Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2002 - pagina 42 din 43

  • 28 Days Later... (2002)

    După 28 de zile

    După ce un virus distrugător a distrus aproape toată planeta, un grup de supravieţuitori încearcă să salveze rasa umană de la dispariţie. Un film apocaliptic, realizat de Danny Boyle (Plaja, Trainspotting).

    Regia: Danny Boyle
    34 6
    7.5
  • Gangs of New York (2002)

    Găștile din New York

    In cea mai violenta parte a lumii din acele timpuri, intr-un New York fara reguli, se declanseaza o serie de revolte care aveau sa devina celebre. Ele isi au originea in conflictele dintre colonistii anglo-saxoni "bastinasi" si imigrantii irlandezi.

    Regia: Martin Scorsese
    66 6
    7.5
  • The Ring (2002)

    Inelul - Avertizarea

    O caseta video continea imagini de cosmar, care duceau la un telefon prin care cel ce vazuse caseta afla in ce mod urma sa moara dupa 7 zile. Reportera Keller e sceptica pana cand 4 adolescenti mor in mod suspect exact la o saptamana dupa vizionare.

    Regia: Gore Verbinski
    22 5
    7.1
  • Minority Report (2002)

    Raportul special

    Filmul, bazat pe o nuvela de Philip K. Dick, ne prezinta o societate in care criminalii sunt judecati inainte sa comita crimele

    Regia: Steven Spielberg
    93 2
    7.6
  • Red Dragon (2002)

    Dragonul Roșu

    Edward Norton este ex-agentul FBI Will Graham, un investigator expert care a parasit FBI dupa ce a fost pe punctul sa-si piarda viata pentru a-l captura pe Hannibal Lecter - interpretat desigur de Anthony Hopkins.

    Regia: Brett Ratner
    58 1
    7.2
  • Spider-Man (2002)

    Omul-Păianjen

    Filmul Spider-Man (Omul-Paianjen) se axează pe povestea elevului Peter Parker (Tobey Maguire) care, după ce a fost mușcat de un păianjen modificat genetic, capătă o putere supraomenească.

    Regia: Sam Raimi
    66 0
    7.4
  • We Were Soldiers (2002)

    Am fost soldați

    În 1965 a avut loc prima bătălie dintre americani și vietnamezi. 400 de soldați americani au pătruns pe teritoriul vietnamez și s-au trezit înconjurati. În fața acestei situații s-au regăsit și Harold Moore, comandant, și reporterul Galloway.

    Regia: Randall Wallace
    59 3
    7.2
  • Blade II (2002)

    Blade, jumatate om, jumatate vampir, caută răzbunarea pentru blestemul cu care s-a nascut. Blade trebuie să se alieze cu o echipă de vampiri pentru a lupta cu o nouă specie de super-vampiri care la rândul ei are ca scop eradicarea ambelor specii.

    Regia: Guillermo del Toro
    82 3
    6.7
  • Ghost Ship (2002)

    Vaporul fantomă

    Un echipaj de mercenari pleaca in cautarea unui vas abandonat. Ceea ce descopera insa, in largul marii Bering depaseste cu mult imaginatia echipajului: un vas abandonat din anul 1963. Aici descopera o comoara cu un secret ucigator.

    Regia: Steve Beck
    31 2
    5.6
  • 40 Days and 40 Nights (2002)

    40 de zile și 40 de nopți

    Un tanar se desparte de prietena lui, si deprimat, jura ca 40 de zile nu va mai face sex cu nimeni. Dar in ultima zi, fosta prietena incearca sa-l faca sa-si incalce juramantul

    Regia: Michael Lehmann
    17 2
    5.6
  • City of God (2002)

    Orașul zeilor

    Buscapé este un băiat ca oricare altul din Rio. El are 11 ani și trăiește în cartierul mărginaș Cidade de Deus (“Orașul Zeilor”). Timid și plăpând, el nu se amestecă în viața de cartier, mulțumindu-se să stea pe margine și să observe puștanii...

    Regia: Fernando Meirelles, Kátia Lund
    40 6
    8.6
  • The Count of Monte Cristo (2002)

    Contele de Monte Cristo

    Tanarul Edmond este condamnat la inchisoare pe viata de asa-zisii lui prieteni, pe insula Chateau d'If, o fortareata de maxima securitate. Aici il intalneste pe Abele, care ii spune de o comoara ascunsa pe o insula a carei locatie doar el o cunoaste.

    Regia: Kevin Reynolds
    65 6
    7.7
  • Equilibrium (2002)

    Echilibrul

    Într-o lume viitoare, un regim dictatorial a eliminat războiul suprimând emoțiile: cărțile, arta și muzica sunt interzise cu desăvârșire, iar sentimentele sunt infracțiuni care se pedepsesc cu moartea.

    Regia: Kurt Wimmer
    75 2
    7.3
  • Road to Perdition (2002)

    Drumul spre pierzanie

    Dupa ce sotia si fiul sau sunt omorati, Michael Sullivan, un asasin platit hotaraste sa se razbune. Impreuna cu celalalt fiu ramas in viata, porneste pe urmele fostului sef si al fiului acestuia, vinovati de odioasa crima asupra familiei lui Michael.

    Regia: Sam Mendes
    Oscar-uri:
    60 3
    7.7
  • Home Alone 4 (2002)

    Singur acasă 4

    Mike Weinberg, copia fidela a lui Macaulay Culkin, ii paseste acestuia pe urme in rolul lui Kevin McAllister, nazdravanul pusti plin de resurse, in acest sequel facut pentru televiziune al imens de popularei trilogii “Home Alone”.

    26 3
    2.5