Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2009 - pagina 91 din 92

  • New in Town (2009)

    Nouă în oraș

    Lucy Hill este o tânără consultantă de afaceri, care se vede brusc nevoită să facă față unei provocări neașteptate. Trebuie să renunțe la traiul ei confortabil din Miami pentru a supraveghea restructurarea unei fabrici tocmai din Minnesota.

    Regia: Jonas Elmer
    17 1
    5.7
  • X-Men Origins: Wolverine (2009)

    Originile oamenilor X: Wolverine - Omul lup

    Wolverine, unul dintre cele mai populare personaje din seria X-Men, are parte de propriul său film. Prequel al celebrei serii, filmul prezintă aventurile mutantului înainte de-al întâlni pe profesorul telepat Charles Xavier.

    Regia: Gavin Hood
    89 1
    6.5
  • Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009)

    Alvin și Veverițele 2

    În acest sequel, veverițele merg la școală și se confruntă cu problemele cu care s-ar confrunta orice școlar.

    Regia: Betty Thomas
    9 0
    4.5
  • The Ugly Truth (2009)

    Adevărul gol-goluț

    Frumoasa Abby (Katherine Heigl), producătoarea unui show de televiziune axat pe disecarea relațiilor de cuplu, e forțată de către superiorii ei să-l angajeze la emisiune pe carismaticul Mike (Gerard Butler). Abby va învăța lucruri noi despre seducție

    Regia: Robert Luketic
    51 2
    6.4
  • În a doua parte a poveștii Night at the Museum, Larry se confruntă cu o luptă atât de eroică, încât nu se putea desfășura decât pe coridoarele celui mai mare muzeu din lume. Acum, Larry trebuie să încerce să-și salveze foștii prieteni neînsuflețiți.

    Regia: Shawn Levy
    27 0
    6.0
  • Year One (2009)

    Anul unu

    Comedie biblică în stilul caracteristic lui Judd Appatow. Doi pierde-vară hălăduiesc în vremurile imemoriale ale Vechiului Testament și interacționează, în stilul propriu. O viziune ireverențioasă.

    Regia: Harold Ramis
    19 4
    4.9
  • Confessions of a Shopaholic (2009)

    Confesiunile unei obsedate de cumpărături

    Rebecca Bloomwood este o new-york-eză foarte simpatică, a cărei mică problemă cu cumpărăturile tinde să devină mare de tot: Rebecca are o adevărată dependență pentru hoinareala prin magazine, ceea ce-i provoacă o gaură imensă în buget.

    Regia: P.J. Hogan
    16 0
    5.8
  • Bride Wars (2009)

    Războiul mireselor

    Romanticele „de serviciu” Anne Hathaway şi Kate Hudson ajung în sfârşit în faţa altarului! Problema este că personajele lor şi-au programat nunta în exact aceeaşi zi. Când devine clar că niciuna nu va ceda locul celeilalte, începe un adevărat război.

    Regia: Gary Winick
    18 2
    5.5
  • Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)

    Harry Potter și Prințul Semipur

    Harry află tot mai multe despre trecutul Lordului Întunecat și devine cel mai bun elev al cursului de Poţiuni după ce descoperă un manual al unui misterios Prinţ Semipur. Ron e atras de Hermione, iar Harry e tot mai atent la sora lui Ron, Ginny.

    Regia: David Yates
    107 3
    7.6
  • Law Abiding Citizen (2009)

    Cetățeanul care respecta legea

    La 10 ani după ce soția și fiica i-au fost ucise brutal, Clyde Shelton se întoarce pentru a scoate dreptatea de la procurorul care instrumentase cazul ucigașilor.

    Regia: F. Gary Gray
    95 2
    7.4
  • Underworld: Rise of the Lycans (2009)

    Lumea de dincolo: Revolta lycanilor

    O lupta sangeroasa care a izbucnit de secole intre doua triburi puternice de nemuritori este infatisata in Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor. Cel de-al treilea film din saga Lumii de dincolo se intoarce in timp pentru a deslus

    Regia: Patrick Tatopoulos
    81 2
    6.5
  • Van Wilder: Freshman Year (2009)

    Van Wilder: Primul an de facultate

    Student în primul an la Coolidge, Van Wilder e pregătit de dezmăț și de petreceri. Chiar dacă este o tradițe a familiei să termine această facultate, Van Wilder e mai încântat de fetele pe care le întâlnește acolo și de posibilitatea de a se distra.

    Regia: Harvey Glazer
    5 0
    5.1
  • Race to Witch Mountain (2009)

    Cursa spre Witch Mountain

    Soferul de taxi din Las Vegas Jack nu-si crede ochilor cand cei doi pusti care i se urca in masina se dovedesc posesorii unor puteri ceva de speriat. Dar pustii sunt urmariti si de o misterioasa organizatie hotarata sa puna mana pe ei.

    Regia: Andy Fickman
    43 0
    5.7
  • Stargate Universe (2009)

    Poarta Stelară, Univers

    Aventurile unei echipe de explorare multinaționale din zilele noastre, ce călătorește pe o navă spațială Antică numită Destiny (Destin), la o distanță de multe miliarde de ani lumină de Galaxia noastră, Calea Lactee. Refugiindu-se după o evacuare...

    Scenariul: Brad Wright, Robert C. Cooper
    52 4
    7.6
  • The Proposal (2009)

    Vrei să te însori cu mine?

    Margaret şi Andrew lucrează în aceaşi companie. Margaret e şefa strictă şi severă. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe între cei 2 în momentul în care Margaret află că aplicaţia pentru viza SUA îi este respinsă şi urmează să fie deportată în Canada.

    Regia: Anne Fletcher
    62 6
    6.7