Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1714 din 2939

  • Funny Money (2006)

    Bani amuzanți

    Henry Perkins (Chevy Chase) este un comisionar linistit si manierat ce duce o viata destul de banala. Intr-o buna zi, el schimba din greseala servieta cu un alt barbat si descopera cinci millioane de dolari inauntrul ei.

    Regia: Leslie Greif
    4 1
    5.2
  • The Night Listener (2006)

    Ascultătorul de noapte

    Scriitor renumit si gazda de emisiune radio populara, Gabriel (Robin Williams) se imprieteneste cu un ascultator adolescent, cel mai mare fan al sau, si cu mama adoptiva a acestuia (Tony Collette). Relatia sa cu baiatul de 14 ani devine obsedanta.

    Regia: Patrick Stettner
    6 0
    5.9
  • When a Stranger Calls (2006)

    Când sună un străin

    Jill, o elevă de liceu face babysitting, dar totul se termină într-un coșmar când începe să primească telefoane misterioase. Străinul de la telefon îi cere să verifice ce fac copiii... iar când se duce la ei în cameră îi găsește speriați de moarte

    Regia: Simon West
    9 1
    5.1
  • Wristcutters: A Love Story (2006)

    Dragoste după moarte

    Regia: Goran Dukić
    8 0
    7.2
  • Captain Alatriste: The Spanish Musketeer (2006)

    Căpitanul Alatriste

    Pe parcursul acestui film avem ocazia de a-l urmari pe 'Capitanul' Diego Alatriste, un soldat de cariera, devenit mercenar, si aventurile acestuia - petrecute in Spania secolui XVII.

    Regia: Agustín Díaz Yanes
    17 2
    6.1
  • Mercury Man (2006)

    Regia: Bhandit Thongdee
    1 0
    4.2
  • I-See-You.com (2006)

    Te văd

    Un baiat de 17 ani isi cumpara o camera si descarca materialele realizate pe I-see-you.com. Banii incep sa vina cu gramada in timp ce siteul devine hit major. Toata lumea pare ca se distreaza pana cand... totul se destrama.

    Regia: Eric Steven Stahl
    4 0
    5.4
  • Ask the Dust (2006)

    Intreaba praful

    O frumoasa mexicana, Camilla, spera sa se ridice social casatorindu-se cu un american bogat. Planurile ei se complica atunci cand il cunoaste pe Arturo Bandini, care aspira la o cariera de scriitor si viseaza frumuseti blonde cu ochi albastri.

    Regia: Robert Towne
    11 0
    5.7
  • Larry the Cable Guy: Health Inspector (2006)

    Larry, cablistu'

    Amuzant ca întotdeauna, Larry The Cable Guy, funcționar al orașului, inspector de sănătate și igienă ce este fericit cu obișnuitele cafenele și restaurante de mâna a doua, isi vede viața dată peste cap atunci când face echipă cu noua sa colegă ...

    Regia: Trent Cooper
    3 0
    3.4
  • End Game (2006)

    Joc final

    Alex (Cuba Gooding Jr.), unul din agenţii de top din cadrul Serviciilor Secrete americane, se afla la post atunci când preşedintele a fost asasinat. Hăituit de propria conştiinţă, face echipă cu reportera Kate pentru a descoperi adevărul.

    Regia: Andy Cheng
    25 0
    5.1
  • Never Say Goodbye (2006)

    Relații

    Dev locuieste in SUA si e fotbalist. E insurat cu Ryna. Dev iai rupe piciorul, dezvolta un handicap si devine dependent de Ryna. Acasa, singur, incepe sa-si faca de lucru, iar apoi incepe s-o suspecteze pe Ryna ca ar avea o aventura cu un alt barbat.

    Regia: Karan Johar
    3 1
    6.0
  • Population 436 (2006)

    Orașul blestemat

    În ciudatul orasel Rockwell Falls, populatia a ramas constanta, de 436 de locuitori, in ultimii 100 de ani. Ronald Greaver este trimis in oras pentru a face un recensamant studiind ciudata coincidenta, dar cu cat devine mai curios, cu atat e mai rău.

    Regia: Michelle MacLaren
    6 2
    5.7
  • Splinter (2006)

    Lovitura de grație

    Un gangster suferind de amnezie severa il cauta pe asasinul fratelui sau pentru a se rezbuna. Pentru a putea ajunge mai usor la el, il ajuta pe detectivul care investigheaza crima.

    Regia: Michael D. Olmos
    0 0
    4.7
  • Psych (2006)

    Agentia Psych

    Fiu al unui politist, Shawn are de copil abilitati parapsihologice. De aceea el este adesea solicitat sa contribuie la rezolvarea unor cazuri dificile. Impreuna cu prietenul sau Gus, formeaza o echipa plina de haz, dar foarte eficienta.

    Scenariul: Steve Franks
    4 0
    8.4
  • Perfect Creature (2006)

    Creatura perfectă

    O lume in care vampirii si oamenii traiesc in buna intelegere. Dar cand o epidemie face victime printre oameni, echilibrul se frange, iar lupta dintre vampiri si oameni reincepe. De aceea, biserica il trimite pe Silius sa-l prinda pe Edgar, un...

    Regia: Glenn Standring
    4 2
    5.4