Filmele și serialele cu Liam Neeson

 • Kingdom of Heaven (2005)

  Regatul Raiului

  Superproductia lui Ridley Scott, Kingdom of Heaven cu Orlando Bloom, Liam Neeson si Jeremy Irons in rolurile principale se anunta una dintre cele mai impresionante pelicule ale anului 2005. Un film despre cruciadele secolului al XII-lea.

  Regia: Ridley Scott
  173 7
  7.3
 • Kinsey (2004)

  Bill Condon, castigator al Premiului Academiei (pentru GODS AND MONSTERS), pune sub microscop viata lui Alfred Kinsey, omul care a ajuns sa descopere cele mai bine pazite secrete ale natiunii. Ceea ce pentru Kinsey este la inceput un simplu...

  Regia: Bill Condon
  10 2
  7.1
 • Coral Reef Adventure (2003)

  Aventura din reciful de corali

  Regia: Greg MacGillivray
  1 0
  6.8
 • Love Actually (2003)

  Pur și simplu dragoste

  Viața a opt cupluri diferite, care încearcă să se descurce cu problemele vieții sentimentale...Filmul este o comedie romantică produsă de aceeași echipă care a realizat Patru nunți și o înmormântare, Jurnalul lui Bridget Jones și "Notting Hill".

  Regia: Richard Curtis
  48 4
  7.6
 • K-19: The Widowmaker (2002)

  K-19: Submarinul ucigaș

  SOARTA SI-A GASIT EROUL. Atunci cand primul submarin nuclear al Rusiei prezinta defectiuni inca de la prima sa misiune, echipajul incepe o lupta contra-cronometru pentru a preveni un dezastru nuclear de proportii.

  Regia: Kathryn Bigelow
  37 1
  6.7
 • Gangs of New York (2002)

  Găștile din New York

  In cea mai violenta parte a lumii din acele timpuri, intr-un New York fara reguli, se declanseaza o serie de revolte care aveau sa devina celebre. Ele isi au originea in conflictele dintre colonistii anglo-saxoni "bastinasi" si imigrantii irlandezi.

  Regia: Martin Scorsese
  67 6
  7.5
 • Journey Into Amazing Caves (2001)

  Călătorie în peșteri uimitoare

  Regia: Stephen Judson
  0 0
  6.8
 • Gun Shy (2000)

  Arme și traume

  Liam Neeson,în rolul unui agent sub acoperire, Charlie, care de-a lungul carierei sale a rezolvat sute de cazuri foarte complicate. Obosit de toţi gangsterii cu care a avut de-a face şi chinuit de probleme ale colonului, Charlie decide să se retragă.

  Regia: Eric Blakeney
  20 5
  5.6
 • The Haunting (1999)

  Castelul bântuit

  The Haunting prezintă un experiment realizat de un reputat psiholog. Acesta vrea să studieze îndeaproape frica și alege ca spațiu pentru experiment un conac cu o reputație înfricoșătoare, despre care se spune că este bântuit de spirite malefice.

  Regia: Jan de Bont
  20 0
  5.0
 • Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)

  Războiul stelelor - Episodul I: Amenințarea fantomei

  La 22 de ani de la primul film din seria Razboiul stelelor, George Lucas mai adauga un episod fascinantei sale epopei intergalactice - Amenintarea fantomei care prezinta povestea primilor cavaleri Jedi precum si inceputurile Fortei.

  Regia: George Lucas
  170 7
  6.5
 • Everest (1998)

  O echipa internationala de alpinisti, escaladeaza varful Everest, in primavara lui 1996. Documentarul prezinta indelunga pregatire pentru actiune...

  Regia: David Breashears, Greg MacGillivray, Stephen Judson
  0 0
  7.0
 • Les Misérables (1998)

  Mizerabilii

  Jean Valjean este condamnat la ani grei de ocna pentru furtul unei bucati de paine si, cand reuseste sa evadeze, e nevoit sa se ascunda de necrutatorul inspector Javert.

  Regia: Bille August
  35 0
  7.4
 • Before and After (1996)

  Înainte și după

  Un cuplu se confrunta cu efectele faptului ca fiul lor este acuzat de uciderea propriei iubite...

  Regia: Barbet Schroeder
  21 1
  6.1
 • Momentele de celebritate şi decăderea uneia dintre cele mai importante figuri din istoria Irlandei, care a luptat pentru independenţa acestui stat, sunt magistral surprinse în filmul lui Neil Jordan. Scenariul merge pe firul istoriei, surprinzând...

  Regia: Neil Jordan
  18 2
  7.1