Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1999 - pagina 32 din 35

  • Relic Hunter (1999)

    Vânătoarea de comori

    O profesoară de istorie este implicată într-o serie de aventuri în timpul expediţiilor pe care le organizează în căutarea de arteface şi antichităţi. Este ajutată în căutarile ei de asistentul Nigel Bailey (Christien Anholt), împreuna cu care...

    Scenariul: Gil Grant
    12 0
    6.5
  • Deep Blue Sea (1999)

    Rechinii Ucigași

    Dr. Susan e pe cale să facă o descoperire revoluționară și să găsească soluția pentru regenerarea celulelor encefalice și un tratament pentru vindecarea bolii Alzheimer. Dar pentru a-și atinge scopul, Susan face experimente pe rechini

    Regia: Renny Harlin
    31 0
    5.9
  • The Hurricane (1999)

    Uraganul

    Povestea lui Rubin „Uraganul” Carter, un boxer întemnițat pe nedrept pentru crimă, și a oamenilor care l-au ajutat să-și dovedească nevinovăția.

    Regia: Norman Jewison
    26 1
    7.6
  • Boys Don't Cry (1999)

    Băieții nu plâng

    Băieții nu plâng niciodată este inspirat de povestea adevărată a unei fete care a fost omorâtă pentru că și-a dorit să fie băiat

    Regia: Kimberly Peirce
    Oscar-uri:
    10 0
    7.5
  • Family Guy (1999)

    Familia mea dementă

    O familie disfuncțională încearcă să facă față provocărilor "minore" de zi cu zi. Familia Griffin e compusă din doi părinți picați din Lună, doi adolescenți cu capul în nori, un bebeluș din altă lume și un câine, singurul personaj aparent pământean.

    Scenariul: Seth MacFarlane, David Zuckerman
    16 0
    8.2
  • Knock Off (1999)

    Afaceri necurate

    Marcus duce o viață liniștită la Hong Kong, lucrând că agent de vânzări. Ray prinde de veste că se pune la cale o conspirație. Mafiea rusă vrea să pună pe piața neagră un lot de micro-bombe ultrasofisticate destinate terorismului internațional.

    Regia: Tsui Hark
    31 0
    4.8
  • Angel (1999)

    Scenariul: Joss Whedon, David Greenwalt
    14 2
    7.9
  • Being John Malkovich (1999)

    Fiind John Malkovich

    Craig Schwartz (John Cusack), un păpușar neapreciat, se angajează ca funcționar. Plictisit de căsnicia sa de 10 ani cu Lotte (Cameron Diaz), Craig devine obsedat de frumoasa Maxine

    Regia: Spike Jonze
    11 2
    7.7
  • The World Is Not Enough (1999)

    Lumea nu e de ajuns

    Bond (Pierce Brosnan) trebuie sa previna o explozie nucleara intr-una din cele mai mari conducte de petrol a lumii si sa o protejeze pe Elektra (Sophie Marceau), mostenitoarea afacerilor cu petrol ale unui miliardar ucis.

    Regia: Michael Apted
    65 0
    6.4
  • Office Space (1999)

    Rutina, bat-o vina!

    Satui de joburile lor si de un sef de 2 bani,trei angajati vor sa se razbune.

    Regia: Mike Judge
    27 2
    7.6
  • The Sopranos (1999)

    Clanul Soprano

    Pentru Clanul Soprano elementele definitorii sunt: personajele cât se poate de credibile, umor de cea mai bună calitate și o poveste care reușește să ilustreze până la cel mai mic detaliu viața tumultoasă a șefului mafiei din New Jersey.

    Scenariul: David Chase
    106 3
    9.2
  • The Thomas Crown Affair (1999)

    Aventura în doi

    Frumos si plin de bani, Thomas e nefericit. El cauta aventura. Când dispare un tablou de Monet, politia incepe cercetarile. Catherine isi da seama ca rezultatul cercetarilor sale va fi un fiasco, pentru ca se indragosteste de principalul sau suspect.

    Regia: John McTiernan
    29 1
    6.8
  • Magnolia (1999)

    La doi ani dupa ce a dat lovitura cu "Jurnalul unei vedete de filme porno", Paul ThomasAnderson repeta figura cu acest film demential, aproape imposibil de asimilat unui gen anume. Drama psihlogica, poveste moderna, fantezie urbana, comedie...

    Regia: Paul Thomas Anderson
    43 5
    8.0
  • Payback (1999)

    După faptă și răsplată

    Porter, un bandit periculos, împreună cu partenerul său, Val, fură 140.000$ de la mafia chinezească a drogurilor. Deși trebuiau să împartă prada, Val își oprește 130.000$.

    Regia: Brian Helgeland
    59 3
    7.1
  • Never Been Kissed (1999)

    Un sărut adevărat

    Josie Geller vrea mai mult de la viata. Ca redactor de 25 de ani la cel mai respectat ziar din Chicago, The Chicago Sun, ea tanjeste sa devina reporter. Josie este talentata in meseria ei dar complet depasita cand e vorba de viata personala.

    Regia: Raja Gosnell
    15 2
    6.0