Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1983 - pagina 15 din 18

  • Blue Thunder (1983)

    Tunet Albastru

    Blue Thunder este un elicopter putin mai special. Este destinat politiei, dar este dotat cu arme si proiectat special pentru infruntarile stradale. Proiectantii vor sa arate ce poate, dar pentru asta trebuie sa-l antreneze pe ofiterul Frank Murphy.

    Regia: John Badham
    9 1
    6.4
  • 10 to Midnight (1983)

    10 minute până la miezul nopții

    UN POLITIST. UN UCIGAS. UN TERMEN LIMITA. Charles Bronson este erou pana la capat (Variety) in rolul unui politist rebel in urmarirea unui criminal dement in acest thriller incarcat cu actiune. In slujba justitiei, asa cum numai el stie s-o faca,...

    Regia: J. Lee Thompson
    25 2
    6.3
  • Go for It (1983)

    Contra cronometru

    Doi bărbați se întâlnesc într-un bar și pleacă amândoi la drum. Ei vor fi confundați de către poliție cu niște hoți și apoi, de parcă asta n-ar fi fost de-ajuns, cu doi agenți secreți.

    Regia: Enzo Barboni
    25 2
    7.1
  • Winners & Sinners (1983)

    Cinci stele sub soare

    Cinci prieteni sunt eliberati din inchisoare si incearca din rasputeri sa nu ajunga iar acolo. Incercand sa-si vada de treburile lor (sa conduca o spalatorie de cinci stele), din nefericire sunt prinsi intr-un razboi al gastilor.

    Regia: Sammo Hung
    14 1
    6.6
  • Carmen (1983)

    Un grup de dansatori flamenco fac repetitii pentru versiunea spaniola a dramei lui Prosper Merimee...

    Regia: Carlos Saura
    4 0
    7.4
  • Hero (1983)

    Eroul

    Hero este povestea clasica a baiatului rau care atunci cand este atins de sageata lui Cupidon incearca sa devina baiat bun...

    Regia: Subhash Ghai
    1 0
    6.7
  • Psycho II (1983)

    Eliberarea din ospiciu a lui Norman Bates o face pe sora victimei să jure că-l va face pe criminal să-și dea iarăși arama pe față. Lucru deloc ușor, întrucât Norman a căpătat forță și încredere în sine.

    Regia: Richard Franklin
    10 0
    6.6
  • Smokey and the Bandit Part 3 (1983)

    Smokey și Banditul 3

    Big si Little Enos (Williams) si-au deschis un restaurant cu specific pescaresc. Pentru a-l aproviziona cei doi cauta sa sa transporte o incarcatura uriasa de peste intr-un timp record. Oferta lor ajunge la seriful Buford.

    Regia: Dick Lowry
    17 0
    3.5
  • The Black Stallion Returns (1983)

    Armăsarul negru se întoarce

    Un tanar isi pierde armasarul In Maroc si reuseste sa il gaseasca dupa o serie de aventuri periculoase.

    Regia: Robert Dalva
    5 0
    5.9
  • Gorky Park (1983)

    Parcul Gorki

    Rusia anilor ’80, in plina perioada comunista. In parcul Gorki din Moscova sunt gasite trei cadavre. Una dintre victime este din America. KGB-ul declanseaza o ancheta, condusa de Arkadi Renko. Acesta descopera o adevarata conspiratie.

    Regia: Michael Apted
    24 1
    6.7
  • The A-Team (1983)

    Echipa de șoc

    Patru veterani ai războiului din Vietnam, acuzați pe nedrept de o crimă pa care nu au comis-o, evadează din închisoarea de maximă securitate în care au fost închiși, devenind mercenari și ajutându-i pe cei aflați la ananghie.

    Scenariul: Stephen J. Cannell, Frank Lupo
    11 0
    7.5
  • Coolie (1983)

    Hamalul

    Un om bogat, dar rău numit Zafar Khan, se indragosteste de Salma și vrea să se căsătorească cu ea. Arestat pentru diferite infracțiuni, Zafar este închis timp de 10 ani. Când este eliberat, afla că Salma s-a căsătorit cu alt barbat...

    Regia: Prayag Raj, Manmohan Desai
    1 0
    6.6
  • Never Say Never Again (1983)

    Niciodată să nu spui niciodată

    Intr-o lume condusa de computere si birocratie, Bond se lasa condus de intuitie pentru a descoperi pericolul, pentru a-l infrunta si a salva lumea. Cand SPECTRE pune mana pe doua rachete si ameninta omenirea cu declansarea lor, Bond intra in actiune.

    Regia: Irvin Kershner
    39 1
    6.1
  • Regia: Castellano, Pipolo
    4 0
    6.0
  • The Right Stuff (1983)

    Cursa spațială

    Ecranizare a romanului cu același nume, The Right Stuff spune povestea antrenamentelor piloților astronauți ale căror întregi vieți sunt secrete de stat. Pentru prima oară, capsulele americane nu mai sunt populate cu cimpanzei, ci cu oameni.

    Regia: Philip Kaufman
    Oscar-uri: x 4
    20 0
    7.8