Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1056 din 1554

  • Keeping the Faith (2000)

    Preotul, rabinul și fata

    Buni prieteni înca din copilarie, Jake si Brian sunt doi burlaci tineri, aratosi si plini de succes. Când Anna, prietena lor din adolescenta, acum o frumoasa femeie de afaceri, se reîntoarce în oras, ea reintra navalnic în vietile si inimile lor.

    Regia: Edward Norton
    13 0
    6.4
  • The Gift (2000)

    Darul

    Poveștile unei comunități pline de personaje curioase și colorate, a unei femei bântuite de viziuni clarvăzătoare și a unei frumoase libertine, dispărută în mod misterios, se intersectează în micul oraș Brixton, din Georgia, un târg provincial...

    Regia: Sam Raimi
    20 1
    6.7
  • Boys and Girls (2000)

    Băieți și fete

    Jennifer si Ryan se stiu de mici si sunt studenti la aceasi facultate. Ea e spirituala, el e constiincios. Se plimba impreuna, se consoleaza reciproc. Cand Jennifer se pregateste sa plece dupa absolvire, cei doi petrec o noapte impreuna.

    Regia: Robert Iscove
    9 0
    5.4
  • Bless the Child (2000)

    Fie copilul binecuvântat

    Presimtirile rele si ideile despre lupta dintre bine si rău nu-si au locul în universul practic si bine organizat al lui Maggie O’Connor (Kim Basinger). Viata ei se concentrează asupra slujbei de asistentă medicală la un mare spital din New York –...

    Regia: Chuck Russell
    2 1
    5.1
  • The Legend of Bagger Vance (2000)

    Misteriosul Bagger Vance

    Georgia, anii ‘20. Dupa moartea tatalui, tanara Adele decide sa scape de datorii, organizand un mare concurs de golf cu un premiu de 10.000 dolari. La competitie participa si un fost soldat, adevarat talent nativ,.

    Regia: Robert Redford
    23 1
    6.7
  • High Fidelity (2000)

    Fidelitate ridicată

    Această comedie romantică și caustică în același timp îl are în prim-plan pe Rob Gordon (John Cusack) - proprietarul unui magazin de discuri de vinil, care nu mai are mult până la faliment.

    Regia: Stephen Frears
    9 1
    7.4
  • Battle Royale (2000)

    Actiunea are loc undeva in viitor, guvernul japonez captureaza o clasa de liceeni si ii forteaza sa se ucida unul pe celalalt, totul in spiritul revolutionarului joc Battle Royale. Este filmul care a inspirat "The Hunger Games" (2012).

    Regia: Kinji Fukasaku
    12 7
    7.5
  • Sexy Beast (2000)

    Ultima lovitură

    Sexy Beast este povestea unui gangster constrans sa abandoneze linistea traiului sau luxos pentru o ultima mare lovitura. Dupa o viata aventuroasa presarata cu mult praf de pusca, Gary Dove s-a retras impreuna cu Deedee, sotia lui, in Spania,...

    Regia: Jonathan Glazer
    11 1
    7.3
  • Quills (2000)

    Marchizul de Sade

    Un film despre marchizul de Sade ar trebui să stârnească interesul cinefililor din două motive evidente: 1. foarte puțini știu câte ceva despre acest controversat personaj, iar ceea ce știu este deformat; 2. din punct de vedere cinematografic se...

    Regia: Philip Kaufman
    21 4
    7.2
  • Finding Forrester (2000)

    În căutarea lui Forrester

    Filmul spune povestea unei emoționante relații mentor-discipol în care fiecare are de învățat o lecție. Forrester îl învață pe Jamal tainele scrisului, primind în schimb un dar neașteptat.

    Regia: Gus Van Sant
    13 2
    7.3
  • Ginger Snaps (2000)

    Transformare

    Ginger si Brigitte sunt doua surori pasionate de fotografii ce exprima cruzimea mortii prin prezenta sangelui, a violentei... Ele fac un pact conform caruia trebuie sa moara impreuna. In luna octombrie, luna in care Ginger are primul ciclu, la...

    Regia: John Fawcett
    8 1
    6.8
  • Dhaai Akshar Prem Ke (2000)

    Ultima victimă

    Regia: Raj Kanwar
    2 0
    3.5
  • Waterproof (2000)

    Regia: Barry Berman
    0 0
    6.5
  • Up at the Villa (2000)

    Vila din Florenta

    In decorul fastuos al Florentei de la sfarsitul anilor '30, Mary, o vaduva englezoaica saraca, pe cale sa accepte casatoria cu un bogatas in varsta, intalneste doi barbati care ii vor schimba destinul.

    Regia: Philip Haas
    2 2
    6.0
  • Under Suspicion (2000)

    Sub suspiciune

    Este ajunul Anului Nou pe o mica insula din Caraibe si inspectorul sef al insulei (Morgan Freeman) interogheaza un avocat de vaza (Gene Hackman), care a descoperit cadavrul uneia dintre victimele unei lungi serii de violuri si crime brutale.

    Regia: Stephen Hopkins
    43 9
    6.4