Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1976 - pagina 14 din 15

  • Jack and the Beanstalk (1976)

    Jack si vrejul de fasole

    Regia: Gisaburō Sugii
    4 0
    7.1
  • Fantozzi 2 (1976)

    Regia: Luciano Salce
    14 4
    7.7
  • John lucreaza pentru „Safari Express” care organizeaza transporturi si expeditii in desert. Lucrurile se complica atunci cand gaseste o femeie amnezica (Ursula Andress).

    Regia: Duccio Tessari
    8 0
    5.2
  • God's Gun (1976)

    Arma divină

    Salbaticii desperado terorizeaza un orasel, ucigandu-l pe parintele John, liderul comunitatii. Razbunarea vine ulterior, cand fratele parintelui John, un fost pistolar celebru, este chemat de locuitorii orasului.

    Regia: Gianfranco Parolini
    9 0
    4.9
  • Caro Michele (1976)

    Dragă Michele

    Dupa revoltele studentesti din ’68, Michele se refugiaza la Londra, dar ramane intr-o permanenta legatura epistolara cu mama si cu surorile sale. El le cere acestora sa dea o mana de ajutor prietenei sale Mara, tanara dezinhibata si rebela, mama...

    Regia: Mario Monicelli
    0 0
    6.4
  • The Pink Panther Strikes Again (1976)

    Pantera roz atacă din nou

    Acest al cincilea film cu Inspectorul Clouseau este printre cele mai comice. Fostul sau sef- Dreyfus - care nu sta bine deloc cu nervii, ameninta sa distruga lumea cu o super-arma cu raze, daca marile puteri nu i-l predau pe Clouseau.

    Regia: Blake Edwards
    39 2
    7.2
  • The Missouri Breaks (1976)

    Reglare de conturi

    Marlon Brando si Jack Nicholson sunt eroii unei povesti incendi­are despre un fermier înstarit din Montana care angajeaza un asasin profesionist pentru a da de urma unei bande de hoti de cai.

    Regia: Arthur Penn
    23 1
    6.5
  • Marathon Man (1976)

    Maratonistul

    Un spion guvernamental are ca principală misiune demascarea şi capturarea unui periculos criminal de război nazist, aşa-zisul "Înger alb de la Auschwitz", care se ascunde pentru a scăpa de rigorile legii şi face contrabandă cu diamante.

    Regia: John Schlesinger
    12 0
    7.4
  • Queen of the Gypsies (1976)

    Șatra

    Frumoasa tiganca Rada (Svetlana Toma) ii face farmece hotului de cai Luiku Zobar (Grigore Grigoriu). Pe Zobar il iubea blonda Iuliska (Yelena Sadovskaya), iar de Rada era indragostit nebuneste boierul Siladi (Ion Sandri Scurea)

    Regia: Emil Loteanu
    5 0
    7.4
  • The Eagle Has Landed (1976)

    Vulturul a aterizat

    Regia: John Sturges
    39 3
    6.9
  • Murder by Death (1976)

    Cinci detectivi la miezul nopții

    Un milionar excentric ii invita pe cei mai reputati cinci detectivi din lume la resedinta sa si este dispus sa ofere drept recompensa un milion de dolari celui care va solutiona un asasinat.

    Regia: Robert Moore
    28 1
    7.3
  • The Wing or The Thigh? (1976)

    Aripioară sau picior?

    Charles Duchemin (Loius de Funes), o somitate in materie de gastronomie, se razboieste cu patronii restaurantelor, ale caror servicii sunt execrabile. Ghidul pe care el il publica, an de an, serveste tuturor strainilor care viziteaza Franta.

    Regia: Claude Zidi
    36 0
    7.2
  • Network (1976)

    Rețeaua de televiziune

    Peter Finch joaca rolul unui prezentator de stiri care este concediat. Reactia lui la aceasta decizie este sa-si exprime furia in direct si sa anunte ca, in cadrul ultimei emisiuni, peste doua saptamani, se va sinucide in direct.

    Regia: Sidney Lumet
    Oscar-uri: x 4
    13 1
    8.1
  • Midway (1976)

    Batalia de la Midway

    Ecranizarea povestii adevarate a uneia dintre cele mai dramatice batalii navale din timpul celui de-al doilea razboi mondial. Filmul e presarat cu personaje imaginare, pe evenimente din vietile carora se incearca brodarea filozofiei omului...

    Regia: Jack Smight
    42 0
    6.7
  • The Message (1976)

    Mesajul

    Filmul este o dramă istorică plasată la începutul secolului al VII-lea, care prezintă începuturile islamismului și povestea profetului Mohammed, trimisul lui Alah. Aflat într-o peșteră, acesta este vizitat de întruchiparea îngerului Gabriel.

    Regia: Moustapha Akkad
    17 2
    8.1