Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1999 - pagina 31 din 35

  • The Cider House Rules (1999)

    Legea pământului

    Deși este orfan, Homer nu a dus lipsă de afecțiune. În orfelinatul în care a crescut, nonconformistul Wilbur l-a iubit ca pe propriul fiu. L-a învățat tot ceea ce știe și l-a luat ca ajutor în dificila misiune de a conduce un orfelinat sărac.

    Regia: Lasse Hallström
    Oscar-uri:
    30 0
    7.4
  • Star Trek: Insurrection (1999)

    Star Trek: Insurecția

    Locotenent-comandantul Data are misiunea de a studia rasa Ba'ku, dar in timpul cercetarilor incepe sa-si puna intrebari si sa se teama de propria sa existenta.

    Regia: Jonathan Frakes
    44 0
    6.4
  • Ghost Dog: The Way of the Samurai (1999)

    Ghost Dog - Calea samuraiului

    "Suntem ca doua triburi stravechi, pe cale de disparitie

    Regia: Jim Jarmusch
    18 4
    7.5
  • Man on the Moon (1999)

    Omul din Lună

    Evocare a vietii cunoscutului si extravagantului comic Andy Kaufman, celebru in America anilor ‘'70. De cand se stie, Andy Kaufman a facut haz de toata lumea, dar si de el insusi, caci si-a inventat un alter-ego nesuferit si zgomotos. Ii place...

    Regia: Miloš Forman
    15 0
    7.4
  • Ioana d’Arc a fost una dintre cele mai captivante si mai misterioase personalitati din istorie. O fata de nici 19 ani a schimbat in Evul Mediu istoria unei tari. Spiritul ei a ramas viu secole de-a randul dupa ce trupul i-a fost ars pe rug.

    Regia: Luc Besson
    24 0
    6.4
  • Three to Tango (1999)

    Tango în trei

    Oscar este un arhitect frumusel care, impreuna cu partenerul lui in afaceri Peter, este ales de miliardarul Charles Newman sa-si prezinte ideile pentru un centru cultural. Charles ii da insa o misiune delicata: sa o urmareasca pe iubita sa...

    Regia: Damon Santostefano
    12 0
    6.1
  • The Thirteenth Floor (1999)

    Al treisprezecelea etaj

    Douglas se trezește într-o dimineață din 1937 și descoperă în casa sa o cămașă plină de sânge, precum și pe șeful său, Hannon Fuller, mort. Nu-și amintește nimic. Mai rău, nu-și amintește nici că el și Fueller trăiesc de fapt la sfârșitul secolului.

    Regia: Josef Rusnak
    40 0
    7.0
  • The Iron Giant (1999)

    Uriașul de fier

    În timpul Razboiului rece, un baietel de noua ani pe nume Hogharth visa cu ochii deschisi la momentul cand extraterestrii vor invada Pamantul. Intr-o zi, el aude un pescar povestind că un robot urias a cazut din cer intr-un lac din apropiere.

    Regia: Brad Bird
    26 0
    8.1
  • Stigmata (1999)

    Cand Vaticanul afla de ciudata poveste a unei femei, Frankie, pe trupul careia apar din senin semne asemanatoare crucificarii, parintele Kiernan este delegat sa cerceteze cazul. Insa situatia este mult complicata de faptul ca Frankie este atee.

    Regia: Rupert Wainwright
    23 1
    6.2
  • The General's Daughter (1999)

    Fiica generalului

    Ofiterul Paul Brenner (John Travolta) ancheteaza imprejurarile in care a murit capitanul Elisabeth Campbel. Chiar daca secretele din armata sunt foarte bine pastrate el are misiunea de a descoperi adevarul si de a aresta faptasul.

    Regia: Simon West
    31 0
    6.4
  • Bicentennial Man (1999)

    Omul bicentenar

    În prima decadă a noului mileniu, Richard cumpără un robot NDR-114. Robotul este botezat Andrew, după cel mai mic membru al familiei. Menirea lui este să facă treburi casnice, însă relaţia familiei cu reobotul devine mai mult decât se aştepta cineva.

    Regia: Chris Columbus
    27 1
    6.9
  • She's All That (1999)

    O fată minunată

    Cand iubita il paraseste pentru o vedeta de televiziune, Zack Siler, cel mai popular baiat din scoala, se intreaba cu cine va merge la balul de absolvire. El o alege pe Laney, fara a sti ca nimic din ce a trait pana acum nu va mai fi ca inainte.

    Regia: Robert Iscove
    17 1
    5.9
  • Three Kings (1999)

    Trei regi

    Imediat dupa sfarsitul razboiului din Golf, patru soldati americani vor sa plece acasa cu o prada de razboi. Ei descopera o harta cu locul unde se afla ascuns aurul transferat de Saddam in Irak si pleaca in cautarea lui.

    Regia: David O. Russell
    51 3
    7.1
  • The Prince of Egypt (1999)

    Prințul Egiptului

    Printul Egiptului, o superproductie animata, inspirata de binecunoscuta poveste a lui Moise este primul film de desene animate care are un erou biblic. Intr-o zi, Faraonul Seti porunceste ca toti nou nascutii evrei sa fie inecati. O mama...

    Regia: Brenda Chapman, Simon Wells, Steve Hickner
    Oscar-uri:
    30 3
    7.2
  • Universal Soldier: The Return (1999)

    Soldatul universal: Întoarcerea

    Povestea se continuă câțiva ani mai târziu când Luc, acum în ipostaza unui tată rămas văduv, este angajat ca expert tehnic la un proiect guvernamental, destinat producerii unui nou tip de soldat sofisticat, inteligent și agil

    Regia: Mic Rodgers
    39 2
    4.2