Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1983 - pagina 17 din 18

  • Breathless (1983)

    Fara suflare

    Sosita in America, pentru a studia, Monica il cunoaste pe Jesse, un tanar infractor cu suflet larg. Dupa ce petrec un week-end in Las Vegas, cei doi se despart. Obligat sa paraseasca Las Vegas-ul, Jesse spera sa o reintalneasca pe Monica.

    Regia: Jim McBride
    14 1
    6.0
  • Terms of Endearment (1983)

    Vorbe de alint

    Filmul surprinde mai multi ani din viata unei mame, Aurora (Shirley McLaine), si fiicei ei Emma (Debra Winger), prezentand atat bucuriile, cat si necazurile de care au parte cele doua.

    Regia: James L. Brooks
    Oscar-uri: x 5
    23 4
    7.4
  • The Dead Zone (1983)

    Zona moartă

    In mainile lui, se afla puterea de a vedea viitorul. In mainile lui, se afla puterea de a schiba viitorul.

    Regia: David Cronenberg
    23 2
    7.2
  • Project A (1983)

    Paământ și apă

    In secolul 19, in Hong Kong britanicii dominau uscatul, dar piratii dominau apele. Paza de coasta primeste bani pentru lupta impotriva piratilor, dar si piratii au mituit oameni din guvern pentru a dejuca planul pazei de coasta de a-i elimina.

    Regia: Sammo Hung, Jackie Chan
    20 1
    7.3
  • Porky's II: The Next Day (1983)

    Goana după fuste 2

    Cand elevii de la liceul Angel Beach hotarasc sa puna in scena un spectacol intitulat O seara cu Shakespeare, eforturile le sunt amenintate de Doamna Balbricker, care vede opera lui Shakespeare drept una obscena. Ba chiar mai mult de atat, ea ii...

    Regia: Bob Clark
    13 0
    5.0
  • Risky Business (1983)

    Afaceri riscante

    Parintii tanarului Joel pleaca in concediu, prilej ca Miles, prietenul lui, sa-i mijloceasca o intalnire cu o prostituata. Dupa aceasta experienta, Joel afla adresa unei colege de scoala si se trezeste gata indragostit.

    Regia: Paul Brickman
    16 1
    6.8
  • Zappa (1983)

    Pornind de la un roman danez contemporan, filmul este povestea a trei adolescenti din Copenhaga anilor 60, care ajung delincventi, nu numai din pricina dezinteresului propriilor parinti, ci si a indiferentei unei societati decadente.

    Regia: Bille August
    0 0
    7.3
  • 1 0
    6.2
  • San chuang Shao Lin (1983)

    Intruși în Templul Shaolin

    Templul Saolin cade sub suspiciune cand, numerosi lideri ai unor clanuri, sunt jefuiti si ucisi prin tehnica mortala - "Palma Saolina".

    Regia: Tong Kai
    0 1
    7.1
  • Christine (1983)

    Christine - Mașina ucigașă

    Un mit american devine un fioros cosmar pe patru roti si paradisul iluzoriu infern... Christine: o bizara si cutremuratoare idila magica, o tandra si salbatica relatie erotica intre un vechi automobil si tanarul lui posesor.

    Regia: John Carpenter
    20 1
    6.8
  • Avtaar (1983)

    Regia: Mohan Kumar
    0 0
    7.3
  • The Meaning of Life (1983)

    Monty Python – Înțelesul vieții

    The Meaning of Life este transcrierea cinematografică a celor mai bune momente de umor și satiră ale popularului show TV. Întrebări existențiale își găsesc răspunsul într-o serie de gaguri nebune.

    Regia: Terry Jones
    14 1
    7.5
  • Jaws 3-D (1983)

    Fălci 3-D

    Bruce, rechinul indestructibil, a ajuns acum in laguna Floridei. Teroarea incepe cand Mike si Sean, fiii lui Brody, fostul sef al politiei, merg la Sea World, ca turisti, si cand tot aici apare noul "locatar", un pui de rechin din specia Marele Alb.

    Regia: Joe Alves
    13 1
    3.7
  • Lone Wolf McQuade (1983)

    Ochi pentru ochi

    Chuck Norris interpreteaza rolul unui ranger texan, J.J. McQuad, caruia traficantii de arme, condusi de Rawley Wilkes, ii rapesc partenerul, fiica si chiar si cainele. Un film de gen western spaghetti, cu o intriga bine construita, in care...

    Regia: Steve Carver
    38 1
    6.3
  • Flashdance (1983)

    Flashdance - Strălucirea dansului

    Flashdance - Strãlucirea dansului, o loviturã muzicalã si vizualã datã box-office-ului, este povestea antrenantã a lui Alex Owens, o femeie de 18 ani ambitioasã si atrãgãtoare, care lucreazã ziua ca sudor, iar noaptea ca dansatoare într-un bar.

    Regia: Adrian Lyne
    Oscar-uri:
    15 0
    6.2