Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1999 - pagina 29 din 35

  • Drop Dead Gorgeous (1999)

    Frumusețe mortală

    Intr-un orasel din Minessota, concursul anual de frumusete este cel mai mare eveniment posibil. O fosta castigatoare a acestuia, Glady Leeman, e in stare sa faca tot ce se poate pentru a isi vedea fiica, Becky (Denise Richards), luand-o pe urmele ei.

    Regia: Michael Patrick Jann
    13 1
    6.7
  • Babylon 5: A Call to Arms (1999)

    Babylon 5: Chemarea la luptă

    La cinci ani dupa evenimentele de pe Babylon 5, un magician al tehnicii pe nume Galen prezice un atac imminent al Drakh, cei mai vechi extraterestrii de pe Shadows. In visului lui, un hot, un capitan si un presedinte mare sunt pusi laolalta si...

    Regia: Michael Vejar
    17 0
    7.1
  • A Civil Action (1999)

    Avocatul

    Jan Schlittman este solicitat pentru un caz deosebit de complicat. Este de acord să reprezinte opt familii ai căror copii s-au stins din cauza leucemiei, după ce două mari corporaţii au deversat substanţe toxice în apele din preajma oraşului.

    Regia: Steven Zaillian
    12 0
    6.6
  • Romance (1999)

    Regia: Catherine Breillat
    20 13
    5.2
  • Mansfield Park (1999)

    Familia din Mansfield Park

    La vârsta de 10 ani, Fanny Price, o ruda saraca, se duce sa locuiasca la Mansfield Park, domeniul matușii ei. Deșteapta, silitoare, și o scriitoare cu imaginație plina de ironie, Fanny devine în curând o femeie frumoasa și culta care atrage atenția.

    Regia: Patricia Rozema
    19 3
    7.0
  • Simply Irresistible (1999)

    Irezistibilă

    Amanda nu are deloc incredere in ea. Desi a mostenit un restaurant, il poate pierde, pentru ca este convinsa ca nu stie sa gateasca. Intr-o zi, in piata, in timp ce cumpara crabi, il cunoaste pe Tom.

    Regia: Mark Tarlov
    8 1
    5.2
  • Galaxy Quest (1999)

    Căutarea galactică

    Când un grup de extratereștri interpretează greșit mesajul vestiților actori, îi răpește și-i duce în spațiu pentru a-i sprijini într-un razboi, echipa Galaxy Quest trebuie să se descurce.

    Regia: Dean Parisot
    28 2
    7.4
  • From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (1999)

    De la apusul la răsăritul soarelui 3: Fata călăului

    Actiunea are loc acum 100 de ani in Mexic si spune povestea nasterii printesei vampir Santanico Pandemonium.

    Regia: P.J. Pesce
    18 0
    4.8
  • Arlington Road (1999)

    Strada conspirației

    Ramas vaduv de cand sotia sa, agent FBI, a fost ucisa de un grup de extrema dreapta, profesorul Faraday devine obsedat de aceste fractiuni extremiste. Iar tinta predilecta a atentiei sale devin cei 2 noi vecini, adevarati campioni ai americanismului.

    Regia: Mark Pellington
    14 3
    7.2
  • Instinct (1999)

    Nicoline începe să lucreze într-o închisoare unde îl cunoaște pe Idris, un violator inteligent și psihopat. Un joc al puterii apare între ei și Nicoline este acaparată complet de situație.

    Regia: Jon Turteltaub
    21 2
    6.5
  • Titus (1999)

    Titus Andronicus

    O ecranizare moderna a piesei Titus Andronicus a lui W.Shakespeare, plina de substanta si culoare, nominalizata la Oscar pentru costume. Tragicul piesei se imbina cu suspansul, creand astfel un thriller reusit.

    Regia: Julie Taymor
    7 4
    7.1
  • Flawless (1999)

    Doi oameni perfecți

    Walt este un fost polițist care este foarte nemulțumit de vecinii săi ciudați, printre care și mulți travestiți. Scandalul iscat într-o noapte de către unul dintre vecini îi provoacă un accident vascular care îl lasă pe jumătate paralizat.

    Regia: Joel Schumacher
    9 1
    6.4
  • Playing by Heart (1999)

    Capcanele seducției

    Filmul urmăreşte problemele "de inimă" a 11 oameni din Los Angeles.

    Regia: Willard Carroll
    15 3
    6.9
  • Idle Hands (1999)

    Mâini ucigașe

    In diminteata zilei de Haloween, Anton descopera, intr-un tarziu, trupurile decapitate ale parintilor lui. Prea putin impresionat, fura niste bani si pleaca sa-si viziteze cei doi prieteni la fel de iresponsabili, Mick si Pnub.

    Regia: Rodman Flender
    4 1
    6.2
  • Beowulf (1999)

    Un castel medieval ajunge sa fie asediat de o nimicitoare forta a raului. Armata acestuia nu permite nimanui sa-l paraseasca. Un mercenar misterios, Beowulf, soseste intr-o zi si-si pune spada la dispozitia asediatilor.

    Regia: Graham Baker
    23 1
    4.1