Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2006 - pagina 68 din 73

  • Idiocracy (2006)

    Idiocrația

    Cand un experiment guvernamental eșuează, Bowers se trezeste în anul 2505 si descopera o societate prostita de programe TV fara continut. Devine cel mai inteligent de pe planeta. Acum depinde de el sa readuca la normal evolutia rasei umane!

    Regia: Mike Judge
    59 5
    6.5
  • Rocky Balboa (2006)

    Rocky Balboa examinează una din cele mai mari legende ale Americii în perioada sa cea mai vulnerabilă - vârsta mijlocie. Fost campion la box la categoria grea, cunoscut si renumit în lume pentru reușite, Rocky își găsește o nouă provocare.

    Regia: Sylvester Stallone
    32 0
    7.1
  • Regizorul Oliver Stone, spune povestea adevărată a supraviețuirii eroice și a salvării a doi ofițeri ai poliției portuare – John McLoughlin și Will Jimeno – care au fost prinși în molozul rămas în urma atacului de la World Trade Center din 11...

    Regia: Oliver Stone
    20 0
    6.0
  • Eight Below (2006)

    Minus 22 de grade Celsius

    O poveste încântătoare de acțiune și aventură, despre câini și oameni, despre prietenie și loialitate și despre tenacitatea și speranță care a dat naștere uneia dintre cele mai incredibile povești de supraviețuire din toate timpurile

    Regia: Frank Marshall
    46 1
    7.3
  • Undisputed 2: Last Man Standing (2006)

    Necontestatul II: Ultimul om în picioare

    George este campionul mondial la box, categoria grea, care s-a facut cunoscut in ring sub numele de “Iceman”. Dupa ce e acuzat de trafic de droguri, Iceman e trimis intr-o inchisoare din Rusia. Lupta cea mai dura nu se mai da de aceasta data in ring.

    Regia: Isaac Florentine
    45 1
    7.0
  • Stay Alive (2006)

    Stai în viață

    Dupa moartea misterioasa a unui prieten vechi, un grup de adolescenti intra in posesia lui "Stay Alive," un joc video horror bazat pe povestirea adevarata a unei aristrocrate din secolul 17 ce avea reputatia de contesa sangeroasa.

    Regia: William Brent Bell
    3 0
    5.0
  • The Last King of Scotland (2006)

    Ultimul rege al Scoției

    Chipesul doctor scotian Garrigan, iesit de pe bancile facultatii, ia un avion spre Uganda. La scurt timp dupa sosire, e chemat la locul unui accident în care e implicat Idi Amin. Garrigan il impresioneaza pe Amin, care ii ofera o slujba improbabila.

    Regia: Kevin Macdonald
    Oscar-uri:
    19 0
    7.6
  • Alpha Dog (2006)

    Câinele alfa

    Au crescut în suburbiile din L.A., în propria versiune a visului american. Fiecare zi era o așteptare a următoarei provocări. Johnny era liderul sordidei lor lumi, clădite pe droguri și lăcomie. Când e păcălit de alt dealer, lucrurile o iau razna.

    Regia: Nick Cassavetes
    19 3
    6.9
  • Blind Dating (2006)

    Întâlnire în întuneric

    Un tanar orb (Pine) crede ca a descoperit dragostea cu o amerindiana (Jay), chiar daca relatia lor este pusa in pericol de diferentele culturale

    Regia: James Keach
    5 2
    6.0
  • Big Momma's House 2 (2006)

    Acasă la Coana Mare 2

    Martin Lawrence revine in rolul agentului FBI Malcolm Turner, un maestru al deghizarilor, care intra iar sub (extra-large) acoperire, dandu-se drept corpolenta septuagenara "Big Momma".

    Regia: John Whitesell
    27 0
    4.8
  • Wedding Daze (2006)

    Febra măritișului

    După ce o pierde pe femeia visurilor lui, Anderson este convins că nu se va mai îndrăgosti vreodată. Prietenii îl presează să revină în jocul întâlnirilor, dar Anderson nici nu vrea să audă. Într-o zi cedează presiunilor

    Regia: Michael Ian Black
    7 0
    5.6
  • Flyboys (2006)

    Eroii cerului

    „Flyboys", primul film în ultimii 40 de ani despre implicarea forțelor aviatice americane în primul război mondial, este inspirat de curajoasa poveste a tinerilor americani care au devenit celebri sub numele de Escadrila Lafayette.

    Regia: Tony Bill
    28 0
    6.5
  • DOA: Dead or Alive (2006)

    Mort sau viu

    Tina, Christie, Kasumi și Helena sunt luptătoare invitate să participe la o competiție ilegală de arte marțiale organizată pe o insulă asiatică. Premiul este de 10 milioane de dolari, iar competitorii sunt cei mai duri din câți există pe planetă.

    Regia: Corey Yuen
    23 4
    4.8
  • Penelope (2006)

    Blestemul Penelopei

    "Penelope" este povestea unei tinere femei, Penelope Wilhern, născută într-o familie bogata, și a blestemului care planează asupra neamului ei, care poate fi ridicat doat atunci când va fi iubită cu adevarat de cineva din aceeasi clasa sociala

    Regia: Mark Palansky
    16 1
    6.7
  • The Pink Panther (2006)

    Pantera roz

    The Pink Panther il are in centru bineinteles pe Inspectorul Clouseau, interpretat acum de Steve Martin. Alaturi de el, Jean Reno, Beyonce Knowles, Kevin Kline, Jackie Chan. O super-comedie!

    Regia: Shawn Levy
    32 2
    5.7