Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2009 - pagina 79 din 92

  • Legally Blondes (2009)

    Blondele de la drept

    Filmul prezinta viata a doua tinere, surori gemene, care dupa ce mama lor moare, se muta impreuna cu tatal la matusa lor, o femeie foarte bogata. Odata ajunse in casa matusii, fetele sunt inscrise la cel mai bun liceu din oras.

    Regia: Savage Steve Holland
    5 0
    3.6
  • Merry Madagascar (2009)

    Madagascar fericit

    Regia: David Soren
    7 1
    6.6
  • The Soloist (2009)

    Solistul

    Nathaniel (Jamie Foxx), un violonist de geniu care dezvoltă schizofrenie în al doilea an de studiu la Academia Juilliard, îşi pierde casa şi ajunge să cânte la colţ de stradă. Steve (Robert Downey Jr.), un jurnalist, descoperă mişcătoarea poveste.

    Regia: Joe Wright
    7 1
    6.7
  • Double Identity (2009)

    Dublă identitate

    Aflat într-o călătorie în Bulgaria, un doctor american este luat în vizor de un gangster internaţional care îl confundă cu un spion. Un joc de-a şoarecele şi pisica ia startul imediat

    Regia: Dennis Dimster
    12 1
    4.5
  • Messengers 2: The Scarecrow (2009)

    Mesagerii 2: Sperietoarea de ciori

    Cand John Rollins observa ca ciorile au mancat tot porumbul de pe plantatia sa, hotaraste sa puna sperietoarea de ciori pe care a gasit-o in hambar, nestiind ca aceasta are o forta malefica care poate sa-i distruga pe cei care ii stau in cale.

    Regia: Martin Barnewitz
    5 1
    4.7
  • The Devil's Tomb (2009)

    Cripta diavolului

    O echipă de mercenari este contactată de un agent CIA misterios pe nume Elissa, care le cere membrilor echipei să salveze un om de ştiinţă care lucrează la o descoperire arheologică în deşert. Cu ajutorul unui preot misterios, echipa descoperă

    Regia: Jason Connery
    8 0
    3.7
  • Chéri (2009)

    Curtezana

    Un film provocator, ce ne dezvăluie Parisul anilor 1920, unde Rupert Friend este Chéri, fiul unei foste curtezane, Madame Peloux, (Kathy Bates), un tânăr răsfăţat de 19 ani. Mama lui i-l încredinţează mai tinerei sale prietene şi rivale, Léa de...

    Regia: Stephen Frears
    10 1
    6.1
  • Spring Breakdown (2009)

    Nebunie de primăvară

    Becky, Gayle și Judi au vreo 30 și ceva de ani și și-au dorit toată viața să fie populare. Tocilare în școală și cam ratate după aceea, ele se simt obligate să profite de o ocazie neașteptată.

    Regia: Ryan Shiraki
    2 0
    4.8
  • Precious (2009)

    Prețios

    Lee Daniels spune povestea impresionantă a unei tinere care vorbește în numele tuturor minorităților din Harlem, ținând cont că a fost abuzată, nu știe să citească, e obeză, iar toate ușile i-au fost închise în față.

    Regia: Lee Daniels
    Oscar-uri:
    7 0
    7.3
  • Coraline (2009)

    O fată pătrunde printr-o ușă secretă descoperită într-un ungher al noii sale case și ajunge într-o versiune alternativă a propriei sale vieți. Această realitate paralelă este mai aventuroasă, dar și mai întunecată!

    Regia: Henry Selick
    21 0
    7.7
  • Princess Protection Program (2009)

    Programul de protecție al prințeselor

    După ce o țărișoară pașnică e invadată de o putere dictatorială, o prințesă e luată în custodie de Programul de Protecție a Prințesei. Plasată într-o zonă rurală din Louisiana, tânăra e forțată să învețe dedesubturile vieții de adolescent obișnuit.

    Regia: Allison Liddi-Brown
    8 0
    5.6
  • Anacondas: Trail of Blood (2009)

    Anaconda 4: Drumul sângelui

    Marele magnat aflat pe patul de moarte, Murdoch, angajează un medic pentru a recolta o provizie proaspătă de orhidee-de-sânge și face experimente cu nectarul lor cu puteri regeneratoare, folosind un pui de șarpe.

    Regia: Don E. FauntLeRoy
    12 1
    2.9
  • Still Waiting... (2009)

    Cu ce vă mai servim?

    Continuarea comediei Waiting, filmul prezinta viata angajatilor din restaurantul Shenaniganz. Degeaba este pregatit managerul Dennis sa sarbatoreasca 10 ani de conducere a restaurantului, pentru ca in curand se va lovi de o problema serioasa.

    Regia: Jeff Balis
    2 0
    4.9
  • Un conflict între două bande rivale - West Ham și Millwall. Cei de la West Ham vor constata că cei de la Millwall au de partea lor pe cei din conducerea închisorii și sunt foarte influenți în rândul celorlalți deținuți.

    Regia: Jesse V. Johnson
    9 0
    4.7
  • Wizards of Waverly Place: The Movie (2009)

    Magicienii din Waverly Place: Filmul

    După ce Alex eliberează o foarte puternică vraja, pentru familia Russo încep belelele, asa ca, acum, copiii trebuie să plece într-o aventură în urma căreia viața familiilor lor, dar și însăsi existența lor trebuiesc salvate.

    Regia: Lev L. Spiro
    2 0
    6.2