Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1055 din 1554

  • The Weight of Water (2000)

    Ape tulburi

    Ape tulburi este un thriller semnat de realizatoarea bizarului Strange Days. La finele secolului 19 o insulită izolată de pe coasta Statelor Unite e zguduită de o crimă dublă. Un secol mai târziu, trecutul va iesi la iveală.

    Regia: Kathryn Bigelow
    13 0
    5.8
  • Padre Pio (2000)

    Film biografic despre celebrul călugăr capucin PADRE PIO din Pietralcina, cunoscut prin faptul miraculos de a primi stigmatele de pe cruce ale Domnului Iisus, cât și prin harurile și profețiile sale

    Regia: Carlo Carlei
    8 0
    7.8
  • Dr. T & the Women (2000)

    Dr. T și femeile

    Doctorul Sullivan Trevis (Richard Gere) este un om super realizat. Ginecolog renumit și bogat din Dallas, el este înconjurat în permanență de femei și li se consacră fără preget. Dar, ca în povestea lui Iov, într-o bună zi o forță superioară îi va...

    Regia: Robert Altman
    10 1
    4.7
  • Tigerland (2000)

    Ținutul tigrilor

    In 1971, un pluton de recruti soseste la Fort Polk pentru antrenamente speciale pentru razboiul din Vietnam. Anxietatea si problemele morale care apar in randul soldatilor nu se datoreaza unui pericol iminent, ci doar anticiparii crimelor si mortii.

    Regia: Joel Schumacher
    15 0
    6.9
  • The Tao of Steve (2000)

    Farmecul lui Steve

    Grasan, dar simpatic, Dex, care lucreaza intr-o gradinita de copii, are mare succes la femei. Toti prietenii incearca sa descopere de ce are atata farmec Dex?

    Regia: Jenniphr Goodman
    3 0
    6.7
  • Phir Bhi Dil Hai Hindustani (2000)

    Rivali îndrăgostiți

    Un jurnalist si o jurnalista, Ajay Bakshi si Ria Bannerjee, care lucreaza la doua posturi de televiziune rivale, pornesc o lupta amuzanta unul impotriva celuilalt, fiecare dintre ei dorindu-si sa reuseasca performanta de a fi primul reporter care...

    Regia: Aziz Mirza
    0 0
    6.1
  • The Land Before Time VII: The Stone of Cold Fire (2000)

    Tinutul stravechi VII: Piatra focului rece

    Piciorus, Cera, Spike, Ducky si Petrie s-au întors în această nouă aventură fermecătoare, din îndrăgita serie “Tinutul Străvechi”. Piciorus a fost martorul unei imagini uluitoare: o “piatră de foc rece” a căzut de pe cerul noptii undeva, în...

    Regia: Charles Grosvenor
    3 0
    5.8
  • Har Dil Jo Pyar Karega... (2000)

    Dragoste nebună

    As Raj, un orfan, vine la Mumbai din Goa să-și îndeplinească visul de a se face cântăreț. După lupte, nu de multe ori ușoare, As Raj își vede visul împlinit, dar realizează că tot ce și-a dorit are un sfârșit întunecat, până când destinul intervine.

    Regia: Raj Kanwar
    3 0
    5.1
  • Nurse Betty (2000)

    Asistenta Betty

    După moartea sotului ei într-o afacere cu droguri, Betty, naivă si fermecătoare, pleacă într-o călătorie de-a lungul tării pentru a se întâlni fată în fată cu actorul ei preferat. Dar e urmărită de fostii partenerii de afaceri ai sotului ei.

    Regia: Neil LaBute
    10 0
    6.3
  • You Can Count on Me (2000)

    Te poti baza pe mine

    Regia: Kenneth Lonergan
    9 0
    7.5
  • Return to Me (2000)

    Întoarce-te la mine

    Cine știa că, atunci când a comandat felul special, avea să primească deliciul vieții sale? David Duchovny și Minnie Driver produc scântei în acest film care se adresează inimii despre o chelneriță și un văduv care se întâlnesc și se îndrăgostesc.

    Regia: Bonnie Hunt
    12 4
    6.9
  • Versus (2000)

    Pe Pamant exista in total 666 de porti care fac legatura intre moarte si reincarnare, toate insa ascunse insa oamenilor obisnuiti. Cea de-a 444-a este in Japonia si se afla intr-o padure numita Padurea Invierii, un loc in care binele si raul se...

    Regia: Ryûhei Kitamura
    6 1
    6.3
  • Before Night Falls (2000)

    Viața și epoca lui Reinaldo Arenas

    Filmul pune in contrast copilaria scriitorului, perioada in care a suferit foamea crunta, dar in care s-a bucurat de libertate deplina, si viata de adult, zbuciumata si tensionata din cauza scrierilor sale si, mai ales, a orientarilor sale sexuale.

    Regia: Julian Schnabel
    7 2
    7.1
  • The Watcher (2000)

    Privitorul

    Agentul FBI Joel Campbell (James Spader) a hotarat sa puna punct. Traumatizat, practic

    Regia: Joe Charbanic
    15 2
    5.3
  • Proof of Life (2000)

    Semn de viață

    Peter, inginer aflat în America Latină, e răpit pentru o răscumpărare de 3 milioane de dolari. Abandonată de angajatorul soțului ei și de compania de asigurări, soția lui refuză să renunțe la viața lui. Își asumă sarcina de a-l aduce înapoi acasă.

    Regia: Taylor Hackford
    24 0
    6.3