Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2006 - pagina 62 din 71

 • The Ant Bully (2006)

  Furnica Bully

  Dupa ce Lucas Nickle inunda un musuroi de furnici cu pistolul sau cu apa, furnicile se revolta si-l transforma cu ajutorul unei potiuni magice. El ajunge astfel de inaltimea si dimensiunile unei insecte si este obligat sa invete viata de furnica...

  Regia: John A. Davis
  5 0
  5.8
 • Stick It (2006)

  Spirit de echipa

  Regia: Jessica Bendinger
  11 0
  6.4
 • Marie Antoinette (2006)

  Maria Antoaneta

  Curtea regala a Frantei isi deschide portile pentru Maria Antoaneta, cand aceasta se casatoreste cu regele Ludovic al XVI-lea. Regina adolescenta se razvrateste impotriva mai-marilor curtii, devenind probabil cel mai neinteles monarh al Frantei.

  Regia: Sofia Coppola
  Oscar-uri:
  14 2
  6.5
 • Southland Tales (2006)

  Așa se va sfârși lumea

  Actiunea e plasata in 2008 si e despre caderea societatii americane si dezastrul economic ce-i ia locul; lumea e in pragul distrugerii, saracia, razboiul devin apasatoare; dincolo de asta, cateva personaje au propriile probleme: un star boxeur e...

  Regia: Richard Kelly
  14 4
  5.4
 • Stormbreaker (2006)

  Alex Rider - Micul spion

  In acest film veti face cunostinta cu Alex Rider, un baiat de 14 ani pe care moartea unchiului sau il arunca in lumea spionajului. In cateva zile, el trece de la statutul de elev la cel de spion si incepe sa lucreze pentru MI6.

  Regia: Geoffrey Sax
  8 1
  5.1
 • Asterix and the Vikings (2006)

  Asterix și Vikingii

  Un nou film de animatie cu celebrele personaje create de Rene Goscinny si Albert Uderzo. De data asta Vikingii debarca in Galia si creaza probleme pritenilor nostri Asterix & Obelix...

  Regia: Stefan Fjeldmark, Jesper Møller
  8 0
  6.1
 • The Black Dahlia (2006)

  Dulcele sărut al Daliei

  Actiunea din The Black Dahlia este situata in Los Angeles-ul anilor 1940. Doi politisti, Bucky Bleichert (Josh Hartnett) si partenerul sau, Lee Blanchard, investigheaza moartea tinerei Elizabeth Short, gasita asasinata in mod brutal.

  Regia: Brian De Palma
  15 2
  5.6
 • School for Scoundrels (2006)

  Clasa de tăntălăi

  Roger e timid, dar se trateaza... Cum e indragostit de Amanda, Roger e disperat sa capete incredere in el, pentru a avea curaj sa faca primul pas. Solutia? Cursurile lui Dr. P, ale carui metode neortodoxe si adesea periculoase garanteaza rezultate.

  Regia: Todd Phillips
  1 0
  5.9
 • Let's Go to Prison (2006)

  Să mergem la pușcărie

  Criminalul de cariera si in acelasi timp ratatul John Lyshitski a gasit o modalitate de a se razbuna pe judecatorul care l-a trimis in inchisoare: sa aiba grija ca nesuferitul sau fiu, Nelson Biederman IV, sa traiasca ceva timp in inchisoare.

  Regia: Bob Odenkirk
  7 0
  6.0
 • Running Scared (2006)

  Între focuri

  Joey Gazelle (Paul Walker) este un fel de "sanitarul mafiei", care face sa dispara arme folosite in crime si jafuri. Dar Joey ascunde aceste arme in peretele din pivnita sa, in loc sa le arunce in rau dupa traditia mafiota...

  Regia: Wayne Kramer
  30 0
  7.3
 • Tristan + Isolde (2006)

  Tristan și Isolda

  Dupa caderea Romei, englezii sunt tinuti in frau in mod brutal de catre regele irlandez Donnchadh. Unul din liderii englezi, Lord Marke vrea sa uneasca triburile engleze ca sa formeze o natiune suficient de puternica pentru a se conduce singura.

  Regia: Kevin Reynolds
  22 1
  6.8
 • Skinwalkers (2006)

  Vârcolacii

  Doua haite de varcolaci au reusit sa supravietuiasca. Una dintre ele vaneaza si ucide, în timp ce o alta, e pasnica. Ambele sunt alarmate o profetie straveche. Un baietel de 13 ani, jumatate lup – jumatate om, le va controla destinele.

  Regia: James Isaac
  5 0
  4.6
 • The Sentinel (2006)

  Santinela

  Un agent secret este "ajutat" să pară complice într-un plan de asasinare a preşedintelui SUA. Bărbatul trebuie se reabiliteze şi să împiedice un alt atentat la viaţa preşedintelui, în timp ce pe urmele lui se află un agent al altui serviciu special.

  Regia: Clark Johnson
  21 0
  6.1
 • Eureka (2006)

  Cei mai inteligenti oameni din Statele Unite sunt dusi in secret intr-un orasel izolat, unde sunt pusi sa construiasca inventii futuriste in beneficiul guvenului.

  Scenariul: Andrew Cosby, Jaime Paglia
  14 0
  7.9
 • Planet Earth (2006)

  Planeta Pământ

  Acest documentar, excelent realizat cuprinde 11 episoade interesante legate de planeta noastră, Pământul. Cele 11 episoade în care sunt descrise regiuni, animale sunt: From Pole To Pole, Muntele, Apa Dulce, Peșteri, Deșerturi, Lumea de...

  16 0
  9.4