Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1711 din 2939

  • The Book of the Three Hans (2006)

    Prințul Jumong

    10 1
    8.1
  • Lady Chatterley (2006)

    Amantul doamnei Chatterley

    In castelul familiei Chatterley, Constance isi petrece zilele monotone inchisa in colivia de aur a unei casnicii plicticoase. In timpul primaverii, in padurea Wragby, ea il intalneste pe Parkin, paznicul domeniului. Filmul e povestea lor.

    Regia: Pascale Ferran
    7 1
    6.7
  • Miss Potter (2006)

    Domnisoara Potter

    În varsta de 32 de ani si fara un iubit, Beatrix Potter locuieste la Londra cu parintii sai tiranici, exasperati de faptul ca fiica lor a respins mai multi tineri promitatori, în dorinta de a face cariera ca autoare de romane pentru copii.

    Regia: Chris Noonan
    12 1
    7.0
  • Ultimate Avengers II (2006)

    Apărătorii dreptății 2

    Eroii ultimei aventuri trebuie să continue războiul cu forțele extraterestre împotriva cărora au luptat ultima dată. De această dată însă, extratereștrii și fostul inamic al Căpitanului America-Herr Kleiser (un extraterestru metamorf presupus mort...

    Regia: Dick Sebast, Bob Richardson, Will Meugniot
    5 0
    6.5
  • Renaissance (2006)

    Ilona este răpită. Încercările de a o găsi eșuează. Avalon, multinaționala pentru care lucreaza Ilona, încearcă să o găsească cu orice preț și îi cere ofițerului Karas, un controversat polițist, să preia cazul. Karas pornește după ea prin Paris.

    Regia: Christian Volckman
    7 0
    6.6
  • Merlin's Apprentice (2006)

    Ucenicul lui Merlin

    Dupa ce a instaurat armonia in Camelot, celebrul vrajitor Merlin (Sam Neil) cade intr-un somn profund. Cand se trezeste insa constata ca Regele Arthur a murit, iar fara protecttia Sfantului Graal, furat, Camelotul devine un regat vulnerabil.

    1 0
    5.3
  • Abominable (2006)

    Abominabil

    Un paraplegic traieste momente terifiante cand, aflat in cabana lui din padure, il vede pe Sasquatch.

    Regia: Ryan Schifrin
    3 1
    5.1
  • Fatal Contact: Bird Flu in America (2006)

    America în carantină

    A inceput cu un singur om, dar ar putea sa fie sfarsitul omenirii. Un barbat este infectat cu gripa aviara. In corpul lui virusul sufera niste transformari si devine transmisibil de la om la om. Iar boala, incurabila si fatala.

    Regia: Richard Pearce
    1 2
    4.8
  • Venus (2006)

    Venus este povestea a doi actori in varsta, Maurice si Ian, care nu au cunoscut niciodata vreun succes cu adevarat notabil. Si acum, la varsta senectutii, rolurile pe care le primesc sunt departe de a fi stralucite. Vietile lor confortabile sunt...

    Regia: Roger Michell
    3 0
    7.1
  • Kidnapped (2006)

    Răpirea

    Viata aparent perfecta a lui Conrad Cain, un milionar cu o lunga lista de dusmani, este tulburata atunci cand fiul sau in varsta de 15 ani este rapit. Leopold, un adolescent a carui naivitate il face tinta perfecta, este atacat, iar bodyguard-ul...

    Scenariul: Jason Smilovic
    1 0
    7.6
  • Away from Her (2006)

    Departe de ea

    Fiona si Grant sunt casatoriti de peste 40 de ani. Viata lor de cuplu a fost una normala, cu bucurii si obstacole, dar nu au fost separati nici macar o zi. Acum însa, în pragul batranetii, Fiona afla ca este bolnava de Alzheimer.

    Regia: Sarah Polley
    7 1
    7.5
  • Seed (2006)

    Dupa ce este legat si ingropat de viu, un barbat ce fusese considerat mort isi face drum la suprafata si porneste, insetat de sange si razbunare, dupa cei care i-au cauzat suferinta...

    Regia: Uwe Boll
    4 3
    3.1
  • The Detonator (2006)

    Detonatorul

    Agentul C.I.A. sub acoperire Sonni Griffith (Wesley Snipes) cãlãtoreste singur spre Polonia pentru a descoperi un traficant de arme si a opri vânzarea unei arme nucleare.

    Regia: Po-Chih Leong
    11 1
    4.7
  • Regia: Brian Helgeland
    20 0
    7.4
  • Running with Scissors (2006)

    Alergând ca apucații

    Atunci cand parintii lui divorteaza,tanarul Augusten este trimis de mama sa sa traiasca in casa psihiatrului la care ea se trateaza, un individ excentric si neconformist. Augusten se confrunta cu situatii care mai de care mai iesite din comun.

    Regia: Ryan Murphy
    5 1
    6.1