Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2009 - pagina 86 din 92

  • FlashForward (2009)

    Flash Forward: Amintiri din viitor

    Un eveniment misterios face ca aproape toţi oamenii de pe planetă să-şi piardă simultan cunoştinţa pentru 2 minute şi 17 secunde, timp în care aceştia au viziuni cu ceea ce pare a fi viaţa lor peste şase luni - un "flashforward" global. O echipă...

    Scenariul: Brannon Braga, David S. Goyer
    8 1
    7.6
  • Did You Hear About the Morgans? (2009)

    Ce-o fi cu soții Morgan?

    Un cuplu de bogătași ajunge să se separe, dar cei doi trebuie să se reunească în urma unor circumstanțe neobișnuite. Martori ai unei crime, soții intră în programul de protecție a martorilor și trebuie să se mute într-un minuscul orășel Wyoming.

    Regia: Marc Lawrence
    7 0
    4.9
  • Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)

    Stă să plouă cu chiftele

    Stă să plouă cu chiftele – o aventură hilară în… porții gigantice. Inspirat după îndrăgita carte pentru copii, filmul se concentrează pe un oraș în care mâncarea cade din cer în ploaie torențială!

    Regia: Phil Lord, Christopher Miller
    11 0
    6.9
  • The Princess and the Frog (2009)

    Prințesa și Broscoiul

    Tiana, al cărei vis este să-și deschidă propriul restaurant, se va trezi implicată într-o poveste de dragoste plină de vrăji și pericole, ale cărei personaje sunt un prinț transformat în broască, un preot voodoo și un crocodil care canta...

    Regia: Ron Clements, John Musker
    16 0
    7.1
  • The Vampire Diaries (2009)

    Jurnalele vampirilor

    Elena, una dintre cele mai populare eleve din liceu, a trecut în urmă cu 4 luni printr-o o mare tragedie: părinţii ei au murit într-un accident aviatic. Acum, împreună cu fratele ei în vârstă de 15 ani, trebuie să facă faţă imensei pierderi.

    Scenariul: Kevin Williamson, Julie Plec
    187 4
    7.7
  • Armored (2009)

    Transport blindat

    Un grup de angajaţi ai unei firme de securitate îşi riscă vieţile atunci când încep să pună la cale un jaf a cărui victimă să le fie propriul angajator!

    Regia: Nimród Antal
    10 0
    5.7
  • American Virgin (2009)

    Virgina Americană

    Tânăra Priscilla, neexperimentată, se îmbată la o petrecere. Fără să știe, distracția e filmată de un regizor care va da scenele spre difuzare. Intrată la facultate cu ajutorul unei burse, Priscilla trebuie să recupereze materialele incriminatorii.

    Regia: Clare Kilner
    6 2
    4.3
  • Profeţiile lui Nostradamus sunt interpretate, în acest film, prin corelarea cu mesajele unor civilizaţii antice, toate referindu-se la data de 21 decembrie 2012.

    Regia: Andy Pickard
    6 2
    4.7
  • Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)

    Luptătorul stradal: Legenda lui Chun-Li

    Chun-Li, o adolescentă normală, este martoră la răpirea tatălui ei de către Bison, un temut cap mafiot. Ajunsă la maturitate, frumoasa Chun-Li pleacă în căutarea dreptății, devenind astfel faimoasa luptătoare justițiară a universului Street Fighter

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    21 0
    3.7
  • It's Complicated (2009)

    E tare complicat

    O femeie trecută de prima tinerețe, Jane (Meryl Streep), crede că viața ei a intrat pe-o traiectorie stabilă. Dar Jane are o mare surpriză când insistențele fostului ei soț, de care a divorțat, reaprind amintiri și scântei vechi de decenii

    Regia: Nancy Meyers
    10 1
    6.5
  • The Time Traveler's Wife (2009)

    Soția călătorului în timp

    Filmul spune povestea unei iubiri care transcende timpul. Clare l-a iubit pe Henry pe parcursul întregii sale vieţi. Ea crede că destinul lor este să fie împreună, chiar dacă nu are niciun control asupra momentului când iar vor fi separaţi...

    Regia: Robert Schwentke
    32 4
    7.1
  • 18-Year-Old Virgin (2009)

    Virgină la 18 ani

    Katie Powers este pe punctul de a termina liceul. Ea suferă de problema tinereții, a adolescenței mai exact: cum se poate că încă este virgină la 18 ani? Din acest motiv, Katie cere sprijinul colegei sale, Rosa, specialistă în relațiile cu bărbații.

    Regia: Tamara Olson
    6 0
    2.9
  • Fighting (2009)

    Luptând

    Shawn se descurcă de pe azi pe mâine vânzând mărfuri de contrabandă. Cu o tragedie în trecutul familiei și cu un tată care-l ține la distanță, tânărul nu vede viitorul cu ochi buni. Din întâmplare, Shawn îl întâlnește pe Harvey, iar aventura începe!

    Regia: Dito Montiel
    7 0
    5.6
  • He's Just Not That Into You (2009)

    Despre bărbați și nu numai

    Filmul spune povestea unui grup de prietene din Baltimore, de varste intre douazeci si treizeci si ceva de ani, care trec prin relatii amoroase, de la intalniri fara sanse si pana la apele adanci si mlastinoase ale casniciei.

    Regia: Ken Kwapis
    18 2
    6.4
  • Lie to Me (2009)

    Minte-mă

    Lie To Me este un serial de televiziune american. Personajul principal este doctorul Cal Lightman care, ajutat de colega sa, dr. Gillian Foster, detectează înșelăciunile, minciunile oamenilor, analizând limbajul corpului și microexpresiile și își...

    Scenariul: Sam Baum
    73 1
    8.0