Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1983 - pagina 18 din 18

  • Long teng hu yue (1983)

    Răzbunarea dragonului II

    Fratia Yin-Yang este terorizata de o pereche de maestri kung-fu pusi pe rele. Douazeci de ani mai tarziu, de-acum tanarul barbat Chan Lung, razbuna moartea parintilor si a celorlalti membri ai fratiei luptand cu cei doi maestri...

    Regia: Chan Chuen
    15 0
    5.0
  • Octopussy (1983)

    Orlov, un general rus, planuieste sa puna stapanire pe Europa. Rusii sunt ajutati de Kamal, un print afgan care lucreaza pentru superba Octopussy, o femeie de afaceri ce dirija totul de pe o insula de langa India. Bond pleaca spre exotica insula...

    Regia: John Glen
    47 1
    6.5
  • Trading Places (1983)

    Schimbul de locuri

    Valentine (Eddie Murphy) e un smecheras de cartier, iar Louis bogatul director de la Duke Brothers. Distractia incepe cand bogatii frati Duke pun pariu ca ratatul Valentine ar fi devenit un om de succes, daca circumstantele ar fi fost inversate.

    Regia: John Landis
    35 0
    7.5
  • Gandhi (1983)

    Cine a fost in realitate Mahatma Gandhi, omul care a readus Indiei demnitatea si oamenilor acestei tari speranta? Cum a reusit el sa-si elibereze tara, fara a crea conflicte? De ce pacea a fost pentru acest lider conceptul pe care l-a respectat...

    Regia: Richard Attenborough
    Oscar-uri: x 8
    38 0
    8.0
  • The Evil Dead (1983)

    Cartea morților

    Cinci prieteni se opresc într-o cabană abandonată din pădure unde descoperă o Carte a Morții, un pumnal realizat din oase umane și o casetă audio. După ce rostesc incantațiile, tinerii trezesc dintr-un somn adânc demoni dintr-o altă lume.

    Regia: Sam Raimi
    38 1
    7.4
  • A Christmas Story (1983)

    O poveste de Crăciun

    Ralphie, un baietel de 9 ani, viseaza sa aiba o arma Red Rider BB si incearca sa ii convinga pe toti ca acesta este cadoul perfect. Dar in incercarea lui se confrunta cu refuzul parintilor, al invatatorului si chiar al lui Mos Craciun insusi.

    Regia: Bob Clark
    20 4
    7.9
  • Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)

    Războiul stelelor - Episodul VI: Întoarcerea lui Jedi

    Imperiul se pregătește să distrugă Rebeliunea cu o navă Steaua Morții și mai puternică. În timp ce flota rebelilor duce un atac masiv asupra stației spațiale, Luke Skywalker îl confruntă pe tatăl său într-un duel final.

    Regia: Richard Marquand
    127 2
    8.3
  • Scarface (1983)

    Scarface urmăreşte povestea unui emigrant cubanez, Tony Montana, care, împreună cu prietenul lui, Manny Ray, pune bazele unui puternic imperiu mafiot în Miami.

    Regia: Brian De Palma
    82 2
    8.3