Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1054 din 1549

  • Chocolat (2000)

    Ciocolată cu dragoste

    Fabula comica despre modul in care degustarea placerilor vietii poate schimba un om, o relatie, un oras. Este o poveste despre ‘razboiul’ izbucnit intr-un orasel datorita pasiunilor si temerilor provocate de infiintarea unei misterioase cofetarii.

    Regia: Lasse Hallström
    30 2
    7.3
  • Autumn in New York (2000)

    Toamna în New York

    Pasiunea dintr-o poveste clasica de dragoste este prezentata intr-o maniera contemporana in filmul "Toamna la New York"; sentimentele profunde, care se traiesc doar o singura data in viata, nasc o impresionanta poveste de iubire.

    Regia: Joan Chen
    26 4
    5.6
  • The Perfect Storm (2000)

    Furtuna perfectă

    Pentru fiecare nivel al unei furtuni, geamatul vantului e diferit. Pentru o furtuna de nivelul 12, vantul nu mai geme, ci urla infiorator. E sunetul pe care nimeni nu vrea sa-l auda, iar cei care l-au auzit nu-l vor uita niciodata.

    Regia: Wolfgang Petersen
    31 2
    6.5
  • CSI: Crime Scene Investigation (2000)

    CSI: Criminaliștii

    Scenariul: Anthony E. Zuiker
    53 3
    7.7
  • Cruel Intentions 2 (2000)

    Tentația seducției 2

    Scoala n-a fost niciodata mai captivanta sau mai provocatoare ca acum, când un cuplu de frati fara scrupule isi pune in minte sa-si dea unui celuilalt o lectie.

    Regia: Roger Kumble
    8 2
    4.4
  • Pay It Forward (2000)

    Dă mai departe!

    Eugene Simonet, profesor de studii sociale, are acelasi discurs pentru elevii săi în fiecare an, sperând, fără o certitudine, că unul dintre ei îl va lua în serios.

    Regia: Mimi Leder
    21 0
    7.2
  • American Psycho (2000)

    Psihopatul american

    American Psycho e o puternică satiră socială, care reflectă viața urbană rapace de la sfârșitul anilor '80 prin ochii unui criminal în serie, silind audiența să pătrundă în mintea lui tulbure și să-i înțeleagă motivația acțiunilor.

    Regia: Mary Harron
    45 6
    7.6
  • The Beach (2000)

    Plaja

    Richard e pregatit sa-si riste viata pentru explozia de adrenalina pe care o poti obtine prin cea mai mare aventura. El descopera ca, pe masura ce intensitatea trairilor creste, iar miza devine din ce in ce mai mare, dorinta devine si mai puternica.

    Regia: Danny Boyle
    26 4
    6.6
  • Traffic (2000)

    Trafic

    "Trafic" evocă lumea plină de riscuri a traficului de droguri, prin prisma unor povestiri independente, unele având un ton personal, altele fiind pline de întâmplări periculoase.

    Regia: Steven Soderbergh
    Oscar-uri: x 4
    51 2
    7.6
  • Unbreakable (2000)

    Indestructibilul

    Un film despre un bărbat care își dă seama că este aproape invincibil când este singurul supraviețuitor al unui accident de tren, iar un străin misterios îi oferă bărbatului o explicație ciudată.

    Regia: M. Night Shyamalan
    88 11
    7.3
  • Coyote Ugly (2000)

    Urât ca în stilul coiot

    Inzestrata cu o voce catifelata, Violet Sanford (Piper Perabo), in varsta de 21 de ani, se indreapta catre New York pentru a-si indeplini visul de a deveni compozitoare.

    Regia: David McNally
    33 0
    5.7
  • Cast Away (2000)

    Naufragiatul

    Existenta monotona a lui Chuck se sfarseste brusc atunci cand dupa o prabusire cu avionul se regaseste izolat pe o insula indepartata

    Regia: Robert Zemeckis
    66 1
    7.8
  • The Patriot (2000)

    Patriotul

    Carolina de Sud - 1776. Benjamin Martin (Mel Gibson), fost erou al războiului franco-indian, a renunţat definitiv la luptă pentru a avea grijă de familia sa în pace.

    Regia: Roland Emmerich
    55 0
    7.2
  • Requiem for a Dream (2000)

    Requiem pentru un vis

    Drogul ataca mintea, trupul si sufletul. Dupa ce le-a ispitit, facandu-le sa se simta invincibile pentru o clipa, drogul isi cere dreptul de calau. Pierdute fara putinta de tagada, patru fiinte se afunda in deziluzii si disperare...

    Regia: Darren Aronofsky
    30 6
    8.3
  • Gladiator (2000)

    Gladiatorul

    Regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bătăliile glorioase din vremea romanilor într-o poveste impetuoasă despre curaj şi revanşă.

    Regia: Ridley Scott
    Oscar-uri: x 5
    172 1
    8.5