Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2002 - pagina 41 din 43

  • 25th Hour (2002)

    A 25-a oră

    Pentru Monty Brogan a început numărătoarea inversă. I-au mai rămas exact 24 de ore de libertate, după care va ajunge la pușcărie pentru cel puțin șapte ani. În ultima zi de libertate, Monty încearcă să reia legătura cu câteva persoane apropiate.

    Regia: Spike Lee
    27 1
    7.6
  • Unfaithful (2002)

    Infidela

    Edward si Connie formeazã un cuplu fericit, de vârstã medie, care trãieste "visul american". Împreunã cu fiul lor de opt ani, un câine si o menajerã, ei au o viatã de invidiat în suburbiile orasului New York. Dar orice trai întâmpinã si greutãti.

    Regia: Adrian Lyne
    27 3
    6.7
  • Phone Booth (2002)

    Cabina telefonică

    Un telefon poate schimba viata unui om. Uneori, îi poate chiar pune capăt. Agentul de publicitate Stu Sheppard este sechestrat într-o cabină telefonică de un necunoscut care îl amenintă că îl va împusca dacă închide telefonul.

    Regia: Joel Schumacher
    21 0
    7.1
  • The Twilight Zone (2002)

    Zona crepusculara

    Jenna, o tanara rebela, se muta impreuna cu parintii ei intr-o comunitate exclusivista. Acestia spera ca astfel o vor putea controla mai bine pe fiica lor insa ea descopera adevarul intunecat despre felul in care locuitorii acestei comunitati...

    Scenariul: Rod Serling
    16 0
    7.2
  • Monk (2002)

    “Monk” este un film politist plin de peripetii in care un detectiv cu fobii ciudate fata de microbi, inaltimi si multime si a carui sotie este ucisa, cazul ramanand nerezolvat, este chemat sa investigheze noi asasinate.

    Scenariul: Andy Breckman
    58 2
    8.1
  • Chicago (2002)

    Un film cu o distribuție de excepție: Catherine Zeta-Jones, Renee Zellwegger și Richard Gere, realizat după music-hall-ul omonim, care timp de mai bine de jumătate de secol a făcut săli arhipline la spectacolele de pe Broadway

    Regia: Rob Marshall
    Oscar-uri: x 6
    22 10
    7.2
  • The New Guy (2002)

    Tipul nou

    Cel mai fraier tip al scolii se satură să tot fie batjocura colegilor și astfel face în așa fel încât să fie exmatriculat. El va lua cursuri de "pregătire" de la un pușcăriaș și va apărea la o nouă școală într-o nouă postură de "alt om".

    Regia: Ed Decter
    8 1
    5.8
  • Jackass: The Movie (2002)

    Jackass: Filmul

    Versiunea pentru marele ecran a serialului de succes "Jackass", in ciuda situatiilor grotesti si a momentelor gretoase prezentate "fara perdea". Toti nebunii din seria MTV vor realiza cascadorii pe care nimeni nu le-ar prezenta la televiziune.

    Regia: Jeff Tremaine
    5 1
    6.6
  • Hart's War (2002)

    Războiul lui Hart

    Decembrie 1944. Intr-un lagar al prizonierilor de razboi, un tanar va ajunge avocatul unui negru acuzat de crima. Multe necunoscute si semne de intrebare apar.

    Regia: Gregory Hoblit
    29 1
    6.3
  • Sex Is Zero (2002)

    Patru băieți, Sangok, Chansu, Songguk și amicul lor roșcat locuiesc în aceeași cameră. Chansu o adoră pe frumoasa Youngzoonk. El este cel mai prostănac dintre cei patru. El se sperie de fum și sare pe geam din cămin, mănâncă pâine care avea...

    Regia: JK Youn
    4 2
    6.5
  • CSI: Miami (2002)

    Horatio Caine, un fost detectiv de omucideri, este seful unei echipe care investigheaza crimele socante ce au loc in imprejurimile Miami-ului. Calleigh Dusquene este o superba sudista specialista in balistica, Tim Speedle un detectiv sarmant, care...

    Scenariul: Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn
    46 0
    6.5
  • Cube²: Hypercube (2002)

    Cubul 2: Hipercubul

    Filmul e un festin pentru ochi, ceea ce nu e deloc putin, are scenografie uluitoare si miscari de camera ingenioase. Dar Cube 2 nu se reduce la imagini interesante. E un thriller teribil de captivant, cu intoarceri de situatie imprevizibile.

    Regia: Andrzej Sekula
    26 0
    5.5
  • Mr. Deeds (2002)

    Dl. Deeds

    Longfellow Deeds mosteneste 40 miliarde de dolari de la bunicul sau, unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Aventurile incep in momentul cand in scena apare o reportera care nu este ceea ce pare.

    Regia: Steven Brill
    14 3
    5.8
  • Die Another Day (2002)

    Să nu mori azi

    Un nou film cu James Bond in stilu-i caracteristic: explozii, urmariri spectaculoase cu masinile si conspiratii mortale. Acesta este al 20-lea film cu James Bond realizat pana acum.

    Regia: Lee Tamahori
    79 2
    6.1
  • The Scorpion King (2002)

    Regele Scorpion

    În urmă cu 5000 de ani, un războinic pe nume Memnon credea că-i e predestinat să conducă popoarele împrăştiate în întregul deşert. Cu o armată de barbari cruzi, el cutreieră munţii şi câmpiile, transformându-i în sclavi pe cei pe care nu-i măcelărea

    Regia: Chuck Russell
    53 3
    5.5