totul pentru Mandy Lane

    Un grup de liceeni o invită pe Mandy (Amber Heard), o colegă timidă și foarte frumoasă, la o cabană pentru un weekend. Ajunsă cea mai dorită fată din liceu, Mandy trebuie să facă față băieților în stare de orice pentru ea. Chiar și să ucidă.

    Regia: Jonathan Levine
    9 1
    5.5
  • Zooni, o frumoasă tânără oarbă, pleacă la oraș împreună cu prietenele ei și... se îndrăgostește de ghidul lor, Rehan, despre care nu știe că este, în realitate, un temut terorist.

    Regia: Kunal Kohli
    5 0
    7.1
  • The Wind that Shakes the Barley (2006)

    Mângâierea vântului

    Irlanda, 1920. Teddy este liderul unui detașament de gherilă care luptă pentru independența patriei, iar fratele sau Damien, student la Universitatea de Medicină, ar prefera să își termine pregătirea la spitalul din Londra, unde și-a găsit un post.

    Regia: Ken Loach
    16 6
    7.5
  • Flicka (2006)

    Derulata in mijlocul unor peisaje montane spectaculoase, aceasta poveste despre maturizare este o adevarata sursa de inspiratie si prezinta o distributie de exceptie, intre care starul muzicii country Tim McGraw, Maria Bello si Alison Lohman.

    Regia: Michael Mayer
    8 0
    6.0
  • O poveste scandaloasa amestecata cu un "manual" pentru stilul de viata al petrecerilor nebune. Filmul urmeaza un grup de petrecareti din Hollywood pe drumul lor de acasa la club, la petrecere si la after - party pana la petrecerea suprema. De-a...

    Regia: Paul Sapiano
    1 0
    6.5
  • Regia: Julian Gilbey
    0 0
    5.4
  • Glory Road (2006)

    Drumul spre victorie

    "Glory Road" este inspirat dintr-o poveste adevarata a antrenorului echipei Texas Western, Don Haskins, care a condus prima echipa din istorie cu un line-up format numai din jucatori de culoare spre finala Campionatului National de Baschet din 1966.

    Regia: James Gartner
    4 1
    7.2
  • Art School Confidential (2006)

    Școala secretă de arte

    Tanarul artist Jerome Platz (Max Minghella) scapa de liceu si ajunge intr-o mica scoala de arte, pe Coasta de Est. Aici, ambitia copilaroasa a tanarului boboc este sa devina cel mai mare artist din lume, precum eroul sau, Picasso.

    Regia: Terry Zwigoff
    2 0
    6.3