Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2009 - pagina 88 din 92

  • The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

    Doctorul Parnassus

    Doctorul Parnassus, care pe vremuri a câștigat un pariu cu însuși Diavolul, are darul de a controla imaginația altora. După ce s-a jucat o dată cu soarta, doctorul are curajul de a-și încerca încă o dată norocul și tot cu forțele întunecate.

    Regia: Terry Gilliam
    15 1
    6.8
  • Zombieland (2009)

    Bun venit în Zombieland

    După ce o epidemie transformă America în "ţara zombilor", un grup de supravieţuitori trebuie să parcurgă un lung şi periculos drum de-a lungul ţării pentru a găsi protecţie în braţele dibace ale unui vânător de zombie interpretat de Woody Harrelsson

    Regia: Ruben Fleischer
    50 4
    7.6
  • Orphan (2009)

    Orfana

    John si Kate, un cuplu cu probleme, iau decizia de a infia un copil in speranta ca acesta ii va face sa se simta ca o adevarata familie. In casa lor ajunge astfel Esther, un ghiocel de fetita in varsta de noua ani, pe care cei doi soti ajung...

    Regia: Jaume Collet-Serra
    18 1
    7.0
  • Duplicity (2009)

    Duplicitate

    Fostul ofiţer CIA Claire şi fostul agent MI6 Ray au părăsit lumea spionajului pentru salarii babane ca angajaţi în două multinaţionale rivale şi obsedate de securitate. Misiunea lor? Să protejeze un produs al cărui patent va aduce profituri imense.

    Regia: Tony Gilroy
    13 2
    6.1
  • Miss March (2009)

    Miss Martie

    Când iubita lui Eugene, Cindi, e pregatită să-și înceapă viața sexuală, Eugene e agitat. Asa ca bea alcool sa-si faca curaj dar intră în comă 4 ani. Când își revine, descoperă că Cindi a devenit iepuraș Playboy. Eugene o caută ca s-o recucerească.

    Regia: Zach Cregger, Trevor Moore
    7 2
    5.0
  • Daybreakers (2009)

    Salvatorii Rasei Umane

    Suntem în 2019. O epidemie misterioasă afectează Pământul, transformând majoritatea populației în vampiri. Oamenii sunt acum o specie pe cale de dispariție, transformați în pradă pentru hrana vampirilor de care sunt forțați să se ascundă.

    Regia: Michael Spierig, Peter Spierig
    35 9
    6.4
  • Jennifer's Body (2009)

    Corpul lui Jennifer

    Povestea lui Jennifer, o majoretă care-l are pe vino-ncoa și care ajunge să dezvolte o ură nemaipomenită față de colegii de clasă după ce este vrăjită de membrii unei trupe rock sataniste!

    Regia: Karyn Kusama
    25 2
    5.5
  • My Bloody Valentine (2009)

    Infern de Ziua Îndrăgostiților 3D

    Un coșmar demult îngropat reîncepe să bântuie un orășel în care se petrece una dintre cele mai terifiante povești ale genului horror, care de Ziua Îndrăgostiților prinde viață într-o înfricoșătoare experiență 3D.

    Regia: Patrick Lussier
    8 1
    5.4
  • The Code (2009)

    Hoți de onoare

    Ripley trebuie să returneze o datorie unor mafioți ruși pentru care aceștia îl amenință cu moartea. Decide să pună la cale o lovitură deosebită - subtilizarea unor valoroase ouă Fabergé depozitate în seiful unei mari fabrici rusești de bijuterii.

    Regia: Mimi Leder
    25 1
    6.0
  • The Blind Side (2009)

    Povestea unui campion

    Norocul lui Michael se schimbă atunci când este adoptat de către soții Touhy, care îi oferă un cămin stabil și îmbelșugat, multă iubire și compasiune și o educație corespunzătoare, înscriindu-l la un colegiu la care obține o bursă sportivă.

    Regia: John Lee Hancock
    Oscar-uri:
    33 1
    7.6
  • Land of the Lost (2009)

    Ținutul celor pierduți

    Rick Marshall este un om de știință vizionar. El dezvoltă o tehnologie cu care este convins că poate călători în timp. Când întreaga comunitate științifică îl ia în râs, Marshall face o ultimă încercare de a dovedi că are dreptate.

    Regia: Brad Silberling
    18 0
    5.3
  • Saw VI (2009)

    Puzzle mortal VI

    Hoffman e noul "stăpân" al moștenirii lui Jigsaw. FBI-ul se apropie tot mai mult de el, așa că e forțat să dea drumul unui nou joc sângeros, la fel ca cele care au consacrat seria. În urma acestuia, planul lui Jigsaw va fi înțeles în totalitate.

    Regia: Kevin Greutert
    22 0
    6.0
  • Fired Up! (2009)

    Doi băieți și multe fete

    Shawn şi Nick sunt cei mai populari jucători de fotbal din echipa liceului. Deși începutul campionatului de fotbal e aproape, băieţii fac tot posibilul să se infiltreze în tabăra majoretelor, în loc să meargă cu ceilalţi membri ai echipei.

    Regia: Will Gluck
    8 1
    6.1
  • Spread (2009)

    Playboy de L.A.

    Nikki e un armăsar ușuratic ale cărui ținte sunt femeile bogatele. E simplu: le oferă distracție și sex în schimbul unei vieți luxoase, iar intervalul "poveștii de dragoste" este invers proporțional cu talentul său de a seduce următoarea victimă.

    Regia: David Mackenzie
    11 1
    5.8
  • Friday the 13th (2009)

    Vineri 13

    Plecat sa-si caute sora disparuta, Clay se indreapta spre codrii intunecati ai legendarului Crystal Lake, unde da peste ramasitele putrezite ale unei baraci ascunse printre copaci acoperiti de muschi. Iar asta nu e tot ce descopera Clay.

    Regia: Marcus Nispel
    27 9
    5.5