Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1999 - pagina 30 din 35

  • Runaway Bride (1999)

    De bună voie și nesilită de nimeni

    Ike Graham, jurnalist la “USA Today”, aude într-o seară, de la o “sursă de încredere”, o poveste interesantă: Maggie Carpenter este o femeie căreia îi place să fie logodită, dar în momentul în care ajunge la altar fuge de-i sfârâie călcâiele!

    Regia: Garry Marshall
    23 1
    5.6
  • Journey to the Center of the Earth (1999)

    Călătorie spre centrul pământului

    Filmul prezinta fantasticele aventuri ale profesorului Theodore Lytton, conducatorul unei expeditii spre centrul pamantului, organizata pentru a gasi un explorator care a disparut in timp ce cauta aur. Inaintand spre centrul pamantului, membrii...

    1 0
    5.6
  • Double Jeopardy (1999)

    Evadata

    O femeie in aparenta fericita petrece cu sotul ei un weekend romantic care se dovedeste a fi un adevarat cosmar. Nick (Bruce Greenwood) dispare, iar Libby (Ashley Judd) este acuzata de crima.

    Regia: Bruce Beresford
    42 1
    6.5
  • From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money (1999)

    De la apusul la răsăritul soarelui 2

    Cinci criminali se aduna pentru a jefui o banca in Mexic. In drumul spre locul intalnirii unul dintre ei are un accident, care va provoca schimbarea totala a planului…

    Regia: Scott Spiegel
    17 1
    4.1
  • Roswell (1999)

    Scenariul: Jason Katims
    8 0
    7.5
  • eXistenZ (1999)

    Existența

    Allegra Geller, cea mai buna creatoare de jocuri din lume, testeaza noul joc virtual, eXistenZ, in cadrul unui focus grup. De cum incepe jocul, ea este atacata de un asasin fanatic ce foloseste o bizara arma organica.

    Regia: David Cronenberg
    24 3
    6.8
  • Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999)

    Austin Powers 2 - Spionul care mi-a tras-o

    Dr. Evil descopera un fel de mașină a timpului cu care reușește să ajungă în anul 1969 și să fure libidoul unui spion țăcănit pe nume Austin Powers. Austin este nevoit să se întoarcă și el în același an pentru a-și recupera vitalitatea de altădată.

    Regia: Jay Roach
    13 2
    6.6
  • House on Haunted Hill (1999)

    Prețul groazei

    Un milionar excentric oferă un milion de dolari celui care reușește să supraviețuiască într-o casă bântuită, în care în trecut a activat un ospiciu ce funcționa și ca laborator de experimente în care cobaii erau oameni.

    Regia: William Malone
    13 2
    5.6
  • Aa Ab Laut Chalen (1999)

    Spre o viață mai bună

    Rohan Khanna pleacă din India în speranța unei vieți mai bune în America.

    Regia: Rishi Kapoor
    1 0
    5.3
  • Passport to Paris (1999)

    Pașaport pentru Paris

    Cele doua nastrusnice surori gemene trec printr-o serie de aventuri comandate de soarta parca special pentru ele. Trimise singure la Paris pentru a-si vizita bunicul, cele doua blondute domnisoare sunt libere sa descopere magia orasului in fiecare...

    Regia: Alan Metter
    1 0
    5.2
  • In Dreams (1999)

    Crime in vis

    Annette Bening, Aidan Quinn si Robert Downey Jr. joaca in acest thriller psihologic despre o femeie care descopera ca prin visele ei patrunde in mintea unui ucigas nebun. Acesta (Downey Jr.) le transforma in cosmaruri reale.

    Regia: Neil Jordan
    3 0
    5.5
  • Bringing Out the Dead (1999)

    Între viață și moarte

    Evocare dura a experientelor nocturne traite de un medic de pe o ambulanta, avand ca fundal strazile si cartierele marginase ale New York-ului. Noapte de noapte, el se confrunta cu situatii grave si chemari de urgenta ale unor oameni disperati.

    Regia: Martin Scorsese
    13 1
    6.8
  • Drive Me Crazy (1999)

    Ma scoti din minti!

    Nicole Maris si Chase Hammond se cunosc inca de mici si locuiesc in acelasi cartier, insa la liceu ei fac parte din lumi diferite. Nicole este sociabila, populara si se imbraca dupa ultimele tendinte, pe cand Chase e mai degraba singuratic, nepopular

    Regia: John Schultz
    10 1
    5.8
  • The Haunting (1999)

    Castelul bântuit

    The Haunting prezintă un experiment realizat de un reputat psiholog. Acesta vrea să studieze îndeaproape frica și alege ca spațiu pentru experiment un conac cu o reputație înfricoșătoare, despre care se spune că este bântuit de spirite malefice.

    Regia: Jan de Bont
    20 0
    5.0
  • Wing Commander (1999)

    Război interstelar

    La mijlocul secolului 27, Confederatia Pamanteasca este in razboi cu Imperiul Felinoid Kilrathi. Dupa ce distrug o baza de pe Pamant, Kilrathi sechestreaza o unitate NAVCOM ce detine coordonatele pentru o teleportare pe Pamant.

    Regia: Christopher Roberts
    16 1
    4.3