Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2006 - pagina 72 din 73

  • Cars (2006)

    Mașini

    Lightning McQueen este un „masinut” mandru nevoie-mare, incepator in ale curselor de masini. El merge in viteza spre o cursa importanta, dar ajunge in Radiator Springs, unde are un accident.

    Regia: Joe Ranft, John Lasseter
    31 0
    7.2
  • Superman Returns (2006)

    Superman revine

    Dupa o absenta de cativa ani, Omul de Otel revine pe Pamant in noul film epic de actiune si aventuri Superman Returns, un nou capitol in saga unuia dintre cei mai indragiti supereroi din lume.

    Regia: Bryan Singer
    48 1
    6.1
  • Eragon (2006)

    Când Eragon, băiatul unui fermier sărac, descoperă în pădure o piatră albastră minunat șlefuită, bucuria lui nu cunoaște margini. Tot ce poate crede este că va reuși să cumpere toată iarna de mâncare pentru familia lui.

    Regia: Stefen Fangmeier
    20 0
    5.1
  • The Naked Mile (2006)

    Plăcinta americană: Cursa nudiștilor

    Filmul prezinta aventurile familiei Stifler. Acum in centru atentiei este Erik Stifler. Acesta reuseste sa-si convinga iubita sa-l lase sa plece cu prietenii la varul sau Adam, unde spera sa aiba aventuri iesite din comun, specifice adolescentilor. 

    Regia: Joe Nussbaum
    11 0
    5.1
  • Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

    Pirații din Caraibe: Cufărul omului mort

    Căpitanul Jack Sparrow se trezește din nou prins într-o intrigă supranaturală. Jack află că are o datorie de sânge în contul legendarului Davey Jones, stăpânul infam al adâncurilor oceanului și Căpitanul corabiei-fantomă The Flying Dutchman.

    Regia: Gore Verbinski
    Oscar-uri:
    143 1
    7.4
  • X-Men: The Last Stand (2006)

    X-Men: Ultima înfruntare

    Echipa X-Men, condusa de Profesorul Charles Xavier (Patrick Stewart), trebuie sa se lupte cu renascuta ca Dark Phoenix - Jean Grey. Ea este nu doar un pericol pentru ea insasi, ci si o amenintare la adresa camarazilor sai mutanti, cat si a umanitatii

    Regia: Brett Ratner
    72 1
    6.6
  • Click (2006)

    Derulând prin viață

    Un arhitect obsedat de muncă (Sandler) găsește o telecomandă ce îi permite să parcurgă realitatea în ce sens vrea. Poate să retrăiască momente frumoase. Să repare greșeli. Numai că la un moment dat telecomanda o ia razna și nu mai ascultă de el

    Regia: Frank Coraci
    25 2
    6.4
  • Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006)

    Borat: Învățături culturale din America pentru ca toată nația glorioasă a Kazahstanului să profite

    Sacha Baron Cohen, starul și autorul emisiunii „Da Ali G Show” aduce pentru prima dată pe marile ecrane personajul său din Kazahstan, Borat, jurnalist. El pleacă din Kazahstan în America pentru a realiza un documentar.

    Regia: Larry Charles
    19 7
    7.4
  • Night at the Museum (2006)

    O noapte la muzeu

    Larry crede că e predestinat pentru ceva măreț. Nici nu și-a imaginat cât de "măreț", atunci când a acceptat ceea ce părea a fi munca de jos: paznic la un muzeu de științe naturale. În timpul rondului, lucruri ieșite din comun încep să aibă loc.

    Regia: Shawn Levy
    32 0
    6.5
  • The Devil Wears Prada (2006)

    Diavolul se îmbracă de la Prada

    Andrea este o tânără din provincie, proaspăt absolventă a uneia dintre marile universităţi de pe Coasta de Est, care obţine în chip nesperat slujba la care visează milioane de fete: asistentă a Mirandei Priestly, editoare de succes a revistei Runway.

    Regia: David Frankel
    54 2
    6.9
  • Final Destination 3 (2006)

    Destinație finală 3

    Eleva de liceu Wendy Christenson are o premoniţie despre un accident de montaigne-russe dezastruos în care este implicată alături de mai mulţi prieteni şi colegi. Wendy îi avertizează pe toţi.

    Regia: James Wong
    39 2
    5.8
  • The Lake House (2006)

    Casa de lângă lac

    O doctorita care a locuit o data intr-o casa de langa un lac incepe o corespondenta romantica cu primul proprietar al casei. Cand insa descopera ca traiesc in doi ani diferiti (2004 si 2006), cei doi pornesc intr-o cautare pentru a dezlega misterul.

    Regia: Alejandro Agresti
    39 2
    6.8
  • Scary Movie 4 (2006)

    Comedie de groază 4

    Acest film va parodia oficial filmele horror/thriller/action/drama Saw, Saw II, The Village, The Grudge, War of the Worlds, Million Dollar Baby, cu o scurta referire la National Treasure. Inceputul este parodierea lui Saw.

    Regia: David Zucker
    32 4
    5.1
  • Happy Feet (2006)

    Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator

    In tara pinguinilor imperiali, unde fiecare are nevoie de un cantec de suflet pentru a-si atrage perechea se intampla o tragedie: se naste un pinguin care nu poate canta. Mambo, fiul lui Memphis si al Normei, e cel mai prost cantaret din lume.

    Regia: Judy Morris, George Miller, Warren Coleman
    Oscar-uri:
    13 0
    6.4
  • Step Up (2006)

    Dansul dragostei

    Tyler Gage este un rebel din latura rau famata a orasului Baltimore, si singurul lucru care sta intre el si o viata ratata sunt visele sale de a scapa odata de acolo.

    Regia: Anne Fletcher
    31 4
    6.5