Filmele și serialele cu Liam Neeson

 • The Grey (2012)

  The Grey: La limita supraviețuirii

  Un grup de sondori de pe o platformă petrolieră ajunge, în urma unui accident de avion, în zona de vânătoare a unor lupi din tundra îngheţată din Alaska

  Regia: Joe Carnahan
  57 4
  6.7
 • Unknown (2011)

  Necunoscutul

  Un bărbat se trezeşte din comă şi descoperă că identitatea i-a fost furată. Nimeni, nici măcar soţia sa, nu îl crede. Cu ajutorul unui tânăr, eroul încearcă să dezlege misterul şi să dovedească sieşi şi lumii întregi că nu şi-a pierdut minţile.

  Regia: Jaume Collet-Serra
  61 1
  6.8
 • Regia: Anthony Geffen
  3 0
  7.2
 • The Next Three Days (2010)

  Următoarele trei zile

  Viața părea perfectă pentru John Brennan până când soția lui, Laura, este arestată pentru o crimă macabră pe care ea susține că nu a comis-o.

  Regia: Paul Haggis
  74 1
  7.3
 • The A-Team (2010)

  Echipa de șoc

  Povestea se bazează pe serialul de televiziune al anilor '80 în care un fost grup militar al forţelor speciale este dat în urmărire generală pentru o crimă pe care nu au săvârşit-o ei

  Regia: Joe Carnahan
  83 0
  6.7
 • Clash of the Titans (2010)

  Înfruntarea titanilor

  După ce Hades îi omoară familia, Perseus se oferă voluntar să conducă o misiune împotriva lui Hades înainte ca acesta să ia puterea din mâinile lui Zeus. Lupta pentru supremație îi aduce față în față pe oameni, regi și zei.

  Regia: Louis Leterrier
  80 1
  5.8
 • After.Life (2009)

  Dincolo de viață

  După un teribil accident de mașină, Anna (Christina Ricci) realizează că trupul ei este pregătit pentru înmormântare de către directorul Diacon (Liam Neeson). Confuză și îngrozită, cu toate că se simte în viață, Anna află de la director că a murit.

  Regia: Agnieszka Wojtowicz-Vosloo
  29 5
  5.9
 • Chloe (2009)

  Catherine e o doctoriță ginecolog respectată. Are o locuință luxoasă, un soț atrăgător, și un fiu talentat. Când David pierde avionul și rămâne la New York, ratând o petrecere-surpriză, femeia devine suspicioasă cu privire la fidelitatea lui.

  Regia: Atom Egoyan
  29 3
  6.3
 • Five Minutes of Heaven (2009)

  Cinci minute în Rai

  În anul 1975, în oraşul Lurgan din Irlanda de Nord, un băiat în vârstă de 17 ani pe nume Alistair Little, membru al grupării extremiste Ulster Volunteer Force, îl împuşcă în cap pe tânărul catolic în vârstă de 19 ani James Griffen, sub privirile...

  Regia: Oliver Hirschbiegel
  6 0
  6.6
 • Ponyo (2008)

  Un orășel pe malul mării. Sosuke, un băiețel de 5cinci ani, trăiește sus, pe o stâncă de unde priveliștea asupra mării e fabuloasă. Într-o dimineață, Sosuke o descoperă pe Ponyo, un peștișor de aur cu capul prins într-un borcan de gem.

  Regia: Hayao Miyazaki
  2 0
  7.6
 • The Other Man (2008)

  Celălalt bărbat

  The Other Man, de la regizorul Richard Eyre, realizatorul dramei Notes on a Scandal, spune povestea unui soț care, suspectându-și soția de adulter, pornește în căutarea celuilalt bărbat din viața ei.

  Regia: Richard Eyre
  10 2
  5.4
 • Taken (2008)

  Teroare în Paris

  Ce poate fi mai rău pentru un tată decât să asiste neputincios la răpirea fiicei sale? Acesta este coşmarul trăit de Bryan, fost agent secret, care are la dispoziţie doar câteva ore pentru a o salva

  Regia: Pierre Morel
  122 1
  7.7
 • Seraphim Falls (2006)

  Cascada Seraphim

  Sangeroasa povestire avand ca fundal decorul dezolant lasat in urma de Razboiul Civil, "Seraphim Falls" spune povestea singuraticului Gideon, smuls din linistita sa viata de un glonte care se infige in zapada la cativa centimetri de crestetul sau.

  Regia: David Von Ancken
  35 0
  6.6
 • Breakfast on Pluto (2005)

  Mic dejun pe Pluto

  BREAKFAST ON PLUTO spune povestea lui Patrick „Kitten” Braden (Cillian Murphy), un orfan dintr-un mic oras din Irlanda care visează să evadeze din monotonia care îl înconjoară.

  Regia: Neil Jordan
  9 0
  7.2
 • Batman Begins (2005)

  Batman - Începuturi

  Cum schimba un om lumea? Iata o intrebare care il urmareste pe Bruce Wayne (CHRISTIAN BALE) precum imaginea parintilor lui impuscati in fata lui pe strazile din Gotham intr-o noapte care i-a schimbat viata pentru totdeauna.

  Regia: Christopher Nolan
  103 1
  8.2