Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2009 - pagina 81 din 92

  • Archer (2009)

    Suavul și sofisticatul spion Archer are cele mai tari gadgeturi, dar tot are probleme în relația cu șeful, care este chiar mama lui.

    Scenariul: Adam Reed
    20 1
    8.6
  • Motherhood (2009)

    Mamă pe fugă

    Eliza Welsh e o mamă „aproape” singură, pentru că e convinsă că soţul ei habar nu are prin ce trece ea. Ea încearcă să organizeze o petrecere nemaipomenită pentru fiica ei, de 6 ani. Cu doar 2 zile înainte de marele eveniment, lucrurile o iau razna.

    Regia: Katherine Dieckmann
    1 1
    4.6
  • The Collector (2009)

    Colecționarul groazei

    Regia: Marcus Dunstan
    13 2
    6.3
  • Plin de datorii la mafia locală, patronul unui restaurant pune la cale un concurs prin care doreşte să vadă care dintre eventualii chelneri ar putea câştiga cel mai mult într-o noapte.

    Regia: Kevin Heffernan
    2 0
    6.4
  • Viața este minunata pentru oamenii din orașul liniștit Port Gamble... până cand apare un virus ca+i poate transforma pe locuitori in zombie!

    Regia: Kevin Hamedani
    1 0
    5.0
  • 9 (2009)

    Elijah Wood da viata unei papusi mecanice "care se intampla sa aiba sufletul umanitatii incorporat in ea", conform lui Wood. "Practic este vorba despre o lume post-apocaliptica, unde masinile create de om au distrus omenirea si aceste 9 masinarii...

    Regia: Shane Acker
    24 0
    7.0
  • Julie & Julia (2009)

    Julie și Julia

    Julia este femeia care a schimbat pentru totdeauna modul de a găti al americanilor. Dar în 1948, Julia Child (Meryl Streep) nu era decât o americană obișnuită care trăia în Franța. Ajunsese la Paris datorită slujbei soțului ei.

    Regia: Nora Ephron
    12 0
    7.0
  • Triangle (2009)

    Triunghiul

    După ce urcă pe puntea unui iaht împreună cu un grup de prieteni pentru o plimbare pe Atlantic, ambarcațiunea lor este lovită de o furtună puternică și este scufundată în Triunghiul Bermudelor.

    Regia: Christopher Smith
    26 7
    6.9
  • The Young Victoria (2009)

    Tânăra Victoria

    Dominată din copilărie de posesiva ei mamă şi de către consortul acesteia, Conroy, un individ tiranic, tânăra Victoria le refuză acestora dreptul la regenţă în timpul lui William al IV-lea, unchiul acesteia. În schimb, Albert, vărul ei german,...

    Regia: Jean-Marc Vallée
    Oscar-uri:
    17 0
    7.2
  • A Dangerous Man (2009)

    Un om periculos

    Dupa 6 ani in inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o, Shane este eliberat, pe baza unei probe ADN. Chiar in primele ore de libertate, el este martorul unui asasinat savarsit de Mafie. Shane omoara un mafiot, apoi salveaza un adolescent rus.

    Regia: Keoni Waxman
    15 0
    4.9
  • Tell Tale (2009)

    Poveste fatală

    Doi soți sunt uciși în cursul unei spargeri. Vedem ultimele amintiri ale bărbatului. Inima sa ajunge în pieptul lui Terry, tată singur al unei fetițe cu o boală rară. După operație, Terry vede și el ultimele momente din viața donatorului său

    Regia: Michael Cuesta
    6 0
    5.4
  • The Invention of Lying (2009)

    Inventarea minciunii

    Intr-o lume in care toti oamenii spun adevarul si numai adevarul, un barbat descopera ca poate minti. Muritor de foame in showbiz, barbatul se foloseste de noua lui abilitate pentru a deveni un actor celebru...

    Regia: Ricky Gervais, Matthew Robinson
    10 3
    6.4
  • World's Greatest Dad (2009)

    Cel mai bun tată din lume

    Regia: Bobcat Goldthwait
    7 1
    6.9
  • The Informant! (2009)

    Informatorul!

    Ecranizarea unui roman despre unul din cele mai celebre scandaluri industriale de la sfârşitul secolului trecut. Whitacre, angajat la unul din cei mai mari producători alimentar mondiali, a devenit unul dintre cei mai importanţi whistleblower-i.

    Regia: Steven Soderbergh
    10 0
    6.5
  • Defendor (2009)

    Arthur Poppington, un om cât se poate de obișnuit, își asumă o identitate de super-erou, își dă numele de "Defendor" și începe să colinde străzile cufundate de întunericul nopții în căutarea celui mai mare dușman al lui, Captain Industry

    Regia: Peter Stebbings
    0 1
    6.7